Hirdetés

Hosszú február, még több akció

A héten processzorok és hűtések, gépházak és kiegészítők, illetve pár speciális szerszámkészlet került terítékre.

Notebook és kiegészítők

Ha egy noteszgép doboza csak arra kell, hogy hazavigyük a készüléket, akkor érdemes lehet kihasználni az USAnotebook akcióját, melyben 249 990 forintért vehetjük meg a Lenovo Legion Y530 dobozsérült példányát.


[+]

A kínai gyártó gamer notebookjának ez a változata Core i5-8300H processzorra, 8 GB memóriára és GTX 1050 Ti grafikus kártyára épül, belépőszintű játékra tehát megfelelő teljesítménnyel rendelkezik. Az említett játékokat tárolhatjuk az 1 TB kapacitást kínáló merevlemezen, míg az operációs rendszernek és az alapvető szoftvereknek ott van a 128 GB-os NVMe SSD. A képi megjelenítésről egy 15,6”-es, Full HD felbontású matt kijelző gondoskodik, mindezek alatt pedig egy 52,5 Wh-s akkumulátort találunk. A 380 x 265 x 26 mm-es gépház oldalain három Type-A és egy Type-C USB port, HDMI kivezetés, Gigabit Ethernet található, ezekhez jön még a Wi-Fi 5 és Bluetooth 4.1 adapter, illetve a Windows 10 Home 64 bites verziója.

Tartozékok

A DeLock cég azok közé tartozik, akik tényleg a maximumot kihozzák a számítógép mellé gyártható kiegészítőkből. Ha például szükségünk lenne egy 13 portos USB hubra, akkor sincs probléma, 63977-es számú termékük pont ilyen.

A Mobil Digital Kft. kínálatában fellelhető, 35 000 forintos eszköz USB 3.1 Gen1 adatátviteli sebességet kínál, és normál USB 3.0 B típusú bemenettel rendelkezik. Természetesen ez önmagában még nem lenne elég arra, hogy az említett 13 portot ellássa energiával, így tápegység is tartozik a szürke fémházba bújtatott hubhoz, melynek extra tulajdonsága, hogy a konnektorokhoz külön kapcsoló is tartozik, amivel kényelmesen ki- és bekapcsolhatjuk a csatlakoztatott egységeket.


[+]

Univerzálisabban használható a 12 000 forintos DeLock 64045-es eszköz, mely egy Type-C konnektorral rendelkező kis kiegészítő. Ajánlható mindenkinek, aki a mostanában divatos, kizárólag 1-2 darab Type-C porttal felszerelt ultrabookoknál úgy érzi, hogy nem elég neki a noteszgép csatlakozókínálata. Ez az 5 Gbps sávszélességgel dolgozó, 54 x 54 x 13 mm-es egység két Type-A portot és egy Type-C konnektort kínál – ezeken felül pedig SD és microSD olvasóval is felszerelték.

Kifejezetten az Apple MacBook mellé ajánlott a 16 000 forintos DeLock 64078, mely hosszúkásabb dizájnt és lengő helyett gombnyomásra kicsúsztatható Type-C konnektort kapott. A készülék az Apple noteszgépét plusz egy Type-C porttal (ez USB-PD támogatású, tehát a notebook töltésre is felhasználhatjuk) és két Type-A konnektorral ruházza fel, illetve micro- és normál méretű SD kártyák fogadására is képes. A készülék egyébként fémházas, mérete pedig 113 x 35 x 10 mm.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés