Hirdetés

Akcióválogatás nyári napfordulóra

Notebookok, márkás PC, sok processzor, tápegység és pár ígéretes ház került a héten terítékre.

Hirdetés

Házak

Ha már a tápegységekkel megvagyunk, akkor jöhet a számítógép háza. Aki érdeklődik ezen termékek iránt, az bizonyára hallott már a Cooler Master Cosmos családjáról, amely a cég zászlóshajója és egyik legendás terméke is egyben. A minden extrával felszerelt, elegáns, hatalmas és zsanéros üveg oldalfalakkal felszerelt C700M most 136 700 forintért érhető el az iWaynél – mellbevágó ár ez, de a Cosmos C700M nem is akar „mindenki háza” lenni, úgyhogy ez afféle luxusadóként is felfogható annak, aki tudja és akarja is megfizetni.


Cooler Master Cosmos C700M [+]

Kicsit lejjebb ereszkedve a sztratoszférából, a Cooler Master MasterCase H500P Mesh még mindig a felső kategóriába tartozik, és ez 47 200 forintos árán is látszik. A méretes, hálós előlapja mögött gyárilag két 200 mm-es RGB-s ventilátorral érkező házba E-ATX szabványú alaplapokat is beépíthetünk, ezek mellé pedig hét, normál irányban beszerelt bővítőkártya kerülhet, de a grafikus kártyát beépíthetjük függőleges elrendezésben is.


Cooler Master MasterCase H500P Mesh [+]

A 544 x 248 x 546 mm-es mérettel rendelkező ház egyébként két kombinált és két, csak 2,5”-es meghajtók fogadására képes fiókkal rendelkezik, az előlapra pedig a gyárilag felszerelt légkavarók helyére kerülhet három 14 vagy 12 cm-es példány, illetve ezekkel passzoló radiátor is. A fedlap alatt is pontosan ugyanennyi hely van, a hagyományos CPU-hűtők számára pedig bőséges hely, 190 mm áll rendelkezésre, de a VGA kártyánál sincs szűkre szabva semmi, 412 mm hosszú egységeket is elhelyezhetünk belül. A sok beépített alkatrész kábelezésének elrejtéséhez a H500P több kiegészítőt is kapott, az alaplapi tálca hátoldalán a CPU kivágását és a tálca előtti területen a kábelkorbácsot is különálló lemezekkel lehet eltakarni.


Cooler Master MasterBox NR400 [+]

Egyszerűbb, legtisztultabb vonalakkal hívhatja – vagy inkább nem hívhatja – fel magára a figyelmet a MasterBox NR400 és NR600 ház, melyek optikai meghajtóhoz passzoló fiókkal és anélkül is elérhetőek. A microATX méretű NR400 ODD-s kivitelben 18 870 forintba, anélkül pedig 18 700 forintba kerül. A belül szinte teljesen egyforma házikók mérete 411 x 210 x 411 mm, és edzett üveg oldallappal rendelkeznek. Az előlap hálós, belül pedig bőven van hely adattárolóknak, hiszen négy 2,5”-es és két 3,5”-es egység fér el bennük, illetve az ODD-s változatban az utóbbiból még egy harmadikat is elhelyezhetünk az 5,25"-es meghajtó számára kialakított rekesz alján. A hűtést illetően az ODD nélküli változat áll jobban, hiszen felül kettő, elöl három 12 cm-es ventilátor fér el benne, az ODD-s verzióban ezek a számok eggyel kisebbek.


Cooler Master MasterBox NR600 [+]

Külsőre és belsőre is nagyon hasonló kialakítású az NR600 két változata, melyből az ODD-vel szerelhető verzió és az ODD nélküli változat egyaránt 21 990 forintba kerül. Az NR400-tól mérete különbözteti meg, ezekbe már ATX-es alaplapok is beépíthetőek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Ajánlatok az év második félidejére

  Hűvösebb még nem lett, akciók azonban továbbra is vannak, érdemes lehet hardvert vásárolni ilyenkor is.

 • Generációváltás előtt

  Felkészült a piac az új AMD termékekre, de szerencsére nemcsak ezek között találunk megnyerő ajánlatokat.

 • Újdonságok a hétvégére

  Nem állunk le a friss komponensek ajánlásával: ezúttal a notebookok mellett új Ryzeneket és RTX Super videokártyákat hoztunk.

Előzmények

 • Olvadnak az árak

  Heti ajánlónkba játékosoknak szánt hardverek, pár forró grafikus kártya, RAM és Ryzennel szerelt notebook is belefért.

 • Ajánlatok víz mellé

  Eshet eső, fújhat a szél vagy lehet meleg: a most következő ajánlatok minden szituációban jól jöhetnek még nekünk.

 • Ütős akciók a nyár indulásával!

  Többek között notebookok, tabletek, videokártyák, gamer hardverek kerültek heti válogatásunkba.

 • Hazai pálya: ajánlatok május végére

  Grafikus kártyák, házak, notebookok, hűtők és még sok egyéb termék fért bele ezen a héten akciós gyűjteményünkbe.

Hirdetés