Hirdetés

Aktív témák

  • jeni

    félisten

    Én neki adnék HATALMAS fekete pontot :W

    Hogy miért is.Attól függetlenül,hogy reagál rá vagy sem.Ha válaszol rá azzal csak magát járatja le,mert tanúim vannak rá a hozzáértésére és félremagyarázkodására.

    Volt egy megállapodás egy Asrock i65PE+intel P4 2,8Ghz+512 DDR 1+Ati 9550 VGA ( ROSSZ VGA KÁRTYÁT KAPTAM )

    A pénzt az általa kért összeget maradéktalanul fel is adtam és mit kaptam cserében?

    Ami lett belőle:

    1.,Az Asrock lapot hátlapi fémlap nélkül küldte el,PEDIG ELŐRE SZÓLTAM NEKI,HOGY LEGYEN BENNE A CSOMAGBAN.

    2.,Az ATI 9550 VGA kártyát hibásan küldte el,és ráadásként a hozzá nem értésemet firtatta.
    A csere kártyát amit küldött az egy Nvidia 4200 volt és arra egy CPU hűtőt tett fel,arra hivatkozva,hogy azon eredetileg egy ventis hűtő volt csak zörgött rajta és ezért tett fel rá nem oda illő passzív hűtőt ( bezzeg nem írta meg,hogy milyen is az a passzív hűtő ) szabálytalanul PILLANATRAGASZTÓVAL (ezek után ki a hozzáértő :F )

    Ja ráadásként a barátomnál magától leesett a passzív hűtő !!!! Megkérdeztem mivel ragasztotta fel és hogyan kell levenni,nem kaptam rá választ

    3.,a memóriával kapcsolatban megkérdeztem az MSN-n hogy mekkora is lenne az,a VÁLASZ meg az volt,hogy 512 DDR ram,és amit kaptam az 2x 256 DDR ram,ez akkor hogy is van 512 DDR ram vagy 256 DDR ram,most a matematikát kell figyelembe vennem vagy a teljesítményt?

    Ja még az alaplap mellé kapott cd-t,leírást,meg amit ígért azok még nem jöttek meg,arra hivatkozva,hogy az édesanyjánál van.

    A másik,hogy többszöri megkeresésre MSN-n és telefonon azt a választ kaptam,hogy elküldte a csomagot. Még furcsán nézett rám,hogy ezeket merem állítani róla. Végül is elment a falújában levő postára és ott pihizett a csomag a nevemre kiállítva több mint 1 hétig. Hogy ez igaz vagy sem,az tény,hogy nem érkezett meg időben.

    Ezek után SENKINEK sem javaslom az üzletelést vele,átver másokat előszeretettel. :W

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák