-
PROHARDVER!
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyuskahh
tag
Őhm, olyan probléma van, hogy nagyon visszahallják magukat akikkel öcsém beszél. Esetleg valami megoldás?
-
zalyy
tag
válasz menyuskahh #2451 üzenetére
Nekem is pont ez a baj. Amúgy emberek mi a legutolsó legjobban működö rom a telohoz? Kösz.
-
törölt tag
A hívásbeállításoknál van egy zajcsökkentési opció. Hátha.... Aztán az Engineer menüben is lehet hangolni a mikrofon érzékenységén.
-
robit1973
aktív tag
Nálam is ez volt a probléma. Nem tudtam megoldani magam. Visszaküldtem gariba. Megjavították, azóta jó.
-
törölt tag
-
silver10
aktív tag
Nekem mind a2 van. A 2. típusut a kitámasztóst a munkahelyen szeretem használni. Biztonságosabbnak találom, szerintem jobban védi, a kitámasztót is használom filmezéshez. Bár méretre kellett szabni, mert csúnyán túlnyult minden kiterjedése. A kínai zopomobilshopban vettem, tehát a legorigibb forrásból. (EU áruházban ilyet nem találtam akkor) A másikat, a "gyárit" amit giftként mellékeltek (1. kép) szabi alatt szeretem használni. Elegánsabb, laposabb, de könnyen ki tud nyílni sajnos, mert nincs mágneses zárófül..
-
törölt tag
Ezt ma láttam a Media Markt -ban (feketében). A kemény, műanyag tartót, álló pozícióban fölfelé, kb. 3cm -re ki lehet tolni a "bőr" tokból. Gondolom azért, hogy az értesítéseket meg lehessen nézni kinyitás nélkül. A zárófül mágneses. Érdekes megoldás. A mienkre egy picit nagy (belepróbáltam). Az eggyel kisebbe viszont nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peaceliker #2464 üzenetére
Nekem az egész tartó libeg. Kell keresnem vmi dupla tapadókorongosat. De a nagy bánatom az, hogy ki kell vennem a tokból, hogy betegyem az autós tartóba. Meg az, hogy nem gyártanak HID profilos, bluetooth hanyattegeret, amit beépíthetnék a könyöklőbe.
-
törölt tag
válasz Peaceliker #2466 üzenetére
Azzal nem lenne gond, csak a fedőlap útban van. Ha mindíg hátra erőszakolom, akkor hamar odalesz a "hajtókája".
-
törölt tag
válasz Peaceliker #2468 üzenetére
Az előlapot teljesen ráhajtottad a teló hátára? Mert másképp útban van az autós tartó rögzítőjének. De lehet, hogy Te állóban használtad az autóban. Nálam a fekvő az alap nézet. Nem is használom állóban a telót. Az a tok azért nem szimpi, mert nem tudom asztalra letevős-nézegetősbe hajtogatni. Az S2 -mön egy ilyen van (feketében). Ez befért az autós tartóba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peaceliker #2472 üzenetére
Az enyém sem. Legalábbis nem sokra megyek azzal, amit talál.
-
Peaceliker
addikt
-
gyűrű
addikt
válasz Peaceliker #2474 üzenetére
Nah, ez biztos nem a marsapa 4 hibája...
Csináld meg ezeket.. -
törölt tag
Sztem megvan a 2. képen látható, flip tok "titka". Felül, a hangszórónyílástól balra van egy mágnes. Szarabb helyen nem is lehetne, mert sztem útban lesz annak a luknak, amit az értesítő led fölé akartam ütni egy lyukasztóval.
-
gyűrű
addikt
Szia!
Kiszedtem a gyári tokból, megkerestem a a hangszóró és az értesítő led környékén azt a pontot vele, amin lezárja a képernyőt, utána a mágnesre pici kétoldalas ragsztót tettem majd rácsuktam a tokot. Aztán már csak bejelöltem hol kell kivágni, innen már egyszerű.
Kb itt van nekem.. -
Peaceliker
addikt
Jah, melegedés. Olvastam valahol, hogy mekkora baromság, hogy 1,7 ghz en járatunk 4db A7 es magot, ami meleg lesz így, mint állat. Tudtok olyan appot, amivel le lehetne venni 4 A7 mag orajelét 1,2-1,4 re? Megnézném van e különbség. Erőben nem hiszem, hogy sokat számítana, hisz eleve, nem magas órajelre van kitalálva az a 4 mag.
"Oh my Goa'uld!"
-
Hujikolp
őstag
válasz Peaceliker #2480 üzenetére
ÜDV! Próbálkoztam hasonlóval, sajnos eredménytelenül. hiába álítottam be alacsonyabb frekit, nem ment lejjebb. govenort viszont sikerült módosítanom
CPU-z.vel mértem a frekit. meg valami root.os cpu állítóval a frekit. többel is fail volt. -
almos94
aktív tag
Üdv.
A 2. SIM slotot be kell állitani, hogy működjön? Vagy hogy van ez? Eddig egy SIMmel használtam, és most, hogy a másodikat is betettem, nem talál hálózatot a 2. slotban lévő SIMmel.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Hujikolp
őstag
Jelentem, a [link] Cinema FV-5-tel újra fel lehet venni videókat. Pro verziót most próbáltam, nekem megy.
-
Hujikolp
őstag
válasz #79335424 #2486 üzenetére
Elindul, vesz is fel. fullHD.ban is, viszont szereti megtartani a 30fps.t. A gyári kamerával viszont könnyen lehet felvenni HD-ban és FHD-ban is 60fps-sel. Csak taperold meg az áthúzott kamera ikont, ahol van a három körszerű. Ekkor belép a 60fps módba, majd indítsd el a felvételt. Iso-t alacsonyra veszi, csak jó fények között lehet használni. Ha a stock galerivel nézed, akkor be is tudod lassítani a felvételt :-)
A kamera menüjében találsz is beállítást a 60-ra.Videó infó megtekintéséhez mx player használok.
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
válasz Peaceliker #2490 üzenetére
Igen. Hiába veszem lejjebb progival, van hogy egyes magoknak beírja és ott tartja, de ha valami megszalad, akkor bizony a beállításre fittyet hányva felszökik. Szóval nem igazán tudtam lekorlátozni a CPU frekijét.
-
menyuskahh
tag
A Chillapos romot próbálta valaki?
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz menyuskahh #2492 üzenetére
Itt még senki, ez biztos..
Miért, mi az ami miatt érdemes lenne egy próbára? -
menyuskahh
tag
Öcsém telója a zp999. Csak nézelődök romok után illetve tweakek után mit lenne érdemes kipróbálni. Mert neki bizonyos körülmények között melegszik, illetve elég hamar töltő után kiált a teló. Majd itthon lesz a hétvégén és próbálgatom a marsapa v10et illetve a chillapos-t.
Igazából kernel alapú vagy governor alapù cpu visszafogó is érdekel ha tid valaki valamit. Illetve a kamerával nincs még megelégedve.[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudok az SD kártyáról értesités- és csengőhangot beállitani?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Hujikolp
őstag
válasz almos94 #2496 üzenetére
A ringtones mappába tedd bele a csengőhangot. És a notification.ba az értesítésit. Ezután, a hangbeállításoknál keresd ki a csngőhangot. Ha nem látja, próbáld keg újraindítás után. Ha mostbse, akkor tedd a belső memóriára. Ha nincs mappa, hozd létre.
Nekem sikerült, van egyénim. Én belsőt használok. -
almos94
aktív tag
Köszönöm a segitséget!
A Notifications-be bemásoltam a zenét, amit beállitani akartam és sikerült is utána.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest