- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UP
Eladó cuccaim
Linksys WRT 54 GL
SIM és Smart card reader
Telefonos kábelek
VGA: felújított ASUS 8600GT 512 GDDR3 silent
HDD: WD3200AAJB PATA
HDD: Hitachi HUA721050KLA330
HDD: WD 160 Sata Laptop-ba való
LED-es NIKE karóra #6512
Lenne egy aksi nélküli szünetmentes tápegységem. PannonPower Pro2060Illetve Android Cloud TV C77. HDMI csatlakozóval rendelkező WiFi-s Androidos ketyere. Ha vkinek nincs SMART a tévéjén, de szeretne TV-n YouTube-ozni, angrybirds-özni... annak tudom ajánlani.
Más: Nem kell vkinek extra számítási teljesítmény? Renderelni, konvertálni, kódot törni?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
rétisün
veterán
nincs valakinek kölcsön pár napra wi-fi routere és/vagy dsl modeme? 15 megás nethez kéne, ha beválik akár meg is venném. szeretném kipróbálni, mi miatt szakadozik-e a netem, vagy esetleg szolgáltatói oldalról van valami galiba.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
-
rétisün
veterán
köszönöm, de kéne wi-fi is. a modemet megpróbálom a szolgáltatónál cseréltetni, amúgy is volt róla szó mikor gyorsabb netre váltottam, hogy lehet nem fogja bírni a mostani.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
immi77
tag
Üdv!
Lenne egy eladó Samsung Galaxy S2 telefonom.
A készülék T-Mobile függő, 2012.07.17-i dátummal kaptam a T-mobile-nál készülékbiztosításos csere volt. Nincs mögötte hűségidő. Teljesen karcmentes, mintha új lenne, nagyon vigyáztam rá.
Minden tartozéka megvan, és még tudok hozzá adni Samsung gyári 2000MAh akksit a hozzá való hátlappal, és egy külső akkumulátortöltő egységet is, valamint a TPU tokot.Mindez egyben 85000 Ft lenne.
Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
vlaci79
senior tag
Hali!
Ha lenne valakinek ilyen kábele az írjon rám köszi.
VLaci -
-
őstag
Helló!
lenne egy eladó házimozi kiegészítőm.....
egy pár fém hangfalláb lenne eladó.
Felső része 18*18 cm, alsó 27*27 cm és 61 cm magas kb 7 kiló egy darab.
5000 ft lenne a kettő. posta a súly miatt nem játszik, de Zalaegerszeg, Székesfehérvár illetve Budapest környéke megoldható.
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Ha esetleg vkit érdekelne pár VB6-os könyv: [link]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
HDMI 2 RGB esetleg vkinek?
-
p_adam
addikt
Sziasztok!
Volna itt valaki Zalaegerszegről, aki valamennyire érdekelt fejhallgatókban, és néha Pesten is jár?
Segítséget szeretnék kérni.Akit érdekel, keressen meg privátban
-
szakalistvan
senior tag
Sziasztok! Ide is kiteszem,hátha valakinek van elfekvőben ilyen videókártya hátlapja(low profile hátlap)
Fontos lenne,köszi
-
Hi,
Találtam otthon egy rakat DVD hengert üreset illetve egy csomó papír tokot (nem használt!), elcseszett lemezt.
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá privizzen.
Illetve a régi cuccaim: [link]A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
aktív tag
válasz szakalistvan #6621 üzenetére
az alsó az van nekem
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
littlejohnny
aktív tag
E-hulladek felvasarlassal foglalkozik valaki? (Somogybol irok, remelem nem kapok ki miatta... )
-
rétisün
veterán
bár nincs errefelé túl nagy forgalom, de azért megkérdezem: szerintetek melyik a legjobb pc-s bolt egerszegen?
-
fecos2
csendes tag
válasz parandroid #6629 üzenetére
Első a Foramax 2.a Cost computer
-
MBazsee
tag
ProComp-ról mi a véleményetek?
Szintén közvélemény kutatás.
-
parandroid
félisten
válasz MBazsee #6635 üzenetére
Nekem túl nagy cég/üzlet. Kicsit rideg, kicsit személytelen, kicsit rugalmatlan - mind árban, mind készletben. Céges vevőknek, egyszerű, mezei usereknek remek, épp az előbbiek miatt, nekem ezek miatt volt szimpatikusabb a Foramax - jobban követte a piaci trendeket, híreket, szűkebb kört tud jobban kiszolgálni, és mindig meglepve tapasztaltam, hogy ha valami különlegességet keresek, akkor nemcsak tudják, hogy miről beszélek, de van is nekik, vagy a nagykerüknek, és másnapra hoznak.
És akkor nagyon off, és nehogy valaki a Procomp ellen használja: ez olyami, mint amikor anno még a GF MX400-akból volt 64 és 128 bites verzió: az üzletek nagy része azt sem tudta, mi az a bit, mire való, és mit jelöl - a konkrét példa régebbi, akkoriban még Keszthelyre jártam vásárolni, de szélmalomharc volt nekik elmagyarázni, hogy miért nem jó nekem a kártya, ami raktáron van nekik,és miért akarok másikat, amikor szerintük ez is ugyanolyan. És ezt több üzletben is eljátszani eredménytelenül... Amikor megtaláltam a Foramaxot, ez a fajta energiarabló küzdelem szűnt meg, velük valahogy mindig jól meg tudtam értetni magam, sőt a számomra fontos dolgokat valahogy ők mindig előre kommunikálták.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rétisün
veterán
válasz MBazsee #6635 üzenetére
a procomp költözött a bíró márton utcából a megnemmondom milyen utcába, de elég eldugott helyen van, nekik volt régen bozsokon a raktáruk/szervizük?
mod: iskola utcarégen, amíg itt volt 1 percre, csak oda jártam, azóta el is mentek tőlük olyan eladók, akikkel jól kijöttem, meg egyébként is a foramax meg 2 percre van
(#6636) peterkeT: igen, a foramax-al kapcsolatban nagyon jó a meglátásod.
a másik ilyen bolt, ami elég naprakész volt, és mertek olyant is raktáron tartani, ami talán nem lesz annyira keresett, a ramorg volt a kosztolányi úton, de ők is elköltöztek valami lehetetlen helyre.[ Szerkesztve ]
-
válasz parandroid #6636 üzenetére
Nekem mindenhol vegyesek az érzéseim. Régen nagyon szerettem a K&H97-et a Jákuum utcában. De big lol, hogy e-mail-re nem válaszolnak. Legalábbis ami a honlapjukon van arra nem, meg kiesik a járásomból. De egyébként meg voltam velük elégedve.
Minősíteni nem akarok senkit, mindenhol voltak már kevésbé pozitív élményeim.
Legutóbb pont foramax-éknál. Kinéztem egy monitort a webshop-ban és mondták minden rendben. Majd két hét után egyik megkeresésre azt a visszajelzést kapom, hogy a szállító cég elkeverte és nem tudják, hogy mikor lesz újra... ez kicsit nonszensz a mai világban. Ha megrendelek valamit és raktáron van akkor azt küldik és van tracking száma... nyomon követhető.
foramax-ot nem hasonlitanám a procomppal. Nyilvánvaló, hogy a procomp célközönsége az átlag user akinek a kész megoldások kellenek. Ezt is hangsúlyozzák a prospektusokban, reklámokban. Illetve azért érezhető a régi irodatechnikás múlt rajtuk (nem tudom, hogy manapság mennyire él még náluk ez a vonal)
Foramax egy kisbolt aki jól megfogta és kiszolgálja az extra igényeket.Szerencsére már kinőttem a folytonos saját gép bütykölésből így nagyon ritkán vásárolok, ha igen akkor az utóbbi időben ipon vagy aqua volt, de ez egyik sem zalai.
-
rétisün
veterán
ha már szóbahoztad az ipont meg az aqua-t, volt már velük garanciás ügyed? van ezen a téren valami tapasztalatod, akár jó, akár rossz? (asszem van idevágó topik )
azért kérdezem, mert msata-a ssd-t kerestem (ezért is volt a közvéleménykutatás) 3 boltot néztem, a pozitív, hogy legalább tudták, hogy mit akarok, persze raktáron sehol sem volt, ezt mondjuk meg is tudom érteni. mindenhol rendeltek volna, 1-2-3 nap mire megjön. ha megrendelem neten, házhozhozzák, legfeljebb a garis ügyinézés rizkósabb.
foramaxot most kihagytam, mert pár hete éppen ezügyben beszélgettem velük, és úgy adták elő, mintha egy ilyen msata cucc akkora dolog lenne, nehéz beszerezni, drága, ilyenek.
-
-
MBazsee
tag
(#6638) sonar: Él az irodatechnikás vonal.
Még jöhetnek az észrevételek a ProCompról, az eddigi hozzászólásokat köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok
Nem érdekel valakit egy SE Xperia X8
Papírokkal, T-Mobile-os (garancia januárban jár le)
Keveset volt használva, csak másodlagos telefon volt.
Korához képest alig kopott (tokban volt tartva)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Igazi retro cucc
Proci: 300 celeron környéke
Lap: Gigabyte BX2000 [link]
RAM: 2*64 SD
Hangkártya: 5.1 SB Live
+grátisz 10/100-as Ethernet kártyaha kell vkinek 2 sörért viheti
-
vlaci79
senior tag
Hali!
Asus P5b deluxe lap E8400 és 2*2gb ram tx3 hűtővel.
VLaci -
rétisün
veterán
eladóságok, árak beárazós topik segítségével:
Abit IP35 pro alaplap (socket 775): 7-9k (XP-s gépnek nem alkalmas, ne kérdezzétek miért)
Intel Core2Duo 8400 (3.0 GHz) + Cooler Master Hyper TX hűtő: 16k + 2k
2x2 GB Kingmax 1066 MHz ram: 8-9k
Pioneer DVD-író, IDE csatolós, 20x DVD írás, 12x DVD-DL írás: 2k
Samsung Syncmaster 940B LCD monitor. 1280x1024 felbontás, pixelhiba mentes: 14-15k
-
Hi,
Van itt vki aki szokta venni a PC-Guru-t?
Vagy a novemberi-t nem vette meg véletlenül vki?
dobjon egy privitTHX
-
Khaal
őstag
ATX tápot keresek olcsóért egy p4 - 6600gt gépbe.
Valami egyszerű kis kódgány is megteszi, az a lényeg működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest