- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
UPDATE: Bár nem válaszoltatok :-P de működik! A következőt csináltam. Elolvastam, hogy az 5.2 update 1-et nem lehet csak úgy telepíteni, hanem először a sima 5.2 -t kell, majd (ha lesz DVI kábelem) rá kell kötni a monitort fizikailag az eszközre (esetemben a HP Gen8), és ott a boot menüben az update üzemmódot választani, és majd utána syno assistantból kiválasztani az 1 -es update .pat -ot. Nálam ez most kimarad, jelzi is, hogy elérhető a frissítés. Még az is lehet, hogy a menüből frissítem, lesz, ami lesz. Legfeljebb újrarakom, most úgyis üres a neki szánt vinyó, felőlem formázgathatja.
Ja, és még egy: EZ Internetet futtattam, még mindig pofázik a több router miatt (pedig a DIGI -s eszköz 192.168.1.1, a saját ASUS router, amin mindenki más van, meg 192.168.54.1), viszont upnp-n sikerült beállítania a port forwardokat (amitől frászt kapok, majd megnézem, hogy mi van nyitva, mi nincs) és tök jól működik a csomagtelepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest