- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy Keszthelyen honnan érdemes és lehetséges sódert és homokot venni? 2 helyen próbálkoztam, de ott nem kaptam.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
atees
őstag
Sziasztok! Nincs valakinek egy gopro hero 6-a jó áron eladó ?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
orkester
őstag
Köszi, lehet elnézek arra.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Szegediként kérnék egy kis segítséget.
Testvérem kinézett egy autót.
Kérdésem/kérésem az lenne,hogy ismeritek-e az adott kereskedést.
Esetleg ha van egy kis ideje valakinek,meg tudná nézni?
Mégis milyen élőben,motor járása,ilyenek.
Eléggé szűk a választék,ami szoba jöhet náluk.
Ekkora kört nem szívesen tennék néhány képre alapozva...
Köszönöm!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
Ilyenek ezek a kereskedések
Igazság szerint 400km szerintem elég lutri.
Mert ugye jöhet,hogy alul csöpög az olaj,össze-vissza dadog,füstöl,klíma nem megy....
Ilyenek,amik nem derülnek ki fényképről.
Ezek érdekelnének.
(mondtam is neki,ilyen értékben nézzünk közelebbit,esetleg más típust,de nem!)APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
WarCow
csendes tag
Kanizsán eladó egy h61-es lap 2500k i5-el és 8gb ddr3 rammal
35k -
rétisün
veterán
ha már laptop, egy 17"-es Asus (ASUS X71SL-7S211X) nálam is van elfekvőben, igaz akksi nincs benne, meg a hang recseg, sajnos nem szoftveres hiba
Processzor: Intel Pentium T4200 2.00GHz
Memória mérete: 3GB
Memória típusa: DDR2
Képernyő átló: 17.1"
Felbontás: 1440 x 900
Integrált VGA: NVIDIA GeForce 9300
Merevlemez: 320 GB
Optikai meghajtó: DVD-RW
Operációs rendszer: win7, lemezzel
Vezetékes hálózat: Gigabit
Kamera: Igen
USB 2.0: 4 db
Kártyaolvasó: Igen
HDMI: Igen
Billentyűzet: magyar
Súly: 3.7 kgwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
vlaci79
senior tag
Eladósorba került pár darab WD Green 2TB hdd 11k
Pár 100 nap működési idő hdsentinel 100/100. -
WarCow
csendes tag
Kanizsán eladó 6db gtx 1070
5 asus dual 2 ventó
1 giga windforce 3 ventókb 2,5 év nagyker gar még van mindre
800k
-
Kuruc2
senior tag
Szerencséd hogy ott a szmájli a mondat végén.
Amúgy a félkonfighoz megvan a cpu-hűtés is?
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
orkester
őstag
válasz orkester #7902 üzenetére
Ha esetleg másnak is aktuális ilyesmi, őt tudom ajánlani: [link] Pár embert megkerestem, a szállítási díj volt a problémás, 2en is 8E-ért számolták csak a fuvart 1m3 sóderre is, Ő 4E-ért (max 1,5-et tud elhozni ennyiért).
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok Zalaiak! Zalaegerszegen néztem ki egy használt autót egy bizonyos "Auto Teleport Kft."-nél. A Zrínyi úton vannak, a neten utána néztem, 2005 óta létezik a cég. Van esetleg valakinek pozitív/negatív tapasztalata velük? Továbbá az autót vásárlás előtt szeretném átnézetni, ám az adott márkaszervíz nem foglalkozik vele.. tudtok ajánlani márkafüggetlen szervizt, szerelőt aki megbízható, és átnézné? Előre is köszönöm!
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok.
Kijelző cseréhez tudtok embert ajánlani? Samsung Galaxy S6 Edge betört.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Kuruc2
senior tag
Viszont az említett címen (Zsoltinal) legalabb barati árak vannak többi szervízhez képest.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
ZS3NI
őstag
Eladó őskövület LCD tv.
https://hardverapro.hu/apro/lg_37lh4000_lcd_televizio_-_94_cm_full_hd
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
Két komplett gép vihető, ennél olcsóbban már nem tudom adni.
[Komplett asztali PC + perifériák (AMD Phenom X4 955BE, 8 GB RAM, GTX 650, SSD...)]
Komplett asztali PC + perifériák (Intel G620, 4 GB RAM, 400 GB HDD...
Valaki vigye már el mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
tzimash
őstag
Sziasztok.
A keszthelyi Hullám Hotelről tudtok valamit? Milyen állapotok vannak most ott?
Google értékelésekben kap hideget-meleget. -
Hocsika
tag
válasz tzimash #7930 üzenetére
Nekem is most mondta reggel a feleségem, hogy nagyon sok a panasz rá. Lehet idén kihagyjuk ezt a dolgot, vagy nem nyárra foglalunk valami kirándulós helyre. Amit mostanában művelnek, az már nevetséges...
Tavaly mi a Hunguest Hotel-ben voltunk Keszthelyen, na az jó volt, csak állambácsi valakije megvette, és oda már nem lehet menni... -
parandroid
félisten
válasz Hocsika #7931 üzenetére
Szinte az összes nagyobb keszthelyi hotel a nemzet veje, és a nemzet gázszerelője érdekeltségeibe tartozik mostanra. Épp a Balaton/Hullám páros volt a két utolsó beszerzés. De övék a vitorláskikötő is, meg még egy csomó apróság. A Balaton környékén általában is magyon nyomulnak, de Keszthelyt különösen szeretik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Zalaegerszegen hol érdemes Briggs motoros fűnyírót nézni (50-100 000 között szánnánk rá)?
A google szerint:
- Bíró Márton úton van 2 üzlet
- Zrínyi úton Agrokapocs
- Let's Do It Landorhegyen
- Husqvarna a Berzsenyi útonEgyéb?
(^)(>.<)(^)
-
A lényeg, hogy olyat vegyél amihez majd lesz alkatrész is később.
A nagybuszmeg mögött van a sthill meg a husquarna ott néznék szét elsőkörben, hogy milyen a felhozatal.
Lets do it-et kerülném, kinálat van, de amennyire én tudom mindig változik. Tehát lehet, hogy 4-5 év múlva ha kell vmi az adott márka már nem lesz kinálatukban. Kimondottan kereskedő cég és változnak a márkák.
Zrínyi úton Agrokapocs - ez még jó lehet, árban is.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
Sh4rKy
senior tag
Ha esetleg még nem vettél és használt is érdekel szólj rám privátban. Egy barátom apósától vettem én is most, ezzel foglalkozik, újítja fel őket, én is most vettem tőle nagyon jó áron önjárósat, leszervízelve, bagóért...
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
rétisün
veterán
egerszegen van cég, maszek, vállalkozó, akárki, aki kerítést csinál? ki lesz vágva a sövény, és a telek két oldalára kellene kerítés. semmi extra, csak hogy ne bámujanak be a népek (nem mintha kender ültetvény lenne, de azért mégis), meg azért mégse legyen nyitott a terület......
keresgélek a neten is, de hátha van valakinek személyes (lehetőleg jó) tapasztalata ilyesmiben.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Keszthelyen vagy a közelben melyik műhelyt ajánlanátok autó műszaki vizsgára?
-
ZS3NI
őstag
Zegen hol érdemes bőr övet venni? Kellene egy új, automata csatos öv. Jobb minőségű.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
vlaci79
senior tag
Sziasztok,
zegen keresek hűtőszekrény vezérlő panel javításához szakembert.
Pár ellenállás néz ki rosszul.
Vlaci -
Hi,
Nem tudtok vkit aki lemezfelnit homokfújna majd le is festenè?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest