- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
Szia(sztok).
Egy Makita fűnyírót vásároltam, a tapasztalataimat itt olvashatjátok!
(^)(>.<)(^)
-
Hi,
Pár napja nincs Rádió 1. Esetleg tudja vki, hogy mi történt?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
ZS3NI
őstag
-
Hol tudnék zegen [ilyet] venni amire 1/2 collos slagot tudok ráhúzni?
Praktikerben csak 3/4-es van.[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz MBazsee #7963 üzenetére
Igen lécci. Ha van, rám csörögnél?
@Rádió-1: tegnap este kézzel beállítottam a 95.1-et és szólt, igaz RDS infók nem jöttek.
Ma reggel nyomkodom végig a szokásos kombókat. FM4-rel kezdek, Petőfi, Helikon, Radio1-et hagytam a végére és bejött, RDS infó, minden kuytafüle. Elállitottam, újra ráeresztettem a keresést és megtalálta. Viszont a Radio101 meg eltűnt a kínálatból. Gyanús nekem, hogy a Radio101 zavarta össze a rádiótA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Khaal
őstag
Belekezdtem megint egy kisebb kiárusításba, Zalaegerszegen személyesen kipróbálható, átvehető mind:
AEG Milano hagyományos telefon
Apple töltő Lightning kábellal
Tesla hangfalpár
HP és Dell dokkolók
500GB 2.5" HDD
250GB 2.5" HDD
Laptopba DDR2 ramok, Core 2 Duo procik
Audio CD-k és vinyl lemezek
Via procis minikliens, 12 voltról megy
Retro PC alkatrészek pentium 1 időkből
[ Szerkesztve ]
-
Kuruc2
senior tag
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
WarCow
csendes tag
Ha valakinek melege van Kanizsán van egy eladó [SENCOR SFN 9011SL Léghűsítő] 30.000FT
-
őstag
Sziasztok,
nincs valakinek kölcsönbe egy hőlégfúvója a hétvégére?
Festéket kellene leszednem vele fa ablakról...
Köszi!
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
-
ZS3NI
őstag
válasz purpledonkey #7972 üzenetére
Amúgy bármelyik szolgáltató ingyen cseréli törhető nano\micro\mini SIM-re ha megkéred őket.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Hi,
Szolgáltatós csere lett, csak olyan a helyzet, hogy egy plusz autózós kör volt.
Vágást már csináltam egyszer, de többet biztosan nem...A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
500 GB vagy 1 TB 3,5-es HDD van valakinek eladó? Az se baj ha újszerű és jó állapotú. -
őstag
válasz szakalistvan #7977 üzenetére
Ugyan nem 3,5-s hanem 2,5-s de van egy 750GB-s seagate eladó ha az is érdekel...
Holnap tudok többet is mondani róla...
-
őstag
válasz szakalistvan #7979 üzenetére
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Zalaegerszegen Salomon cipőt hol lehet venni az Intersport-on kívül?
(^)(>.<)(^)
-
parandroid
félisten
Decathlonban láttam már, de esetleges. Ha tudod pontosan, mi kell, milyen méretben, akkor rendeld sportsdirectről, ha nem, akkor érdemes Grazba ugyanezen céghez kiugrani (ott van a legnagyobb, és legkulturáltabb áruházuk, amit eddig láttam), vagy Parndorfba az outletbe, ott egyebek mellett van salomon store is. Egyik sem a szomszédban van, de évente egyszer-kétszer szerintem érdemes csinálni egy beszerző kört, különösen akciós időszakokban.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
vacs
veterán
válasz parandroid #7982 üzenetére
Konkrétan a hozzászólásomban lévő linken elérhető cipő tetszik!
Csak a méret miatt szeretném felpróbálni és akcióban rendelném meg online ...
Graz helyett jobb inkább Muraszombat, ott van Sportsdirect + Hervis + Intersport is és közelebb is van!(^)(>.<)(^)
-
Ha Graz akkor Seiersberg-be is érdemes benézni. Sportsdirect van ott is. Mondjuk a kínálat nem győzött meg. (viszont az ottani étteremben piszok jó hambikat csinálnak)
-
ZS3NI
őstag
Helló.
Elektro szakit ismertek? Vagy egy Logitech Z533 hangfalam, amin a kézi vezérlőegységnél szétment a potméter. Ha finoman mozgatom bekapcsol de csak a szívás van vele. Megnézetném. Garancia 1 hónapja járt le...
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
vlaci79
senior tag
Pioneer VSX-S310-s erősítőm eladósorba került. 2014 karácsonyi beszerzés. Tesztelés megoldható.
-
Hi,
Sportsdirect-ről rendelt már vki?
-
-
Cool!
Kösz az infókat! Akkor asszem teszek velük egy próbát én is.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
WarCow
csendes tag
-
Imy
veterán
Eladó notebook: [link]
-
Nos akit esetleg érdekel.
Sportsdirectnél a szállitás Magyarországra jelenleg 5k.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok