- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fntastic
aktív tag
válasz BomiBoogie #28305 üzenetére
Ajánlod figyelmedbe ezt a post-ot: (#28293) ziyan
Vagy visszább olvasol, szintén ziyan kollega újabb rom-jait megtalálod.Itt többen is ezeket használják ahogy levettem, én is most akarom felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz BomiBoogie #28305 üzenetére
Pedig még csak a felszínt karcolgatja a téma... Lehet máshogy is csinálni, de ott már kicsit meredekebb játék (pl. TPT) és nem is biztonságos.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz BomiBoogie #28309 üzenetére
Csak Pécsre kell vele eljutni és 10 perc alatt megcsinálom.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre felé, kérlek Titeket nézzétek el nekem, hogy nem vagyok képben.
Egyik ismerősömnek adom a telefonomat és szeretném előtte újra rakni a Blade-met, hogy szűz, tiszta rom legyen Neki rajta, hogy aztán azt tegyen vele, amit csak szeretne.
Az érdekelne, hogy milyen romot érdemes most feltenni, ami a legújabb, de egyben legstabilabb is, jól működik?!?Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, segítséget!
ui.: esetleg privátban még a feltétellel kapcsolatos help-et is szívesen fogadok, mert nagyon régen tettem magamnak is fel romot.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Halihó....olvassa még vki ezt a fórumot?
Ájgo-ban tudna vki segíteni nekem?
Köszi előre is."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
ciiborg
csendes tag
Hello ziyan!
Kipróbáltam az utolsó test ROM-odat (cm-10-20131011-Z-TEST-blade.zip). Már hosszú ideje CM 7.2-t használtam, nagyon kellemes, üdítő változatosság. Most ezt a ROM-ot szeretném használni.
Pár kérdésem lenne:
- apollo mod-ban, ha az Equalizer-re kattintok, akkor jön egy "notification" azzal a szövegel, hogy "Unfortunately, Apollo mod has stopped". Ezt megnéztem logcat-tel, s egy hiba jön: "android.content.ActivityNotFoundException: No Activity found to handle Intent { act=android.media.action.DISPLAY_AUDIO_EFFECT_CONTROL_PANEL (has extras) }" . A DSP manager nincs külön feltéve. Abból van ez "implementálva"?
- lockscreen hallatt egy hangot feloldásnál. Azt nem lehet valahogy kikapcsolni?
- Mennyi a Standard Background Process Limit? "System Panel Light"-nál ezek az android szerinti background application-ok az Active kategóriában kellene, h legyenek?
- swap-et érdemes használni? Én feltelepítettem a "Swapper for Root" alkalmazást. Nekem úgy tűnik a parancssori free alapján, hogy iszonyúan keményen söpri a nem használt alkalmazásokat, s nem igazán használja ki a "plusz memóriát" .
- "hely bővítésre" mit érdemes használni? Mintha régebben lett volna s2e, link2sd...
- igaz, h Sensor Rotation még mindig sok akkumulátort használ?Köszi még egyszer a nagyszerű ROM-ért!
-
jano_77
nagyúr
hello ziyan!
Ehhez a ROM-odhoz kell feltenni gapps-ot vagy van benne?Megtaláltam a csomagban
Ha kell, akkor hol találok hozzá valót?
Fogalmam sincs már, hogy mekkora a system és data partícióm, ez mekkorára fér el?
Nagyon régen mókoltam a telefont, most 2.3.7 verzió van fent.Köszi
(#28314) Keeperv85: jól látod tényleg baromi régóta nem követtem a fórumot, mert volt egy jól bevált, működő rom a telón.......viszont most úgy tűnik gazdát cserél és szeretném újra rakni a telefont, hogy az én dolgaim eltűnjenek és akkor gondoltam már egy újabbat teszek fel rá, hátha gyorsabb, jobb mint a régi 2.3.7 verzió!?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz jano_77 #28317 üzenetére
Egy optimalizáló tweak. Nem kötelező a használata, tehát opcionális. Saját vélemény: én még nem használnám a Ziyan-féle romot. Vannak benne ugyanis olyan apróbb hibák, amiket megörököl a forrásból is és olyanok is, amiket még javítani fog valószínűleg a fórumtárs, csak hát ahhoz idő kell ugye.
Lásd pont feletted egy...
[ Szerkesztve ]
-
ziyan
tag
válasz ciiborg #28315 üzenetére
Rakd fel a DSP Managert, és működni fog
A lockscreen hang a hangbeállításokból kikapcsolható, a process limitet most fejből nem tudom, a swap fölösleges, a screen rotation nem használ sok akkut, a hely bővítésére pedig személy szerint a TPT-t (136-os verzió, ezen a stabil verzióm tuti, hogy elfér DSP managerrel, a teszt egy nagyon picikével nagyobb [az új végleges, amit a tervek szerint a jövőhét folyamán készítek el, ha nem kapok addig bugreportot rá, ismét visszakicsinyül], azt még nem próbáltam) + gyári sd-karira áthelyezés-t ajánlom, sok-sok alkalmazás elfér így[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Keeperv85 #28323 üzenetére
Amúgy feltettem most gyors egymás után egy újabb 2.3.7 nightly-t, majd CM10-et és sajnos utóbbinál nem talált GPS jelet!? Betett vhova Romániába, míg a nightly azonnal a jó helyre dobott!
Így fent hagytam az utóbbit, mert az ember akié lesz a teló, használni akarja majd a navigációt.
Köszönöm a segítségeket.(#28324) szezso15: még mindig hegesztgetsz romokat!?
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
válasz jano_77 #28327 üzenetére
Nem, nem ez a helyzet. Ezelőtt 1,5 évig Incredible S-em volt, én vittem szinte a teljes supportot XDA-n. 1 hónapja eladtam, és vettem egy Sensation-t. Így viszont nem tudtam fejleszteni, ezért az XDA-sok küldtek ingyé' nekem egy másik Incredible S-t, hogy tudjam folytatni.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
ziyan
tag
válasz jano_77 #28325 üzenetére
Próbáltál várni vele? Én már jó ideje nem használtam a GPS-t, és a net hiánya miatt agps adatok sincsenek a kicsikében, most mégis kimentem vele az udvarra, és ~2 perc után: [link]
Egy kis érdekesség: a Blade GPS-e még a mai telókhoz képest is jónak számít, a Nexus-omat külföldön, internet nélkül pontosságban és gyorsaságban is leverte
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz ktomcat #28330 üzenetére
Tettél rá romot is a visszaállítás után? Csak azért, mert a progi azt nem teszi fel. Neked is mondom, de amúgy sem titok: ingyen szoftverezem a ZTE-ket (Kivéve a Kis sorozatot, azt sehogy sem szoftverezem, mert nem lehet bizonyos okok miatt), csak annyi a dolgod, hogy a postaköltséget megoldod, meg a csomagolást/postázást. A többit én megcsinálom.
-
ktomcat
senior tag
válasz Keeperv85 #28333 üzenetére
Rendben akkor még utolsó lehetőségként elmondod hogy te most mit tennél ilyen helyzetben? H ha nem működik akkor írok pm-be egy elérhetőségért aztán továbbítom is a gazdájának a cuccokat és ő már elintézi veled, viszont ha már ennyit ******am vele jó lenne kis sikerélmény is
-
ciiborg
csendes tag
Köszi,
A picit irónikus volt? Nálam a "gyári" 220 mb-os /system-ből 214-t elfogyaszt. Ez normális?
Link2SD-t kíváncsiságképpen feltettem. Lehet vmi negatív hatása?
Ezzel egy csomó app-ot át tudtam tenni az SD kártyára "forced app2sd-vel" (tehát nem linkelve), amit a Settings menüből nem tudtam, de mintha a CM 7.2 Settings-e "át tudta volna még helyezni" ezeket . Ez direkt így van megcsinálva a ROM-ban? -
törölt tag
sziasztok
segítség kellene: a blade sd kártyámat átraktam a nekem új desire-be. minden maradt rajta, meg persze a htc-hez szükséges rom és egyebek is rámentek.most használnánk a blade-t is, van egy sima 1GB-os sd kártyám, ez menne bele
mit kell csinálnom, -és mivel - ha betéve az új sd-t a készülék működjön is? -
ciiborg
csendes tag
Úgy emlékszem, hogy volt format. Nem közvetlenül az install után néztem meg a partíció állapotát. Ha fontosnak tartod, h kipróbáljam, akkor feltelepítem megint, de egyébként nem vagyok annyira motivált.
ungawa: Sztem csak arra kell figyelned, hogy legyen rajta egy vfat/fat32 partíció. (Gondolom, h csak adattárolásra szeretnéd azt az 1GB-os kártyát használni, akkor az egész kártyára egyetlen vfat partíciót érdemes elhelyezni. Ezt vagy megcsinálod egy pc-n, vagy Clockwork Recovery-ben vagy - ha minden igaz - valahogy az android Settings menüjében is meg lehet oldani.)
Azt esetleg tudja valaki, hogyan lehetne elérni, hogy a teló mass-storage-ként felcsatolva read-only módban látszódjon az os felé?
[ Szerkesztve ]
-
OrLiX
tag
ziyan romjában be tudom valahogy állítani, a Képernyőzár hivatkozások egyikére a telefon némítást?
Gondolom a Tevékenységek közt lehet, na de melyik?Előre is köszi!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
fntastic
aktív tag
Na felraktam a romodat, meglepően a pdfek megjelenítése is gyorsabb, de a scrolling böngészőben és a menüben is. Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
Sziasztok,
visszatérő ős-blade-es vagyok, de egy ideje nem követem már a fórumot és most nem olvasnék vissza több száz/ezer oldalt, csináltam vagy két évig, ezért és csak ezért kérdeznék egy gyorsat.
Egy ismerős vodás g2-es 2.2-es blade-jét kellene kicsit tuningolnom.
Milyen partíció kiosztást és milyen romot javasolnátok rá. Egy csajnak lesz a készülék, hiszen most is az övé. Fő szempont, hogy gyors legyen és ne nyivákoljon hogy nincs elég hely... ha pl már 50 sms-nél több van neki...stb. Az én régi bladeemen IAII reborn van. Vmi újdonság van azóta gondolom.
Ajánlásokat előre is köszi. Jöhet pm is természetesen.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
bomlasz
csendes tag
Szia!
Feltelepítettem az újabbik teszt romodat,mondhatni tökéletes. Csodálkoztam,hogy miért nem a cm10.1-et csinálod,sokat tesztelgettem mindenféle romot,és a tiéd a leggyorsabb a gratula hozzá csak így tovább
Annyi bajom van ezzel a teszt verzióval,hogy mikor kikapcsolom a képernyőt játszadozik,hogy világít a gombsor-nem világít a gombsor... Mikor világít,megnyomok bármi gombot akkor a képernyő aktív lesz.
Ez nagy hiba? Eddig még nem fordult elő egyik romnál se. Térjek át a stabilra inkább?Program tuti nem kelti fel a telót,mert a tesztromod mellé a stabilból a Gapps van meg a Crossbeeder flashelve.
Aztán app csak 3került fel a Facebook, a Facebook Messenger, Viber. De ezek minden eddig tesztelt romnál fennt voltak és nem keltegetik fel a telót.Üdv, bomlasz
-
ziyan
tag
válasz bomlasz #28345 üzenetére
Ez akkor van, amikor a töltőn van a teló igaz? Mert ahogy észrevettem, olyankor fordul elő a dolog, amikor ébren van a teló (ez elvileg nem keltheti fel, amúgy ha zavar, kikapcsolhatod a gombvilágítást a haladó beállításokban), de megvan a hiba oka, a következő stabil változatban javítva lesz a crossbreederből pedig azért van régi verzió, mert az tuti bevált és elfér, majd valamikor megnézem mit tud az újabb változat, bár a tervek szerint először összehasonlító videót csinálok, hogy megéri-e használni egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest