Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sonar

    addikt

    válasz parandroid #6636 üzenetére

    Nekem mindenhol vegyesek az érzéseim. Régen nagyon szerettem a K&H97-et a Jákuum utcában. De big lol, hogy e-mail-re nem válaszolnak. Legalábbis ami a honlapjukon van arra nem, meg kiesik a járásomból. De egyébként meg voltam velük elégedve.
    Minősíteni nem akarok senkit, mindenhol voltak már kevésbé pozitív élményeim.
    Legutóbb pont foramax-éknál. Kinéztem egy monitort a webshop-ban és mondták minden rendben. Majd két hét után egyik megkeresésre azt a visszajelzést kapom, hogy a szállító cég elkeverte és nem tudják, hogy mikor lesz újra... ez kicsit nonszensz a mai világban. Ha megrendelek valamit és raktáron van akkor azt küldik és van tracking száma... nyomon követhető.
    foramax-ot nem hasonlitanám a procomppal. Nyilvánvaló, hogy a procomp célközönsége az átlag user akinek a kész megoldások kellenek. Ezt is hangsúlyozzák a prospektusokban, reklámokban. Illetve azért érezhető a régi irodatechnikás múlt rajtuk (nem tudom, hogy manapság mennyire él még náluk ez a vonal)
    Foramax egy kisbolt aki jól megfogta és kiszolgálja az extra igényeket.

    Szerencsére már kinőttem a folytonos saját gép bütykölésből így nagyon ritkán vásárolok, ha igen akkor az utóbbi időben ipon vagy aqua volt, de ez egyik sem zalai.

    A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

Új hozzászólás Aktív témák