- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dell asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Lenry
félisten
van, aki Kelzsoca féle 2.3-at használ huzamosabban? mert egyszer próbáltam, de sokminden FC-zett, meg el se indult, szóval nem volt túl stabil, de most megpróbálnám megint, csak nem tudom, hogy érdemes-e...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sir Riccio
addikt
Áldott húsvétot mindenkinek!
Nekem N39 van fent a stable-re húzva, gondolom emiatt is FC-zek(mármint, hogy nem volt wipe), de most már a fb kliensen kívül és az akku feltöltése utáni egyszeri fagyáson kívül nincs nagyon hiba benne. Viszont ezek idegesítenek, gondoltam rá, hogy feljebb megyek valamelyik N-esig, de az a helyzet, hogy félek G2-esíteni, nekiállni is, meg hát ugye nekem nincs garanciám, vagyis van csak messze innen, ha kidöglik kb egy hónapig biztosan nincs telefonom.G2 nélkül meg nem sok értelme van feltenni az újabb nightlykat ahogy olvasom. Kinek mi a véleménye?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Miksz
tag
Minden tisztelt fórumtársnak kellemes húsvétolást kívánok
ZTE Blade a penge, MyAudio S8 808DCC, Sony Xperia M, Xiaomi Redmi 3S
-
Lenry
félisten
a ROM manager frissítette a recoverymet 3.0.2.7-re, azóta nem tudok belépni a recoverybe... ha rámegyek, hog reboot to recovery, akkor egyszerűen tovább bootol az Androidba, ha meg nyomva tartom a hangerő LE gombot, akkor mindig csak újraindulgat a zöld droidig
hurrá. na nem baj, megpróbálom manuálisan újrarakni a recoveryt
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy elég gáz kérdésem, de pár napja bajlódok már vele és nem jövök rá sehogy! Hogyan tudok beállítani saját csengőhangot a cm7 stable-n? Csak azok közül az alap szarokból enged választani és fájlkezeőben se tudom beállítani!Kelleme ünnepeket, Troszti
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
Joshi
titán
Üdv, az alábbi képen látható menü gomb helyett be lehet tenni mondjuk az All Apps Optimizer progit? Vagy ezeket a gombokat nem lehet cserélgetni? (Kelzsoca flb_r8_hun_update_Allin)
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
(#9063) api29
Nem biztos, hogy megváltozik, csak fennáll az esélye.
Egyébként az igen kockázatos (majdnem biztos IMEI változás) az exe-s downgrade-re vonatkozik.(#9038) ux1
Mi az a Qualcomm Tool? -
kelzsoca
félisten
Ha kicserélnéd azt a gombot mivel lépnél be a menübe?
Ez a gyári launcher, kicserélni a gombokat biztosan nem fogod (ki lehet, de az bonyolult)
Így egyswzerűbb ha használsz valami másik launchert, és azt teszel be az indítópultba amit szeretnél (adw ex, go launcher, launcherpro stb.. ezek mind tudják ezt)
-
Szoszo94
őstag
Én azóta használom, mióta 'Zsoca kiadta, nekem szerencsére semmi gondom nem volt vele azon kívül, hogy ha pár napig folyamatosan megy a mobil (nincs kikapcs) akkor néha billenyűzár feloldása után vagy egy program megnyitását követően fekete képernyő fogad. De sokaknál jelentkezett az a hiba, hogy töltés után ill. gps használata után újraindult a mobil, szóval nem lehet tudni, hogy nálad épp mik fognak előfordulni.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Látom jöttek válaszok a CM7 írásommal kapcsolatban. Nos én személy szerint örülök, hogy van itt 1-2 ember, akinek 1-2 kicsi laggot leszámítva tökéletesen működik, de szerintem ha használjátok a keresőt, gyorsan rájöttök, hogy jó pár ember küzködik a GPS újraindulás, random reboot stb problémákkal. Nem csak itt, modaco-n is.
Továbbá annak is örülök, hogy beleférnek ezek a hibák, de aki egy kicsit komolyabb célra használja a telefont (munka, mert ilyen is van... ) annak sajnos a legkisebb bug sem tűrhető el, nemhogy újrainduljon ha feltölt, vagy ha A-ból B-be akarok eljutni, akkor ne találjon műholdat, vagy akkor is reboot, stb stb rengeteg oka van ennek. De az is biztos, hogy Blade és Blade között is van különbség, én már nem lepődök meg semmin, elhiszem hogy van akinek működik, és örülök is neki, de tényleg!!!
Tettszik vagy sem, a tény tény marad, 2.2-nél nem lesz jelenleg stabilabb a CM7.... Főleg amíg ilyen szarvas hibák vannak benne.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Hamarosan publikussá válik első romom,aminek alapja az RLS5!
Azt nem tudjátok véletelnül,hogy CW-ben ha telepítek,akkor kiír egy szöveget,amit ugye gondolom vhol lehet szerkezteni...Melyik ez a fájl?[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Szoszo94
őstag
Pontosan, teljesen egyet értek veled, én is csodálkozok hogy nálam azok a hibák nem jöttek elő. De tényleg nem lehet stabilnak nevezni még akkor sem, ha nálam idáig nem jött elő a random újraindulás, fc-k és a többi, mert akármikor előfordulhat. Szerintem én is le fogom cserélni, ha lesz hivatalos froyo (pontosabban abból egy főzet )
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
ux1
addikt
Csinálj egy rebootot... inditsd csak mondjuk a Navitelt. Lépj ki belőle rendesen. Menüből. Tedd alvómódba. Várj vagy 10 percet, közben haladj a telóval más GPS koordinátára. Éleszd fel a telót, indítsd el a Navitelt. Mikor megtalálná a műhódokat, jön a reboot... Tehát nem programkompatibilitási hiba...
Ha a reboot után egyből belépek a navitelbe vagy bármelyik gps-t használó programba akkor ok. Akár 50km-t is mehetek Szvsz a GPS Status meg azért zakkan egyből, mert az közvetlen nyúl a GPS-hez...
Amúgy mint írtuk már, nem egyedi a jelenség, de így pl. mindig elő tudom csalni. Az Aurával is
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
veterán
-
anglergab
addikt
Akiket érdekel a TPT, generációk elméleti háttere, ajánlom a blogbejegyzésemet (hozzá is lehet ott szólni! -- folyamatosan bővítem infókkal)
###############################
# ZTE Blade, TPT, Gen1 vs. Gen2 #
###############################[ Szerkesztve ]
-
yotzo
csendes tag
RLS4-5 alatt el lehet valahogy erni, hogy a beviteli mezokben a mar beirt szovegre visszakattintva a CM7-mukodo modon, kis nyil segitsegevel lehessen beallitani a kurzor poziciojat?
-
szezso15
addikt
Bocs,még nem
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
kelzsoca
félisten
A ZTE Blade CM romokért felelős:
Ez a kis fiatal 16 éves srác csinálgatja a romokat.
Azért 16 évesen nem kicsit vágja a dolgokat, talán ha egyszer nagykorú lesz jelentkezhetne a ZTE-hez programozónak is, még lehet fel is vennék
(#9132) core2
Én tudom a megoldást, de megvárjuk a gyártó/szolgáltató hivatalos válaszát.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz kelzsoca #9141 üzenetére
Jah hát erről van szó, ezért nem lesz sohasem olyan a ROM, mint egy hivatalos 2.2. Nekem is van ilyen ismerősöm aki 16 éveset kente vágta a programozást, most kint dolgozik Spanyolban. Diplomája nincs, pénze annál több
Majd megsimogatom a buksiját ha találkozok vele az életben
-
veterán
-
Tonchi
aktív tag
A ROM történetről a blogomban:
5000 просмотров
---------------------------------------------------
Поздравляем всех!Google fordító ajánlott
-
tlac
nagyúr
válasz Sir Riccio #9142 üzenetére
szerintem programozók között nem rendkívüli eset, hogy hasonló fiatalkorban már jól nyomták egyesek
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest