-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterzon99
csendes tag
válasz kelzsoca #8465 üzenetére
Nálam sajnos nem jó.
Frissen feltelepítettem a rom-ot, nem kalibráltam, csak újraindítottam recoverybe és felraktam a javítást.
Újraindult a rendszer, megnéztem a proximity szenzor adatoknál, hogy használja-e a fájlban lévőt (de nem kalibráltam): használta.
Telefonhívásnál egyből fekete lett a képernyő, de vissza gombra újra világos lett, majd megint sötét, és vissza se jött, csak úgy, hogy felhívtam magam és leraktam. Utána következő hívásnál nem sötétedett el már egyáltalán (persze akkor sem ha a fejemhez emeltem a telefont, vagy letakartam a szenzort).
kelzsoca:
Amúgy hogy jöttek ezek az értékek? Nektek erre kalibrált?Ui.: Látom másnak írtad, hogy ellenőrizze le, hogy használja-e a megfelelő értékeket. Nálam ez volt az első, de sajnos nem jó.
apeelme:
A 880,800,.... és a 11653,11153,238,238,246,0,0,8,32 értékeket már próbáltam (fehér Blade-eknél ezek működtek).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Honda topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest