- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
marcitp
őstag
Hahó! Ráraktátok már a Gradiens Killer Pro-t?
Nálam kicsit akad az ADW-vel, de egyébként tökéletes!keveset aludtam, bocs... szal vicc vóót, vagy olyas
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Sokee
aktív tag
Engem csak az a kérdés idegesít, hogy vajon ha X8 at veszek jobban jártam volna-e vagy annak is minden baja van?
-
DarkByte
addikt
XXLGSM-ről nincs valakinek infója hogy a mostanság érkező készlet ott milyen lesz? Nagyon remélem hogy az újonnan érkező pakk már itt is 512MB-os lesz.
-
zsombi915
csendes tag
Gyorsaságban max az ui gyorsabb az x8-nak. Ezen pedig könnyen segíthetsz egy launcher pro-val, és akkor egy szinten lesznek.
Procija nem jobb az x8-nak. Ramja sokkal rosszabb (x8-nak csak 168mb)
Kijelzője fakó, tény hogy valószinűleg nem pixelhibás/ grádienshibás.
Szóval blade-veé jobban jártál, pláne ha 512-es és grádiens gondod sincs. -
zsombi915
csendes tag
Fél óra és indulok cseréltetni. Szorítsatok!!
-
Mbazsika
tag
Elore elnezest, ha mar egyertelmuen ki lett targyalva a kerdesem:
Ha most rendelek a webshopbol Bladet, akkor mar biztos, hogy 512 RAM lesz benne?
Koszi! -
george7
csendes tag
Hali! Ha ismeretlen számról van nem fogadott hívásom, akkor a hívásinfóban egyáltalán nem látszik az a hívás. Ez nálatok is így működik? 10 éve a nokiám volt ilyen...
-
istnag
addikt
Veszprémi t röl nincs valakinek infòja ott hogy állnak a cseréhez? Köszi
-
Sokee
aktív tag
[link]
Itt egy kép, most fotóztam. Döntsétek el hogy ez most 512 vagy nem 512, vagy miez egyáltalán[ Szerkesztve ]
-
-
Simtu
senior tag
-
Sokee
aktív tag
Ugy érzem nagy szívás ez a teló, mindenkinek hibás(nekem is) Azt nem értem hogy merik így eladni, és 2év garit vállalni...
-
llaszlo
veterán
válasz DIEGO15 #10615 üzenetére
Pont erről beszéltem, hogy k@rvára lusták az emberek olvasni meg keresni és a hsz-ek nagy része csak off. Igaz ez is az.
De, hogy ne legyek off. Ha jól tudom akkor ehez is a Clockwork recovery van. Abban, mivel lehet mozogni a menükben? Mert pl Pulseon ott van a kis golyó alul és azzal tudok belépni a menüpontokba.
Illetve Amonra recovery van ehhez a telóhoz?
Mielőtt valami okos vissza írná, hogy használjam a google-t vagy a keresőt, használtam és amit találtam jelenleg nem elérhető.[ Szerkesztve ]
-
Skullen
tag
Pakson ne próbálkozzatok cseréltetni!
Bemegyek, szépen vázolom a problémáimat (gradiens hiba, pixel hiba, lötyögő hátlap, rossz uSD). Kedvesen, aranyosan, nem lekezelően visszakérdezi, hogy mikor vásároltam, utána megnézte ő is. Nézte a hátlapot, kérdezi, hogy nem ejtettem le, nem kapott ütést? (Anyám is ezzel dobálja a kutyát) Nem esett le, vigyáztam rá. Megkérdeni, hogy hogyan romolhatott el a memóriakártya? (Honnan a lófüttyből kellene azt nekem tudnom, de komolyan?!) Nem tudom, se telefon, se kártyaolvasó nem kezeli.
Következőt mondta: Mivel már a 72 óra bőségesen lejárt, így ők nem cserélhetik. Át kell küldeniük másik városba, ahonnan továbbküldik szervizbe, de addig amíg a készülök körbeutazza az országot, arra az időre nem tudnak biztosítani kölcsönkészüléket. Vagy menjek be a közeli használt telefon kereskedőhöz, ő is foglalkozik garanciális termékek javításával, tőle gyorsabban visszakapnád?
De milyen szervizbe is küldik? Magyarországon nincs is ZTE-nek szervize.
Hát ő nem tudja, nekik ezt kell csinálniuk, ez az eljárás.Tehát jövőhéten úgyis Pesten leszek, majd europarkbank cseréltetem a picikét. Legalábbis ha ez megengedett, hogy máshol garanciáztatnám, mint ahol vettem.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
-
Sokee
aktív tag
Én egyenlőre csak pixelhibákat fedeztem fel, de kitudja mi lessz késöbb
-
Sokee
aktív tag
Biztos hogy van pixelhibád, nem hiszem el hogy nincs
-
Saccco
nagyúr
-
Cimi86
tag
Győr- bajcsy zsilinszky úti t-pont garanciabaakarja küldeni baross úti tmobil szerint nem befolyásolja a használatot a gradiens hiba és a fagyas. Lássuk az arkad tmobilt...
-
bala6120
senior tag
Egy dumpot valaki feldobhatna az 512 MB-os telójáról, nagyon megköszönném!
-
marcitp
őstag
válasz DIEGO15 #10603 üzenetére
Jaja, gondolkoztam is rajta: fent van a Marketen, nem találod? Ja, persze, csak az új marketen van.... nincs? Milyen clockwork-ot használtál? Jaaa, hát a másikkal meglesz... Nincs? Hm... RAM-od, ROM-od mennyi?? Ott baj... Van pixelhibád? Akkor azéé nem látod....Hát, akkor ez IO hiba... Linux alól fel tudod rakni....
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Simtu
senior tag
Próbálta már vki visszarakni a gyári T-s ROM-ot?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezek szerint, akinek jó a 256-os készüléke, nemigen éri meg cserével próbálkozni, hiszen a pixelhibák és a gradiens ott is jelentkezhet a cserekészüléknél.....
-
róland
veterán
Hogyan lehet az sms-eket lementeni?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
agressor12
senior tag
-
xdx@
aktív tag
Pestre sajnos nem éri meg elutaznom a cseréért.Ahogy hallottam itt a veszprémi T-sek nagyon bunkók.
-
llaszlo
veterán
válasz agressor12 #10641 üzenetére
Ez az ami menti az SMS-eket a gmail-re? Mert nekem volt fent korábban egy ilyen app, de aztán rom frissítésnél vagy hasonlónál elveszett és nem tudtam, hogy melyik app az.
Közben kerestem és ha jól emlékszem ez lesz az ami tuti ment Gmailre.xdx@: Nem úgy kell hozzáállni, hogy bunkók hanem, hogy a jogszabályok a te oldaladon állnak. És ha bunkók nem javítják vagy cserélik amit kellene akkor panaszt kell tenni. Attól úgyis be vannak sz@rva.
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Holnap szerintem felrakom a Froyot. 512MB memóriával állíthatok akár 64M heapsize-t is?
-
veector
senior tag
Hát ha csak a ROMot akarod visszatenni akkor elég. Talán ha visszarakod akkor utána már látni fogja a Win és visszaflashelheted az eredeti recoveryt és senki nem tudja megmondani hogy belenyúltál-e
(#10646) agressor12 én arra gondoltam hogy több memóriánál talán nem fagy be bootoláskor. mondjuk sok értelme nincs 48 fölé rakni az tény
(#10651) philoxenia költői kérdés? nemtom
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest