- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
kkriszx
csendes tag
Ma voltam T szervízbe. A csávó korrekt volt, mutattam a pixelhibát (3 napon túl vagyok), és már mondta is hogy cserélné de nincs készleten (vagy csak nem akarták most így karácsony előtt az új előfizetőktől odaadni..). Megerősített abban hogy jelen állás szerint nincs szerviz, hanem minden hibát cserélnek újra. Azt tanácsolta hogy jövőhéten nézzek vissza addigra lemegy ez a karácsonyi hülyéskedés és akkor biztosan lesz és cserélni tudja az egész készüléket.
Megmutattam neki a hibás memkarit is, erről nem tudott nyilatkozni, csak annyit hogy tényleg hibás. Azt mondta hogyha lesz cserekészülék meg tudja mondani azt is hogy a tartozékokat is cserélik-e. Mert nem tudja hogy most az egész dobozt küldik vagy csak készülékeket vagy mittomén itt már elég homályosakat magyarázott.
Tehát summázva arra jutottunk hogy nincs teendők jelenleg pontosabban nem tudunk előre haladni egyelőre, de elnézésemet kérte és köszönte a türelmemet hogy nem tudja cserélni.
Balhézni nem volt értelme, de úgy éreztem hogy engem most finoman leszereltek, de végülis meg lesz az "akaratom" csak később, szóval úgymond elégedett lehetek.
szerk: a gradiens hibát már meg sem mutattam mert egyből a pixel után elkezdte mondani a dolgokat
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs