- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
-
adsnew
tag
válasz Murderer69 #10943 üzenetére
Figyelj, meg kell érteni, hogy mindenkinek más a problémája pláne most a kavar miatt
Ne hagyd magad felbosszantani, értelmetlen és igen is szólj hozzá, nagyon sok értékes dolgot olvastam tőled korábban.
-
kentucky
őstag
én már nem cserélem, nem ér meg egy napi rohangálást, nekem bőven elég a 256
egyébként se cserélnék ki, mert hibátlan a kijelző, semmi baj
felteszek egy jó romot aztán jó lesz az
egyébként várnám a tapasztalatokak, akik ff rls3at használnak
-
Flagstaff2
senior tag
válasz vampire17 #10945 üzenetére
Meg lehet nézni mi zabált az akkuból.
Beállítás/Telefon adatok/Akkumulátor használat és itt láthatod hogy mi kajázott az eltelt időben.
Nekem azt írja 7 óra 46 perc az utolsó töltés óta most úgy 15% van benne. Szinte egész délután tapicskoltam (játékok, menüben kalamolás, etc), 3G kikapcsolva, WLAN olykor működött, de többnyire nem[ Szerkesztve ]
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
TOZ
addikt
válasz vampire17 #10928 üzenetére
Atlagos napi hasznalatom:
Reggel 6kor toltorol lehuz
(szaras kozben) reggeli hirek wifin elolvas
meloba menet (edge) 40-45 perc netezgetes
30-40 perc beszelgetes a munkahelyen
hazafele ismet netezgetes (edge)
itthon wifin nehany perces voiphivas, nemi wifi mailolvasas stbigy estere marad 40% korul
masnapra mar nem indulok neki toltes nelku, de szerintem ez vallalhato.(OLED, 512MB)
-
Peat;)
veterán
válasz vampire17 #10945 üzenetére
Passz, rossz embertől kérdezed. Lehet hibás gép/akksi, vagy program van beragadva? Szedd le az "android system info" appot és ott a system fülön meg tudod nézni a processzor milyen arányban van használva (%-osan kiírja hogy mennyit megy 600mhz-en, 480 és stb) Nálam 245-ön megy a legtöbbet, 70%, 600-on olyan 20%.
Meg merítsd le totál az akksit egyszer, amikor már nagyon kiabál a telefon. Tegnap nekem pl. 12%-ról elég sok idő kellett mire lemerítettem angry birdsel. -
Murderer69
őstag
válasz adsnew #10954 üzenetére
értem én csak lesz.rom bocs de ez kellett asszem ki kellene sírni egy szakmai topicot az lenne a legmegfelelőbb ide ezt meg átnevezhetnénk "A nagy chat topik ahol akár a ZTE Blade is lehet téma/ne olvasd el az első hsz-t inkább.. abból csak tanulhatsz " -ra
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Glatius
őstag
válasz joci1987 #10961 üzenetére
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy mennyivel gyorsabb egy ilyen belső ram, mint a flash swap? Van-e jelentős értelme, az 512-RAM nak, ha a Froyo már támogatja az app2sd-t és a swap-ot is?
UI: Találgatni én is tudnék, egy hozzáértő kellene
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Glatius #10967 üzenetére
Mindenképp van jelentősége. Másrészt azt tudnod kell,hogy a memkártyák nem a swapra vannak kitalálva (sok-sok állandó olvasás írás), így jócskán csökken az éllettartamuk swappal.
frozzyZTE : Simán ki. Felhős háttér betesz, fényerő maxra és már simán ment.
[ Szerkesztve ]
-
-
adsnew
tag
válasz Murderer69 #10963 üzenetére
Igazad van sz.tem mindeki azért van itt, hogy új infókat osszon meg és szerezzen a telefonról és technikai hozzászólások leültek
Még max két nap és visszaáll minden
-
Farkaspók
tag
válasz veector #10824 üzenetére
Köszönöm, az x86 verzióval megy. Ezt betehetné a szerző a leírásba. Meg azt is, hogy win7 alatt az SDK Manager-t rendszergazdaként kell futtatni, különben nem tud feltenni semmit. Valamint nekem a tools könyvtárban nem volt adb parancs, hanem a platform-tools könyvtárban találtam meg. Egyébként minden ment a leírás alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
Amúgy szerintem az 512-es kijelzője csúnyább, mint a régi. Nagyon rosszak a színek. Fakok es életlenek.
-
adsnew
tag
Na ez egy kicsit off, de hátha érdekel valakit
Van egy progi ami azt tudja, hogy ha kicserélik a telefonban a sim kártyát egy beállított tel.számra és egy email címre elküldi az új sim számát ill. még a tartózkodási hely koordinátáit.
Jól jöhet, ha elveszted v. lenyúlják a telefont és nem rögtön ROM cserével kezdenek.
Nekem működött
SIM Checker van Lite és ProViszont érdekelne egy olyan megoldás ami silent módban fut és egy sms-re elküldi a tartózkodási hely koordinátáit
-
dodo76
tag
Sziasztok!Hogyan tudom teszteni,megnézni hogy hibás-e kijelzöm meg a ramot,hogy mennyi van benne meg ilyeneket??
ZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
-
Chiller
őstag
Nos megosztom tapasztalataimat a microSD kártyákról mások okosodására.
(legelső szériás Bladem van, telefonálás közben van csík, egyékbént tökéletes)
16GB Kingston CL4 - eldobálja, mint hülyegyerek a száraz kiflit
8GB Kingston CL6 - működött egyből
16GB Sandisk CL2 - működik
Csoknyai-val történ privi váltások után:
Kingston 8GB CL4 - eldobálja
Kingmax 8GB CL4 - működikEzek alapján valószínűsíthetően a Kingston CL4-eseket nem szereti.
Ui: 2GB-osak mennek, de ugye azt még a mikrosütőm is "megeszi", az nem SDHC.
-
Nundee K.
tag
válasz t_a_m_a_s #10964 üzenetére
Köszi. Pont ez a bajom, hogy a névjegyzékből hagy törölni mindent, a SIM-ről meg nem. Hülyeségemből minden kontaktot megdupláztam a SIM-en, de nemhogy az egészet, de egyesével sem hagy törölni. "SIM kártya információ, törlési hiba", ezt írja a gép.
Más! írták többen is, hogy MyPhone Explorerrel szinkronizálni tudják a Pengéjüket USB-n keresztül. Nekem nem sikerül
Az a bibi esetleg, hogy gyári ROM van a telómon? (a sz.gépemen XP SP3 fut, ZTE drivert meg az Istennek se sikerült telepítenem) Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Ma vettem egy 512-est is. Hát nem igazán tapasztalok sebességbeli különbséget a két készülék között. Igaz az újon nincs gradiens hiba, a régin is éppen hogy volt 1mm-nyi, nagyon halványan de valahogy a régi képe nekem sokkal kontrasztosabb, élénkebb. élesebb. Ez vhogy mosott. Ennek ellenére a "régit" ajándékozom a fiamnak, mert az már full-pullos
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
hAnd73
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan stabil 2.2-es ROM-ot 256 RAM megás Blade-hez, ami minden HW eszközt legalább úgy támogat, mint a gyári ROM? (FM rádió, GPS, ...). Ahogy visszaolvastam, pl a rádió nem megy minden esetben. -
angyall
tag
válasz istnag #10814 üzenetére
Mutattam a kijelzőt, meg hogy a wifit eldobálja, valamint azt, hogy sokszor előfordul, hogy lefagy a kijelző, ilyenkor pl. a bejövő hívást nem tudom felvenni... ennyi, nem is kötözködött, egyből hozta a cseretelót. Rendes volt!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
Sokee
aktív tag
Az enyém 512-es, és pixelhibás, szóval nem csak a 256-os volt gázos!
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
vannak még a t-mobiles boltokban 256os verziók? szűkíteném... Debrecenben meglehet hogy van még 256os verzió ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
veector
senior tag
XDA-n már van külön fóruma a ZTE Blade-nek.
És van új 2.5.1.8-as recovery -
Snowy_owl
őstag
válasz Murderer69 #10981 üzenetére
Addig úgyse bírok várni, meg egyébként is mindenképp cseréltetem, mert a wififix amit telepítettem marketből csak akkor működik, ha felébresztem. Most is le akartam szedni a navigációs szoftverhez a cuccokat le is raktam majd elsötétült, de amikor visszajött az álomból, akkor sehol semmi, csak utána csatlakozott újra fel.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
koncz-314
csendes tag
Sziasztok!
Sokan írtok arról, hogy milyen szar az aksi. Két hete vettem én is egy Blade-t és eleinte én is így voltam vele. Minimális használat mellett is lemerült 24 óra alatt. Aztán olvastam ezt a 16 órás formázásos dolgot. Jelentem használ! (szerk: most jut eszembe, találtam egy játékot ami becsukás után is zabálta az akksit, azt is leszedtem, Reckless Racing)
Persze nem úgy, hogy közben nyomogod az ángri bördszöt. Én hagytam 16 órát a töltőn, max 20 percet beszéltem közben róla. Aztán töltőről levéve se az volt a célom, hogy tyű most 2 óra alatt lemerítelek. Átlagos használattal merítettem le csutkára. Ezt még megcsináltam még 2x.
Ezt követően töltőről levéve 3 órával később is 100%on volt az akksi. Több órát játszottam még aznap vele, de csaknem merült le. Kb 2 napig bírta.Persze hozzátartozik, hogy nem kell mindig a max fényerőt, wifit, bluetooth-t használni. És napjában többször is kilövök minden appot.
Aztán ma cseréltem 512-re. Tényleg melegebbek a színek, nincs az a kékes fehér. Azt figyeltem meg, hogy alvó képernyőnél (tehát világítás nélkül, fekete) ha szemben éri fény akkor az üvegen egyenletes eloszlásban négyzetrácson látszódnak kis pöttyök. Ez normális?
Amúgy érdekes módon szervíz menü mem tesztjében nem 512-t ír..[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
válasz koncz-314 #10993 üzenetére
Ezek után senki emberfia nem tudja, hogy milyen kijelző is lesz a telóba. Szerintem a kijelzőket vegyesen adják. Egyikbe ilyen, másikba olyan. Volt olyan 512-es akinek szebb lett, volt akinek rosszabbak lettek a színek. Erről ennyit.
Ez a teló picit zsákbamacska, de megéri a nyűgöt szerintem.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
adsnew
tag
válasz koncz-314 #10993 üzenetére
Nekem is jót tett a 16 órázás
A hétvégén kikapcsolt wifi mellett(néha bekapcsolva) napi 3-4 telefonhívás mellett a 4. nap végén még 25% volt, csak másnap nem akartam cumizni így feltettem tölteni
Ezek után senki sem tud meggyőzni, hogy túltöltés meg hogy hülyeség a formázás
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Nagyon fontos! Olvasd el!
Ma megtudtam, hogy a ZTE gyártó Magyarországra 512 MB-os Bladeket szánt. Tehát, akinek 256 MB-os Blade-je van, az GYÁRI HIBÁS és egyből cserélik!
Ezt nekem a szervizes srác mondta, aki felhívta a gyártót, mert valaki épp reklamált neki, hogy cseréljék ki. Tehát mindenki, akinek 256 MB-os Blade-je van, cserélje ki nyugodtan ezzel az indokkal!Az a sors fintora, hogy másfél óra sorbánállás után mind a 4 kihozott Blade ugyanúgy gyári hibás volt és 20 perc alatt nem értem át a másik T-Mobile-ba, így mehetek holnap újra.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
adsnew
tag
És a finneknek is rosszat küldtek?
Egyébként írtam már korábban, hogy ha piacot szeretne a ZTE akkor kénytelen lesz cserélni a hibás készülékeket, mert így senki sem fog rendelni tőlük
Azért annak híre megy, hogy a szervizes lehidal a sok hibás készüléktől[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest