- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
Hát nem javult meg a WiFi egy Recovery reset-el, most honnan szerzek Orange Monte Carlo gyári ROM-ot (szlovákiai) :S.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
vrsptr
aktív tag
lehetséges valahogy törölni a root-ot? Mert Recovery reset után is ott van a Superuser.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
B1T3
addikt
Fóliától is függhet szerintem, szvsz kevésbé látszódnak egy normális fóliával az ujjlenyomatok (és nem kell problémázni, hogy mivel törlöd le).
(#585) Zsolt_72
Itt van mellettem egy Telenor OT-990, a gyári fólia van rajta még mindig kifogástalan állapotban (sőt szinte nem is látszik, hogy van egyáltalán rajta). Persze ez csak egy mellékes megjegyzés volt, csupán arra akarok utalni, hogy simán megoldható, hogy normális minőségű legyen a gyári fólia. -
kelzsoca
félisten
Felraksz egy custom recovery-t: link
Megcsinálod a formázásokat:
Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Majd visszarakod a recovery-t, lásd a fenti link.
-
Depression
veterán
Szerintem aki gondolkozik rajta, az ne húzza sokáig, mert szerintem emelkedni fog az ára.
Most találtam meg a németeknél, Base Lutea 2 néven, 240€ az ára prepaidben.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Indiant
addikt
Ezt nem tudná kipróbálni egy BP-i lakos?
http://hardverapro.hu/apro/super_x-sim_iv_uj_tipusokhoz_is_programozhato_stab/hsz_1-200.html
-
veterán
válasz Depression #612 üzenetére
Na, az már valóban drága lenne. 45k-ért jó vétel, de 75k-ért
Jó látni, hogy valami nálunk olcsóbb"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kelzsoca
félisten
====================
ZTE Skate: Big Brother I.
====================[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Depression #616 üzenetére
Mármint, hogy érted?
-
kelzsoca
félisten
válasz hodostamas #618 üzenetére
Jah, igen, mindjárt kiszedem, a szöveg egy részét a Blade-es szövegből emeltem át.
(#619) B1T3
A ZTE-től kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
jekisa19
csendes tag
Sziasztok!
Az Adobe Flash Player 11-et miért nem engedi feltelepíteni?
Azt írja, hogy a verzió még nem 2.2+ ???????????Kelzsoca Big Brother CM romját használom. A ROM nagyszerű, de a flasht nem engedi telepíteni. Ötlet? A 10.3ast engedi csak, de valamiért az is szaggatva működik.
Előre is köszi a válaszokat...
<<Sony Xperia Z1 Compact>>
-
Sommi
aktív tag
Sziasztok !
Na elmentem egy tpontba és megnéztem élőben a kütyüt. Pofás, tetszett.
Viszont a főmenü gördülése szerintem lehetne precízebb, kicsit késve követte az ujjamat.
A másik gond, lejátszotta ugyan a youtubeos videókat de jóval rosszabb minőségben mint amilyenek azok valójában, pl itthon a számítógépen. (Egy rihanna official klipet néztem pont meg, ami egész biztos, hogy alapjáraton nem pixeles). Ez mitől van ? Másik böngésző vagy másik player lejátsza jobban is ?Ja és még annyi, hogy hátlapot lehet majd külön kapni rá ? Mert ez a fényes cucc eléggé szar .
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
Joshi
titán
Basszus megint rossz helyre írtam.
[ Szerkesztve ]
-
ToMiX7
csendes tag
Két dolgot szeretnék kérdezni a Skate-tulajoktól, amiről én ellentmondó információkat találtam.
1. A kijelző 262 ezer, vagy 16 millió színt tud megjeleníteni?
2. Van FM rádió a Skate-ben?
Nekem a rádió hiánya lenne igazán fájó... Előre is köszönöm a választ! -
-
Sommi
aktív tag
Goldoljátok hogy emelkedni fog az ára ? Érdemes lenne minél hamarabb megrendelni ?
Eddig úgy okoskodtam, hogy megvárom hogy megjelenjen függetlenül, hátha olcsóbb lesz, mint ált. a telefonok a gsmline-nál.Vagy akkor majd pont megugrik az ára a szolgáltatónál is ?
Hello MOTO ! JRDNEM_U3_3.4.2_164-003_BLUR
-
vrsptr
aktív tag
válasz kelzsoca #610 üzenetére
Üdv.
Sikerült a ROM felrakása, minden oké, még a CM7est is megnéztem, de nem jött még be. Maradtam a gyári Orange ROM-nál, csak ez UK-s verzió (OUK_P743TV1.0.0B05), több olyan progi is van benne, ami itthon nem megy (angliaiak), de találtam SK-s változatot, csak itt a zip fájlban máshogy vannak a cuccok, valaki ránézne, lehet-e ezt átcsinálni, hogy felrakható legyen. Vagy hogyan tudom feltenni? Köszönöm.
Ez az SK féle Orange ROM (OSK_P743TV1.0.0B04):
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_StockROM_OSK_P743TV1.0.0B04.zipés mág találtam hozzá való valami clockworkmod-ot is:
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_OSK_P743TV1.0.0B04-clockworkmod.zipmeg valami superboot-ot is:
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_OSK_P743TV1.0.0B04-superboot.zipA kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
atillaahun
veterán
Én nem gondolnám, szerintem már így is az abszolút felső határra árazták be. Én 50-ért már nem is gondolkoztam volna rajta, és még így pár nap teszt után sem vagyok biztos benne, hogy megtartom. Ha nem alszok be idő előtte ma írok róla én is egy beszámolót, ami eddig nagyon vegyes.
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz Peterzon99 #637 üzenetére
Na végre, egy vállalkozó szellemű! Várom a fejleményeket.
Amíg ez nincs meg, nem is igazán van kedvem tesztelgetni, mert nem akarom beleélni magam.
Nagy szívás ez a simlock, ugyan az Orange-nál 20 font a kinyitás.[ Szerkesztve ]
-
Acsifun
aktív tag
Szerintem sem lesz áremelés, fõleg ha azt nézzük hogy egyre több gyártó száll be ebbe az olcsoandroid struktúrába, febr. környékén jön pl az AlcatelOt-995 az például hardveresen is sokkal erösebb lesz és 50körüli árazással szerintem piszok jo vétel lehet, bár addigmég kitudja...akinek van türelme szerintem érdemes várni
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
kelzsoca
félisten
válasz atillaahun #638 üzenetére
Mint ahogyan a Blade esetén is, ez is lehet kezdő ár, én 1 éve 36k-ért vettem a Blade-et dominóval, a vége felé már volt 45k is.....
-
-
SkyLaci
őstag
Lehet tudni/sejteni valamit, hogy telenor/djucenál lesz-e kapható?
-
atillaahun
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz atillaahun #647 üzenetére
Wifinél nincs gond, widget-fényerő módok javítva, wifi sebességet nem tudok mérni, nincs gyors netem hozzá sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest