- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefiroo
csendes tag
igen megvolt minden format.
ajánlotak olyat hogy alkalmazáskezelőbe adatokat törölni pár appnál pl: a googleplay , csomagtelepitő , letöltéskezelő és mediatároló
van akinél ez bevált , itt sajnos nem
wipe dalvik sem
ujratettem végül a gappsot azsem segitett
sajnos így elég macerás appokat telepíteni vagy akár csak frissíteni :S -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mi most a legjobb választás romokból? Ismerősöm telefonjára telepítenék valamit, mert bootloopos lett, cm 7.2 van rajta jelenleg.
Legfontosabb szempont, hogy stabil legyen, második a sebesség.[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok! Adott még mindig egy gyári telenoros zte blade amihez nem nyúlt hozzá a tulaj és egyik napról a másikra bootloopot kapott. Sikerült elérni azt hogy felismerje a telenoros frissítő, de miután végez csak az FTM felirat jön elő. Menthető még innen valahogy? Próbáltam másik frissítővel a telenoros frissítőből kinyert fájlokkal is
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ZTE Blade készülékre 2.2 Froyo ami maximálisan elérhető hivatalosan?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Közben sikerült találnom egy fontosabb kérdést..
Fent van egy MX player nevezetű alkalmazás hozzá ha minden igaz akkor a megfelelő kodekkel.
Ha egy az egyben másolom az SD kártyára a (Divx) filmet kb 2gb akkor is lassú szaggat, ha lekonvertálom (Format Factory) több változatot is próbáltam mp4 kb 800mb akkor is szaggat,akad. (Hang az jó)Több youtube videót is néztem lazán filmeznek ezen a kütyün.
Mi lehet a gond vagy mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #28212 üzenetére
Aki esetleg belefutna ilyesmibe véletlenül akkor a bit arányt kell visszavenni "bit"arány kb/s. Ha túl magas akkor laggol tőle a videó.
-
atesss
addikt
A telómon Android 2.3 alapú CyanogenMOD van.
Hogyan lehetne a SIM kártyán tárolt kontaktokat megnézni ?
A SIM kártyáról importálást természetesen megtaláltam - csak ebben az esetben a telefonban lévő és a felmásolt kontaktjaim összekeverednének. -
ktomcat
senior tag
válasz Keeperv85 #28218 üzenetére
hát megcsináltam de ugyanúgy az ftm jön elő... Mennyire bonyolult innen a visszahozása? Annyira nem vagyok noob ezekhez a dolgokhoz, van egy s5830i-m, ahhoz én csináltam a leírást.. Esetleg egy xda-s vagy samdroidos link nincs erre a jelenségre? Vagy hex editorozni kell? Gondolom az imei miatt küldi küldi állandóan ftm modba/recoverybe
-
ktomcat
senior tag
válasz Keeperv85 #28220 üzenetére
Akkor gondolom én már a másik channel fájlt használom, lényegében akkor meg kéne találnom ebben (ultraedittel) az imeire vonatkozó részt, és azt felülírom aztán újra a téglagyárban leírtak channeles részétől? Honnét tudom h melyik sor az amelyik az imeire vonatkozik?
vagy ez a link jó rá?[ Szerkesztve ]
-
ziyan
tag
Az ígért teszt verzió: [link] (ez csak a ROM, a többi cucc nélkül). Mint mindig, ajánlom a backup készítését ebben már a módosított kernelem van (erről annyit, hogy ma újrakezdtem az egészet, ezúttal github-ja is van...), elvileg funkcióveszteség nélkül, és hozzáadott rezgés erősség állítási lehetőséggel (erről annyit, hogy egymás után kétszer kell beállítani az erősségét az eszközbeállításoknál, a nem-teszt verzióban majd javítom), plusz még néhány dologgal, amiket most nem írok le, mert ma már nem tudok többet foglalkozni ezzel várom a véleményeket, remélem nincs semmi hiba benne. SIM karival nem tudtam kipróbálni!
Mivel ez egy teszt verzió, így aki tuti stabilitásra vágyik, az továbbra is a normál verziót telepítse.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Zte Bladet-t usb-n szeretném csatlakoztatni laptophoz. Ha jól sejtem ekkor fel kéne ajánlania az usb módot, de nem teszi. Mi lehet a baj? Előre is köszi a segítséget!
Tuti én vagyok a béna, mert a telefon ugye okos -
-
-
GrandS
senior tag
Tud valaki egy linket zyan legfrissebbjéhez?
-
törölt tag
-
-
ziyan
tag
válasz #61523968 #28236 üzenetére
Megpróbálom majd kinyomozni, hogy melyik változás miatt lett ez (modaco-n is panaszkodnak rá, nem én főztem bele ), amúgy elvileg csak akkor villannak fel, ha a teló nem alszik (töltőn van, vagy pedig valami progi ébreszti fel), szóval engem különösebben sem zavar
(#28237) GrandS
Semmi gond, már megszoktam -
MichaelRaven
csendes tag
Helló mindenkinek.
Egy gyors kérdés (utána olvastam, de gondoltam pontosítást kérek):
Ha nekem most 160mb-os Systemem van, android 4.2.2(KonstaT féle), és 180mb systemet szeretnék rá particionálni (konkrétan a KonstaT féle 4.3 a tervem ), akkor letöltök egy TPT image.bin -t és azzal Power+FEL, vagy szükséges hogy visszarakjam 2.3.* ra?
Válaszotok előre köszönömMert nemsokára megjön az új digitizer vagy mi a szösz, azzal megjavítom a mostanit, ja meg haver ingyen ad majd egy kicsit tropás, de működő ZTE Bladet Aztán már előre tervezek...
Márton
-
ziyan
tag
válasz MichaelRaven #28245 üzenetére
Nem kell visszarakni, a gombkombinációs módszerrel particionáltam anno én is, ami romtól független
-
ziyan
tag
válasz MichaelRaven #28247 üzenetére
Elég a 2 mb, mert ami ott tárolódna, az át van irányítva a datára, ezzel is jobb helykihasználást elérve
Például alkalmazás letöltésekor az átmeneti apk fájl itt tárolódik, vagy akár a dalvik cache is, ha elég nagy a partíció. Például a fő telómon (Galaxy Nexus), 425 mb-s a blade esetében viszont csak a recovery pakolgatja a logját oda, ami bőőven elfér -
juuzer
addikt
Egy ideje használom már a ziyan-féle CM10-et, és eddig tetszik is, egy hiba van amiről nem tudom, hogy csak nekem jön-e elő vagy másnak is. A zenelejátszó sokszor kifagy, vagy bezáródik magától.
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest