-
PROHARDVER!
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVF
újonc
Tudna valaki ajánlani a gyárinál gyorsabb töltőt, amit Angliában is meg tudok venni, valamint autóstöltőt, ebay, amazon, egyéb?
A Zopomobile.com-on láttam 3 db márciusi updateket. Ezekkel van tapasztalatotok? -
WOT-H-A-C
veterán
"kisebb kijelző"-> szubjektív , sokan nem vesznek 5" nál nagyobb telefont!
"feleakkora felbontás" -> 5"-on a HD felbontás bőven retina tartományon fellül van, tehát pixeleket akkor sem fogsz látni ha kiesik a szemed!!
"gyengébb ram"-> mennyit is használsz ki a 3-ból?? 1-et? 1,5-öt??
"beépített akku" -> attól hogy bépített lehet cserélni, és nem is bonyolult.Erröl ennyit...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
törölt tag
Srácok! Kell ez ide? Ti azt boncolgatjátok, amin az általános topikokban szoktak csámcsogni. Azért vagyok itt, mert ilyen telóm van és azért van ilyen telóm, mert ennek a paraméterei álltak legközelebb az elképzeléseimhez. Ha a víz alatti világ felfedezése lenne a hobbim, akkor biztos nem ezt a telót vettem volna, de ez miért kéne egyben azt is jelentse, hogy csak az lehet jó teló, amelyik vízálló? Sztem ebben a topikban teljesen fölösleges és még off -ban is érdektelen azt boncolgatni, hogy milyen hardveres tulajdonságú teló az ideális.
-
imis
senior tag
Sziasztok,
már néhány hete szemezgetek a zp920 és az 3X-szel.
A nejemnek talán jobb lenne a 920-as de nekem a 3X is tetszik.
Pár kérdés azért felmerül.
- a proc a 3X-nél ugyan erőseb, de a 920-nál már 64 bites
- A 920-nak jobbnak tűnik a GPU-ja
- 3X-nek az akkuja erősebb, de a mostani telómat is naponta töltöm (THL w8)
- a wifi ac, ill. 5GHz-et az 3X-nél sehol nem említik.
- gps ill. iránytű problémákat mindegyiknél olvastam, főleg a google térképnél
- és a bluetooth sem stabil
- olvastam akku töltési problémáról is
- az 3X-nél tetszik a külön hardveres kameragombSzóval esetleg ha írnátok pro-kontra a két telefonról előre is köszönném.
(nem játékra, inkább zene, film, gyors fotózás, bluetooth, navi, erős wifi/ac/, 3G/Voda/ az ami érdekel)
és persze nem baj ~2 évet kibírna -
imis
senior tag
válasz #45553408 #2266 üzenetére
köszi az infót, nálam általában kihalnak a telefonok, bár én is kísérletező típus vagyok
A THL-em tegnap volt 2 éves kamera és hangszóró cserével, de sajna az üveg nem bírta az esést és most pókhálós. Digitizer meg már nem ér meg nekem 50dollárt inkább valami újabb telót veszek majd a közeljövőben. -
törölt tag
Kísérletezésre nem a legalkalmasabb. Bár lehet, hogy ebbe az Android is ludas. Ez a SELinux egy katasztrófa. Délután még jó volt a teló, most meg megint húzhatom újra. Csak Titaniumos TVGO mentésem volt. Lusta voltam túrni egy v.1.0.12 -est (az annál újabbakat már nem veri át a rootcloak). Gondoltam, jobb, ha az Android ID -t is visszaállítom, hogy ne nyavajogjon miatta. Ez hiba volt, mert azóta egy "net sheduler" nevű vmi megint blokkolja a 44x portos kéréseket.
Ami a bluetooth -t illeti, nem tudom, hogy milyen eszközt szeretnél használni. Audio eszközökkel nem nagyon próbálkoztam, az egerem viszont néha megfagyott. De sztem ez nem kékfog hiba volt. Főképp netezéshez szoktam használni és szegény Dolphin is nagyon nehezen viseli, amikor blokkolják a kapcsolatait. Úgyhogy sztem magával a felülettel volt a baj, amin az egér nyílnak kellett volna mozognia. Egyébként megkockáztatom, hogy az említett két Zopoban ugyanolyan wifi és bt. modul van.
Az sem tetszik, hogy olyan infókat logol, amik nagyon komoly biztonsági kockázatot jelentenek. Pl. az érintési inputok pontos adatait. Ha ezeket bárhova elküldi, akkor minden bevitel reprodukálható belőlük, beleértve a kódokat, jelszavakat.
Aztán ott a kamera. A gyári beállítások elég szegényesek. A Cinema FV-5 fejlesztőjének tegnap küldtem egy mail -t a hiba logjával, mert a 640x480 - on kívül, minden más beállítástól kifagyott.
Szóval az a lényeg, hogy amíg nem nyúlsz bele, addig nincs baj. De mihelyst kicsit jobban belenyúlsz, dől az egész miskulancia.
De ezek nem telóspecifikus jelenségek. Sztem bármelyik Zopot, de lehet, hogy bármelyik új generációs MTK -st vennéd, hasonlóakat produkálna. -
-
törölt tag
Nem a képminőség a problémám a gyári szoftverrel (ahhoz nem is értek). A normális videóbeállítások hiányoznak. Olyanok vannak, hogy "közepes", meg "magas", meg "lassított". Ez engem az Apple retina kijelzőjére emlékeztet. Vicces. Egy videónak felbontása van, fps értéke, kodekje, bitrátája, stb. Sztem nincsenek túlzó elvárásaim Mondjuk 720p, 60fps, ami egy elég általános konfig. De ilyet eddig nem találtam.
-
-
OghGyorgy
tag
A gyári kameraszoftvertől ne várj sokat, de a hardver jó.
Végigpróbáltam az összes elérhető kamera szoftvert és találtam kettőt amikkel szuper, módon működik.
Camera FV5 és Better Camera. Igaz mindkettő fizetős, de amit ezekkel nem tudsz beállítani az nincs is.
A képek kiválóak. Az FV5 összetettebb,a Better Camera kezelőfelülete egyszerű, de a megfelelő menüben mindent lehet állítani
Az FV5 annyival komplettebb, hogy ennek van egy külön, szintén gyönyörűen kidolgozott videó modulja, amit külön kell letölteni.
[ Szerkesztve ]
O.Gy Teclast X98 Plus
-
törölt tag
válasz OghGyorgy #2278 üzenetére
Na, az a videó modul fagy ki. Tegnap kutakodtam egy kicsit. Az Elixír három kamerát ír. Talán az egyik az előlapi, a másik meg a hátlapi. A harmadikra azt írja, hogy videókamera. Ha ezt behívom, akkor nem azokat a beállítási lehetőségeket kapom, mint a Kamera alkalmazással. Szerintem ezt látja és ezt hívja meg a Cinema FV-5 is. De csak úgy működik, ha a "csak a hardverkompatibilis beállítások" opció aktív. Ebben viszont csak a 640x480 választható (meg még egy másik, de az kb. bélyegképnek lenne jó). Ha kikapcsolom a kompatibilis korlátozást, akkor van több lehetőség, csak kifagy tőlük a program. Külön kamera alkalmazást sem találtam a rendszeralkalmazások között. A főképernyőn levő ikon a Galéria alkalmazáson belül hív meg egy activity -t. Olyan ez, mint ha szándékosan nem engednék, hogy egy külső alkalmazás hozzáférjen a hardver nyújtotta lehetőségekhez.
-
Hujikolp
őstag
A hívásnál elég halk. Ötlet? A hangerő persze maxon viber is nagyon halk.
Ööö, buszon teszteltem, debakkor is halk...[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
válasz #79335424 #2279 üzenetére
Kezdtem már örülni ennek az FV-5 programnak... De a videorögzítés kipróbálása után eléggé lelombozódtam.
"Olyan ez, mint ha szándékosan nem engednék, hogy egy külső alkalmazás hozzáférjen a hardver nyújtotta lehetőségekhez."
Hát valami ilyesmire gondolok én is. Esetleg a program nem lenne megfelelően megírva? Ezt kevésbé tartom valószínűnek. Mindenesetre elég GÁZ. A fényképező része jól működik, de nekem néha kilép és a sorozatfelvétel opciós része nem annyira tetszik, vagy én nem találtam meg a teljes beállításokat? -
vakri
tag
Megjött a telefon, az enyémet kaptam vissza. Amit látok, hogy új aksi van benne. De azért valami garanciális lapot küldhetnének, hogy mi baja volt, mit csináltak, nem? 0 %-on van aksi, feltöltöm aztán kipróbálom.
-
OghGyorgy
tag
válasz #79335424 #2289 üzenetére
Na szép
Most hogy írtad, kipróbáltam én is és nekem is kifagy.
Viszont
Korábban hibátlanul működött, de feltettem GravityBox és társait, (gondolom Te is), és szerintem ezekkel veszett össze. (Ugyanúgy mint a hárombetűs navi ami most "out of memory" hibával kiakad)O.Gy Teclast X98 Plus
-
OghGyorgy
tag
válasz #79335424 #2293 üzenetére
Nézd, maradjunk annyiban, hogy szándékosan nem írok hülyeségeket.
Beszámolok a nálam volt, vagy kialakult helyzetről.
Ha jól értem akkor Te is azzal küzdesz, hogy belül mi mivel függ össze.Én ezeket a belső kapcsolatokat még nem látom át, csak a nyomkodásom következményeit észlelem.
Ha ebből hülyeség kerekedik ki, elnézést kérekO.Gy Teclast X98 Plus
-
törölt tag
válasz OghGyorgy #2295 üzenetére
Félreértettél. Én úgy értettem, hogy nem hagyom meg azt a hibalehetőséget, hogy egy Xposed, vagy egy Gravitybox bekavarhasson. Mivel nagyon nem boldogultam vele, ezért ezt is teszteltem szűz rendszeren. Azaz majdnem szűz rendszeren, mert root nélkül nem tudtam volna logolni, miközben előidézem a hibát. Megjegyzem, hogy a Cinema FV-5 fejlesztője még annyit sem válaszolt, hogy bú, vagy bá, pedig sztem nem sokan küldtek neki úgy hibajelentést, hogy mellékelik a hibát tartalmazó rendszer logot. Megértem, hogy nem örömteli bogarászni benne, mert hiába töröltem előtte a logot, mire a végén mentettem, addigra 16ezer sor körül járt. De én is átnézek 6-8 ezer soros logokat és én nem vagyok fejlesztő és úgy gondolom, hogy ez még mindíg sokkal jobb, mint a sötétben tapogatózva totózni a hiba okát.
-
törölt tag
válasz OghGyorgy #2297 üzenetére
Nem is kerestem. Az errorokat ki tudnám bogarászni, de mihez kezdenék velük? Én nem tudok (és nem is akarnék) hozzányúlni a kamera alkalmazáshoz. Ahhoz csak a fejlesztője tud hozzányúlni. Én legfeljebb annyit tehetek, hogy mellékelem a lehető legtöbb infót, amiből tud dolgozni (már ha akar egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest