- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thumas
tag
Sziasztok! Nem régiben kaptam egy linket itt egy új Romról ziyan féle! Letöltöttem mindent szépen csináltam ahogy eddig kellet rom telepítésnél azonban most elindítom és installation aborted jelenik meg? Mitől lehet ez vagy valami ennél a változatnál máshogy kéne csinálnom?
Xiaomi Redmi note 10 Pro 6/128
-
Phvhun
őstag
Sikerült túlhúzni a procit bekapcsolt "set on boot" opcióval, ugyhogy most fagy indításkor egyből, és használhatatlan. Próbáltam visszaállítani, úgy hogy fagyasztóba tettem egy fél órára, de nem bírja úgysem addig, hogy a menübe beléphessek, folyékony nitrogén meg nem áll rendelkezésemre . Melyik romot érdemes most felrakni, ami jól működik, és nem tetű lassú? gen 2-es blade-ről van szó.
Ha a recovery-ben csinálok egy backup image-t, akkor hogyan lehet abból kibányászni a telefonkönyvben lévő számokat?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Azt esetleg tudjatiok/hogy derithetem ki, hogy a SanFracisco az gen1 vagy gen2?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Mr Pigfish says you have a GEN1 model.
Erre szeretnek CM9 Eco-t rakni.
Ehhez tudnátok nekem egy leirást linkelni, 0-ból indulnék, semmi mod nincs a készüléken.
Első hszben többnyire csak a 2. GENel foglalkoznak.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Szepen megvigasztaltak itt, most mennyire merjek belefogni?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
gzbotii
nagyúr
Ennél a leirásnál nem irnak semmit Gen1/2 dologról, de van egy olyan érzésem, nekem ez nem jó
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gzbotii #28126 üzenetére
Szia! (Megkaptam a PÜ-t, de közérdekű, szóval itt válaszolnék... ).
Nem kerülheted ki a GEN2-esítést már, ha csak nem fordítasz magadnak egy GEN1-es friss kernelt és nem szerzel egy RIL patch-t hozzá. Az utóbbi lehetőséget tuti nem szeretnéd.
Amit találtál leírást a korábbi hozzáaszólásodban az jó neked. Amit recoveryt találtál, az viszont NEM jó neked, mert az Blade II-es! Ha ráteszed, az a minimum, hogy nem fog menni a reco...
-
Probert75
addikt
válasz gzbotii #28128 üzenetére
Ezt a leírást barátomnak csináltam az említett hozzáértők segítségével. Lehet ad egy kis támpontot, iránymutatást.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
gzbotii
nagyúr
Akkor ezen leirás alapján akarom Gen2 -esiteni.
Gyári recoveryt ugye nem kell visszaraknom, nekme alapból az van, leellenőriztem, power +vol- FTM felirat jön be.Kérdés, hogy az ott emlitett programot hol találom, a leirásban nem találtam sehol
-
Probert75
addikt
válasz gzbotii #28132 üzenetére
Ja, hogy nem hazai! Mert arra gondoltam, hogy felteszed valamelyik utolsó friss haza szolgáltatósat és akkor gen2-esül, ha jól gondolom. De erősítsen meg valaki! Utána meg a leírásom alapján meg tudod csinálni.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
ziyan
tag
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Érdeklődnék .hogy a cm9 , cm10 főzött romoknál hogyan tudok a SIM-re telefonszámot mentei illetve lehet-e.
Nem találtam ilyen opciót de mi van ha egy régebbi telefomba teszem a kártyát nincsenek telefonszámok?
KÖSZI -
gzbotii
nagyúr
Megpróbálom. Bár én erdélyi vagyok, Orange ro hálózaton használnám. Mintha kis számban De nálunk is forgalmazták. Remélem kapok valamit, este nekifekszek ujra. Ha addig valaki tud valami mást, várom Az ötleteket
-
gzbotii
nagyúr
válasz Keeperv85 #28140 üzenetére
Szóval akkor én bármelyik (T/VodaTelenor) FW felrakhatom?
Mennyi eséllyel téglásitom?szerk:
"Menjünk az Eszközkezelőbe (Start, futtatás, devmgmt.msc, enter )
Keressük meg ezt:"és itt egy kép hiányzik
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Lehetséges valahogy usb otg-t használni blade-el, létezik ilyen rom?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok! Haverom kezem alá adta a blade-jét hogy csináljam meg, de eddig semmit nem tudtam vele kezdeni.. Bármit csinálok csak az android logó fogad (gyári van rajta és még Soha nem volt mókolva) de még az alaprecoveryt sem tudom behozni kb. semmilyen gombkombinációra nem reagál. Ez már csak papírnehezék v. lehet vele valamit kezdeni? Úgy tűnik mintha bootloop lenne dehát kérdem én létezik ilyen gyári 2.1en?
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
válasz kukinyo #28145 üzenetére
az volt az első, azóta is megtettem de a telefon nem akar semmire sem reagálni, a leírásban meg a linkekek 80%a nem érhető el, letöltéshez.. A gyári recoveryt szeretném csak behozni (gondolom ott is van factory reset) egyenlőre semmi mókolásról nem álmodozom csak azt akarom kideríteni h működőképes e egyáltalán.
-
ampulla
aktív tag
válasz ktomcat #28144 üzenetére
Amíg bejön a Droid szinte biztos, hogy még meg lehet menteni , vagyis nekem eddig mindig sikerült. A hivatalos ROM-ok pedig mind megtalálhatók a szolgáltatók hivatalos honlapján 2.2-es released-el. Szerintem töltsd le a megfelelőt, dugd rá a telót a gépre és rakd újra. Onnantól már követheted az 1. hsz-ben elhangzottakat vagy még tudom ajánlani ez a fórumot : itt is körbe tudsz nézni.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest