- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Lesz itt másról is szó a cserélésen kívül? :S
-
HRicky
tag
válasz A Bolha #10800 üzenetére
Erre nem vennék mérget!
Komoly vitára számíts valamint hogy minden leellenőriznek a sim-kártyádat formázzák rádugják gépre stb stb.....és marketedet is használják
45perces vita árán cserélték plusz hivattam a főnököt és miegymás...
Ez a király utcába volt....
UGYANAKKOR!... se a thökölybe se a kossuth lajosba se a tesco-ba se az intersparba sincs ilyen készülék...szval nemtom megéri-e várni...
Próbálkozz azért máshol hátha van vagy vmi....itt én voltam az első akinek sikerült...talán átszakadt a gát...ja és még vmi fontos ha thökölybe próbáljkozol akkor a bajszoshoz menj ne ahhoz akinek anyajegy van az arcán mert az az istenért se cseréli ki...
Nincsmit! -
bunnyhu
senior tag
Rákerestem, nem volt egyértelmű válasz, úgyhogy feltenném a kérdést.
A t-mobile számláz, ha az a-gps be van kapcsolva? És ha igen, mennyit, hogyan, díjcsomagfüggő-e, stb. Ki mit tud erről?https://divecenter.hu
-
roti86
őstag
válasz kovi82 #10774 üzenetére
ITT nézelődhetsz. ezek csak 480x800-as felbontásúak.
Valamint itt vannak a 480x854-esek. Ezekben nemcsak androidos telefonok vannak.
Ha csak droidos érdekel: 480x800 és 480x854.
Persze ezek között vannak olyanok, amik nem jelentek még meg, illetve MO-on nem kapható. Lehet nézelődni.
Röviden a Galaxy S biztos jobban bírja ami 480x800-as, de kérdés megér e ez a plusz üzemidő +60-70K-t
bunnyhu: az agps adatforgalmat használ, csak akkor érdemes használni, ha van mobilnet előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
-
xdx@
aktív tag
Na vettem a Blade-emhez egy 8 GB-os class 10-es MicroSDHC kártyát.
-
zsero
aktív tag
Megy ez a telefon SIM nélkül? Én csak wifin + GPS-ként szeretném használni, és akkor nem gond, hogy kártyafüggő. Kipróbálta már valaki, megy minden funkció SIM nélkül?
-
KIZS
aktív tag
Elképzelhető, hogy a 2.2-es romot nem lehet overclockolni?
-
-
gabx76
őstag
Sziasztok!
A kiszállításról:
Hétfőn este rendeltem egyet Webshopból. Ma reggel 10.30-kor itt volt a cucc Pécsett.
512MB RAM, no gradiens- és pixelhibaSzerk.: 17k-ért ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
Rizel7
csendes tag
Másodszorra is nekifutottam a miskolc T-nek és ezúttal sikerrel jártam először gradiens/kék vibrálással nyitottam de jött a szokásos "tudunkróla ennyiert ezt kapod" szöveg majd amikor megemlítettem hogy dobálja a wifit/sd-t mondta h akkor kicseréli de mindegyik ilyen. Kicserélte és 512est kaptam Pixelhibát egyet sikerült felfedezni gradiens nem látszik de lehet csak azért mert még hideg a készülék.
-
sagesz93
addikt
egyébként a gyári launcher ritkaszar.
azthittem már a teló gyengesége a kijelző miatt a hiba, vagy a gyári rom, feldobtam a launcherpro-t, és csak folyik mint a víz. -
Farkaspók
tag
Próbálnám a sto1911 féle dolgokat. Fent van a Java SDK:
Mégis amikor feltenném az Android SDK-t, a következő kép fogad:
Mit rontok el?
-
KIZS
aktív tag
Van itt valami shutdown? Ha le akarom lőni (mert ki akarom cserélni az SD kártyát), akkor kell shutdown vagy csak kapjam ki az akksit?
[ Szerkesztve ]
-
toxicdog21
csendes tag
Egy meg nem nevezett ismerősömnek most cserélték 512-esre a telefonját.
3 napon kívül volt, de akkori készlethiány miatt a szervizes szavait idézve "majd úgy csinálunk mintha benne lenne még"Szoftveresen annyi különbség van, hogy más lett a szoftveres billentyűzet kinézete.
About részen 2.1 update1 -et ír, nem tudom hogy a 256-os mit.Hetente jön szállítmány ide, és összesen 6 jött
-
devast
addikt
válasz sagesz93 #10828 üzenetére
Ja, android tudja. Más kérdés, hogy ki kell venned az akksit ha a blade-ben sim kártyát szeretnél cserélni
Más:
Voltam zalaegerszegen szervízben. Összegezve tudnak a hibáról, nincs hivatalos álláspont, hogy mivan, sokan viszik vissza a cuccot (jellemzően videófelvétel/nézés közben a kékülésre panaszkodnak). Nem tudják, hogy ez hiba-e (nyilván az) vagy gyárilag ilyen, és arról sem tudtak, hogy az új szállítmány már jó. Mivel nem volt az üzletben blade, ezért nem tudtuk összehasonlítani, felajánlotta, hogy elküldi szervízbe, ezt nem vállaltam be. Abban maradtunk, hogy januárban visszamegyek, ha jön új szállítmány (ami 99.9% hogy már jóféléből lesz) akkor újratárgyaljuk a dolgot.Szerk:
Meg tudja mondani valaki, hogy az 512-esnek a rom verziója milyen? Ha ugyanaz mint a réginek akkor valószínűleg nem szoftveres a hiba(vagy nem az androidban javítható).
settings -> aboout phone -> build number érdekel.[ Szerkesztve ]
-
-
kkriszx
csendes tag
Ma voltam T szervízbe. A csávó korrekt volt, mutattam a pixelhibát (3 napon túl vagyok), és már mondta is hogy cserélné de nincs készleten (vagy csak nem akarták most így karácsony előtt az új előfizetőktől odaadni..). Megerősített abban hogy jelen állás szerint nincs szerviz, hanem minden hibát cserélnek újra. Azt tanácsolta hogy jövőhéten nézzek vissza addigra lemegy ez a karácsonyi hülyéskedés és akkor biztosan lesz és cserélni tudja az egész készüléket.
Megmutattam neki a hibás memkarit is, erről nem tudott nyilatkozni, csak annyit hogy tényleg hibás. Azt mondta hogyha lesz cserekészülék meg tudja mondani azt is hogy a tartozékokat is cserélik-e. Mert nem tudja hogy most az egész dobozt küldik vagy csak készülékeket vagy mittomén itt már elég homályosakat magyarázott.
Tehát summázva arra jutottunk hogy nincs teendők jelenleg pontosabban nem tudunk előre haladni egyelőre, de elnézésemet kérte és köszönte a türelmemet hogy nem tudja cserélni.
Balhézni nem volt értelme, de úgy éreztem hogy engem most finoman leszereltek, de végülis meg lesz az "akaratom" csak később, szóval úgymond elégedett lehetek.
szerk: a gradiens hibát már meg sem mutattam mert egyből a pixel után elkezdte mondani a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
adsnew
tag
na srácok most jövök az egyik bp-i T értékesítő helyről. Nem Blade miatt voltam azon már túl vagyok
Azt javaslom mindenki gondolja át, hogy mit ír le ide, v. más fórumba, sajnos járnak köztünk idióták
Ugyanis messziről hallottam egy beszélgetést, hogy egy droid egy fórumról kinyomtatott papírt lobogtatva ment a szervizbe és hogy azon egymást fűtik az emberek(mert biztosan fáznak)
-
-
kexksz
addikt
Az amúgy megoldható lenne, hogy Kazincbarcikán viszem be egy üzletbe, úgy, hogy a telefont Miskolcon vettem, és a 3 napos cseregaranciára illetve wifi hibára hivatkozva cseréltetném be? (Nincs nekik jelenleg Blade, de rendelni tudnak, ebből következik, hogy gondolom 512est kapnék.)
-
kkriszx
csendes tag
válasz adsnew #10836 üzenetére
Tőlem olvashatják akár az eladók is, aki korrektül illedelmesen megy oda és úgy kéri hogy javítsák a hibát amire szerződtek, addig nem lehet baj, ha meg valaki annyira buta hogy ilyen fórumos bizonyítékokat visz az ne is várja hogy korrektül járjon el vele a T. Egyébként meg szólásszabadság van mindenki azt ír amit jónak lát a fórum szabályain belül, ebből senkinek semmi baja nem származhat, inkább az égeti le magát aki kinyomtatva mutogatja...
[ Szerkesztve ]
-
finecsa
tag
Ez a topik egy vicc!
-
adsnew
tag
V.Stryker privi ment
egyébként 1,5 órán át voltam a T-nél és láttam, hogy nagyon megnézik a telefont és csak kijelző hibával veszik fel szervizre ill. mivel nincs szerviz cserélik. De nem csak azt vittek be úgyhogy azért van baj más készülékkel is.
-
sonique
őstag
válasz kovi82 #10766 üzenetére
Jobb mert több a 512 mint a 256 mb de semmivel sem gyorsabb... Pl. ha a számítógépedben 2GB -ram van a WinXP alatt az jó , persze jobb ha 3GB van benne..de semmivel sem lesz gyorsabb a géped.. A proci mindegyikben 600 mhz
ez mekkora marhaság már
aki nincs tiszába egy számitogép müködéséröl ne beszéljen ilyeneket ...igenis sokkal gyorsabb ..
mégpedig azért mert nem kell várni a programoknak a szabad ram ra ..
amit a telefonnak csinalni kell hogy elindulhasson egy program ..és a ram sokkal gyorsabb mintha swap be kéne irogatni és onnan vissza a dolgokat ..
ráadásul van összahasonlitási alapom
mert volt 256 os verziom és most 512es vana különmbség zongorázni lehet ...
[ Szerkesztve ]
-
uki
aktív tag
Megjött a Blade-m. 512 ram, nincs se pixel, se gradiens hiba.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
feri1014
senior tag
válasz finecsa #10842 üzenetére
Remélem nem lesz túl hosszú karriered itt a PH! fórumon. Ez a topik nem vicc...csak kéne ez mellé egy szakmai topik is.
adsnew: gondolom így lesz, csak valami mindig történik, ami felpörgeti a topikot.
De örülök, hogy 512-es verzió lett a vége, mert erősen gondolkozom egy Blade beszerzésén.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
válasz veector #10840 üzenetére
Igaz még csak fejlesztéshez raktam fel, még nem kapcsolatam a telefonnal össze, de nekem csak úgy megy az sdk ahogy írtam. Úgy viszont megy, SDK, eclipse, tudok programot írni, megy az emulátor minden kiválóan.
Esetleg bele kéne raknod a path-ba a java címét, ha még nem tetted, mert anélkül nehezen fogja látni.más téma: Én jézuskától azt kérem, hogy vagy a moderátorok takarítsák már ki a sok visszavivős bejegyzést innen, vagy cserélje már le végre minden fórumozó a 256-osát, mert nekem is baromira herótom van, hogy több EZER hozzászólás csak erről szól. Ha már a függetlenítés tiltott, ez miért nem??? Mennyivel ontopic-abb, hogy milyen hibát találjak ki, hogy kicseréljék a mennyei 512-esre a telefonomat?
https://divecenter.hu
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest