Aktív témák
-
csoke28
csendes tag
Sziasztok,kérdezném hogy az normális hogy játék közben akadozgat a hang vagy a zene,tapasztalt már valaki hasonlót?gyári 2.1-es van rajta rootolt ext2...üdv Laca
-
Pumika1975
senior tag
akkor most melyik recovery használható gen2 höz?
ami működik is rendesen....
cache2MB
win 10, ....múkodj!
-
sunahunter
senior tag
válasz philoxenia #9198 üzenetére
Egyetertek veled, es koszonom, hogy ezt normalis hangvetellel lereagaltad.
En nem fogok warezt tolni itt, de nem is jelentem be, mert az nem egyezik az elveimmel.
De hogy valaki surmo kis fereg modjara menjen arulkodni mint az ovodasok, ez nagyon jo.
Most mar legalabb tudom, mi hogy mukodik, csodalkoztam is, hogy beestel ide hirtelen
Azt beirna legalabb a tokos gyerek, hogy szoltam a modkerbe, toroljek ezt+azt, mert nem okes, es megerti az ember.
De igy... Mint az onjelolt rendor az uton. Autobol beint, ha kiszallok meg meg az ablakot se huzza le... -
Sir Riccio
addikt
válasz anglergab #9136 üzenetére
Végigolvastam. Hazudnék ha azt mondanám, hogy totál értettem az egészet, azt sem állítanám, hogy könnyű délutáni mesének jó volt, de érdekes volt és hiánypótló, ahogyan azt előttem is leírták. Köszönöm!
Kérdésem volna. Azt írod/írták mások is, hogy IMEI sérül, ha valami balul üt ki, vagy ha vissza próbálja valaki konvertálni az *.exe-s módszerrel gen2-esített készülékét. Én eddig abban a hitben voltam, hogy az IMEI-t egy egyszer írható és utána nem módosítható egység tárolja(EEPROM ) tehát az nem módosítható. A generációváltás mégis bele tud nyúlni ebbe, vagy csak a kiolvasásnál ütközik problémákba?
Köszi a választ!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
szezso15
addikt
Swedish Spring RLS5 Lite Maybe Good by Szezso15
A romot az új ZTE Blade tulajdonosok is használhatják a touch működni fog!
Alapja: ux1 koléga MaximumAfterburner_RLS5-r1 romja
A rom a lite kategóriában indul,így nem szükséges hozzá ext partíció!
Módosításaim:
-Tonchi kolega MIUI témája beépítve
-Blogomban is megtalálható MIUI Launcher beépítve
-Plusz programok eltüntetve
-SetCPU program hozzáadva CPUControl helyett (szerintem jobban testreszabható)
-bootanimáció lecserélve
-gyári tárcsázó és névjegyzék
-quick boot program beépítveEzen kívül mindenben megegyezik ux1 fórumtárs romjával!
A rom innen tölthető le:
A romot így tegyétek fel:
Recoveryben menjünk végig ezeken:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
Mounts and storage menüpont alatt:
format boot
format cache
format data
format system
Advanced menüpont alatt:
wipe dalvik cache
Aztán:
Install zip from sdcard
choose zip from sdcardAz esetleges adatvesztés vagy a telefonban keletkező károkért felelősséget nem vállalok!
A jelenleg használt romodról mindig legyen biztonsági mentésed!Kérlek vegyétek figyelembe,hogy ez az első romom,majdnem egy napig teszteltem,finomítottam FC-vel nem találkoztam úgyhogy kritikákat szívesen fogadok.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Bozek
nagyúr
válasz sunahunter #9207 üzenetére
Senki nem bújkál, megnézheted Te is a modkerbe, hogy ki szólt.
Érdekes dologra lettem figyelmes az előbb. A RadioTime alkalmazásra (2.4-es verzió) a Market nem ajánl fel update-et, míg máshol már láttam 2.5-öst.
-
Bozek
nagyúr
Nem kell működő rendszer alatt formázni, csak be kell szerezni egy kártyaolvasót.
(#9217) Stirlitz: A warez-t sehol nem nézik jó szemmel. Engem is zavar, ha egy kb. 500 forintos alkalmazásra mondja, hogy nem veszi meg inkább. A telefont is lopja az ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Tonchi
aktív tag
válasz szezso15 #9216 üzenetére
A Rom csodás viszont egy rossz hírrel is szolgálok, tőlem nem lesz MIUI rom belefáradtam ebbe (nem sok mindenbe szoktam), de két hete mindig vmi hibádzik(nem részletezem, de a böngésző lassú, amint belenyúlok hogy kicsit módosítsam, csodál csodájára még lassabb lesz stb.), ha van kedved ami nincs online elküldöm neked, megcsinálhatod úgy nagyjából, de sajna ezzel nem fogok többet foglalkozni, csak ennyi, akkor ha érdekel írj privátot
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
barnam_
nagyúr
-
Stirlitz
senior tag
Engem meg az zavar, hogy jőn a farkas-t kiabál rögtön mindenki. Senkit nem buzdítot semmire. Nem tett ki linket. Ez a fórum az illegalitás határán táncol alapból. (Mint minden szakmai fórum itt, ami valami készülék szoftverével foglalkozik komolyabban) Rendben van, hogy van egy határ, de akkor az mindenkire ugyanúgy értendő legyen. Semmi szükség nem volt arra, hogy rögtön moderátorért rohanjon valaki. (Ez a PH nem azonos azzal, amibe én belecsöppentem jó pár éve.) És ennek hangot is adtam, most már elég egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz sunahunter #9227 üzenetére
Tudod, hogy kit hülyézzél le? A haverjaid vagy a rokonaid. És paraszt se vagyok.
Amúgy melyik írásodra gondolsz? Hogy nem jelented be? Pedig megtetted.
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
Nyugalom, húsvét van!
A győztes féreg irtó baktérium
-
barnam_
nagyúr
Szúszá!
Folytassátok privátban... -
Bozek
nagyúr
válasz sunahunter #9231 üzenetére
Csak feltettem egy kérdést. De Te nem kérdezted, hogy hülye vagyok-e... Már arra se emlékszel, hogy melyik hozzászólásod törölték?
De téma részemről lezárva. A parasztozást meg jelzem a modkerbe, hogy ne tűnjön bújkálásnak!
-
Szevi
tag
Hali,
tudom ingyenesen használni a GPS-t? Milyen progival, beállítással?
Köszi, aki segít.
Szevi![ Szerkesztve ]
-
Vip Droid
csendes tag
Kellemes Husveti Unnepeket Mindenkinek!
-
sunahunter
senior tag
válasz barnam_ #9232 üzenetére
Én befejeztem.
Leírtam mi a véleményem, innentől teszek mindre aki nem értette meg.
Ezzel kapcsolatosan nem fogok írni többet.
Bocs az offért mindenkitől.
Stirlitz: Köszönöm.
Bozek: Így tisztességes. Ez fájt, a másik surmósága, nem a mod.
Jelezd, törlik, kész.
Valóban, Te kérdezted, én kijelentettem, nem ugyanaz. Máskor ne tedd, mert ez van belőle. Én sem fogom.[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Én köszönöm! Ha kijön a RLS6 akkor egy teljes MIUI romot kaptok majd...
DE : Ezzel a rommal a célom az volt,hogy legyen egy RLS5 lite rom,mert csak FULL volt,a MIUI-t csak azért raktam bele,mert épp kapóra jött
próbáltam feltolni Multiuploadra,de valamiért mindig lefagyott 80%-nál,csak ide sikerült feltolni,sajnálom , a zippyshare-t még megpróbálom[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Bozek
nagyúr
válasz sunahunter #9236 üzenetére
Oké, ezt megbeszéltük. Béke Veled!
-
Lenry
félisten
mindkettő.
az AGPS generálni fog egy minimális netes adatforgalmat, de ennyi, cserébe másodpercek alatt találsz műholdat.
igen, a Google Maps-szal is oké, de ezt te is láthatod, ha bekapcsolod.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
csoke28
csendes tag
Sziasztok,kérdezném hogy az normális hogy játék közben akadozgat a hang vagy a zene,tapasztalt már valaki hasonlót?gyári 2.1-es van rajta rootolt ext2...üdv Laca Valaki???
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest