- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Sry, hogy külön hozzászólás de mindenkinek szánom, így talán jobban észrevehető.
Távol álljon tőlem, hogy bárkinek megszabjam az érzéseit, vagy hogy mit gondoljon. Ugyanakkor óva intek attól mindenkit, hogy tovább folytassa a fikázást és az ekézést. Egyszerűen túl nagyok az elvárásaitok, amire a piac nincs felkészülve. Nem lehet folyamatosan God of War és GTA szintű játékokat bemutatni.
Távol álljon az is tőlem, hogy védjem az MS-t, mert pár dolog miatt bőven a bögyömbe vannak, de számomra így 20 év gaming után marha szimpatikus, hogy végre nem azokat a játékokat mutogatták másfél órában amivel 5 év múlva játszani fogok. És már több hozzászólásomban is jeleztem , hogy totál eltávolodok ettől, hogy évekre előre bejelentsenek valamit.
Összeségében én látta számomra pár szimpatikus játékot amit várok, vagy amivel szívesen játszanék. A teljes éves munkájukat tekintve én elégedett vagyok jó az irány. De még mindig nem győztek meg, talán idővel változni fog a véleményem.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #89345 üzenetére
Nekem némileg ijesztő volt, hogy milyen állapotban van az eddigi és a mostanság kommunikált időpontokhoz képest, mindezzel együtt az tök szimpatikus volt, hogy ezt vállalták, és nem valami halál kamuval vakították a nagyérdeműt. Egyébként én minden skyrim nyávogás ellenére látom benne a bugit. A hajóépítgetés, meg egyáltalán az eddig létható szabadságfok alapján lehet ez nagyon jó. Nem azt mondom, hogy nem lehet elbaszni, de az eddig látottak nem utalnak arra feltétlen, hogy rossz lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
Először is.
Szerintem sokan elfelejtik,hogy ezek a játékok 1 éven belül jönnek majd.
Végre valaki bemerte vállalni hogy olyan játékokat mutatnak amik belátható időn belül meg is fognak jelenni.
Nem 2 meg 3 év múlva valamikor.
Nekem ez meglepetés volt és szimpatikus is.
A Forza nagyon ott lesz kár is ezt ragozni,bár ahogy látom van akinek akiknek még ez sem lesz elég.Egy kicsit csalódásként éltem meg a 2023 tavasza dátumot ez igaz.
A Starfield az szerintem hatalmas játék lesz simán bele lehet majd tenni 100 órától is többet.
A Diablo IV nekem nagyon tetszett.
The Last Case of Benedict Fox na ő rá felkaptam a fejem.
A Scorn hát ő hogy is írjam.Érdekes egy jószág lesz az biztos.
A Plague Tale: Requiem na ez a játék ütni fog szerintem.Brutál igéretes.
A High on Life-ról nem is hallottam tegnapig de ez szerintem nagy meglepetés lesz.Ez is jónak tűnt a beteges dolgaival.Most nem volt meg az az oda...ós érzésem mint tavaly,de ebben benne van hogy ezek a játékok1 éven belül jönnek.
Szerintem jövő év őszétől lehet számítani a Hellbladere meg a többi nagyágyúra.Jó volt ez azért.
As Dusk Falls most olvasom,hogy magyar nyelv is lesz benne.Ezt azért hagytam ki a felsorolásból mert angolul biztos nem játszottam volna végig,de így ez is várós.Tisztára ilyen filmes érzésem volt amikor néztem.Ha tényleg lesz magyar nyelv akkor ez is oda...ós lesz szerinetm.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nagyon sajnálom, hogy ez a körbekörberacing genre abszolút nem köt le már, mert ez a FM volt a legjobb dolog, amit tegnap láttam. Személyes tragédiám, hogy akkor sem találna el, tárt karokkal ugranék elé GT7-et sem indítottam el héromnál többször, sajnos már csak elméletileg érdekelnek, meg én is azt mondogatom magamnak, hogy tökre játszanék vele, de a valóság meg az, hogy nem, hiába lenne rá lehetőségem.
-
Moby
addikt
válasz csabi0805 #89359 üzenetére
Nincs ma olyan játék, aminek 1 évvel az elkészülte előtt meg lehet mondani, hogy 1 év múlva elkészül. Nem a játékok miatt, nem a stúdiók miatt, hanem a szélsőségesen változó körülmények miatt. Egészen egyszerűen nem racionális ma ilyenekről beszélni sem. Még marketingcéból sem. És azort vannak ott bőven olyan projektek, amiben nem látjuk, hogy olyan óriási időtartalékok lennlének az állapotuk okán, hogy bármilyen helyzetben ez tartaható lenne, vagy közel tartható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
A piacnak meg figyelembe kéne venni, hogy nem egyformák az igényeink. Van akinek elég az évente megjelenő COD, meg Fifa, valaki meg szeretne kicsit meglepődni néhanapján.....az a "jó az irány" engem a semmitmondó céges értekezletekre emlékeztet, amikor igazából semmit nem csináltunk, de biztatni kéne a dolgozókat..."még messze a cél, de jó az irány"
-
.LnB
titán
Most nem csak erre az autós játék témára, hanem az egészre válaszolva.
Én nem voltam csalódott a tegnapi bemutató után. Mert nem vártam semmit. De tényleg. Tudtam, hogy mikor lesz a bemutató, tudtam, hogy majd leülök megnézni. És ennyi. Nem tippelgettem és ilyesmi.
Az én szememben az Xbox kicsit felfele jön, a Playstation kicsit lefele megy. Az egyik a Microsoft hozzáállása miatt, a másik a Sony hozzáállása miatt.
De a lényeg, hogy úgy an blok nem érdekel az egész. Én simán látom azt a jövőképet magam előtt, hogy eladom a két konzolt, és veszek egy full karbon, országúti bringát némi pótlással az árukból. Mert egyszerűen nem vonz annyira, mint amikor megvettem az első PS4-et, és ott volt az a halom játék, amiket be tudtam pótolni. És folyamatosan jobbnál-jobb játékokkal játszottam. Kánaán volt. Aztán utolértem magam, és itt vagyok én is ebben a poshadványos semmiben. Az új generációban, ami semmivel sem újabb mint az előző. A semmilyen generáció eleji játékokkal, amik kínosan szarok. És igazából sokkal csak azért játszok, mert játszak már valamivel. Szóval ha nem lenne a fiam, lehet eladnám őket. És az se érdekelne, hogy Kojima-nál három játék készül. Ma is ha hazaérek, felülök a bringára, és tekerek egy nagyot. Hagyom a fiamat játszani. Kezd elveszíteni ez az egész.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
Elkezdtem a Guardians of the Galaxyt. Más is találkozott már fekete képernyő hibával, ha a 120Hz és a VRR is be van kapcsolva? 60-on nincs gond. Eddig csak pár fix 60 fps-es verekedős játéknál kellett kinyomnom a VRR-t.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Wesder
félisten
Nem tudom hogy ez igaz-e, de Starfieldben ugye lesz 1000 bolygó, viszont ha az adott bolygó kívül esik a csillagnak az élhetô zónàjàn kívül, ott akkor nem lesz élet, és maximum csak nyersanyagot tudsz majd bànyàszni, màr ha egyàltalàn alkalmas a felszerelésed arra hogy leszàllj oda.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Pozitívumnak emelném még ki, hogy talán alig volt tegnap cinematic only bemutató, hanem ahol tudtak ott gameplay-t mutattak. Tudom, ha már 1 éven belül jön minden (!) akkor ez az alap, na de tudjuk, hogy ez mostanság nem így volt
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mettek
addikt
válasz Wesder #89367 üzenetére
No kans Sky típusú AI által generált bolygók lesznek, máshogy nem lehet megoldani. A sztorinak mondjuk érint majd 20-30-40 bolygót ahol lesz mondjuk bázis vagy város, a többi meg generált élővilággal rendelkezik majd, ahol lehet barangolni nyersanyag után. 1000 bolygót nem tudnak centire megtervezni.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Frod
addikt
válasz l.skywalker #89318 üzenetére
De ez miért spoiler, amikor ezt
már az előző rész végén is tudta .Mármint várhatóan itt már az elejétől alapkellék lenne, de ugye akkor nem nagyon lenne játék - láttuk a videóban, hogy megint be kell gyújtani a fáklyát, hogy az ajtóhoz tudjon menni - szóval vélhetően elveszti ezt az erőt, de gondolom a végére megint megkapja szerk: ohh vagy úgy, azt hittem van már olyan régi az első, hogy kvázi elveszti értelmét a spoiler Akkor én is kihúztam.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
mettek
addikt
Ez is igaz. Bár az én elvárásaim szerintem nem elrugaszkodottak. Speciel rohadtul unom a nyílt világú játékokat, főleg a semmitmondó sablon küldetések miatt meg a 80-150 órás játékidők miatt. Nekem már nincs ennyi időm meg türelmem.
Hiányolom a rövid, jó sztorival megáldott alkotásokat. Nekem 10-12 órás sztorik elegek lennének. A végére pont megunnám.
pl egy Valhallának vagy Division-nek neki se állnék újra, annyira sok időt kell beletenni.
A Keny Bridge of spirits pl nagyon bejött, végig is vittem. Pedig az nem egy költségvetési kihívás szerintem.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
l.skywalker
Topikgazda
Június 23. 11:00-kor egy exkluzív gameplay bemutatón fedik fel a Plague Tale: Requiem megjelenési dátumát: [link]
Ezen a YT linken lesz a közvetítés: Focus Showcase | A Plague Tale: Requiem - Release Date & Extended Gameplay Trailer - YouTube
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy számomra a Forza mellett simán a Cocoon meg a High on Life volt a két csúcspont az egész eseményen. Előbbi nagyon kis cuki logikai játéknak tűnik, utóbbi remélem humorban is felér majd a Rick and Morty-hoz és akkor év játéka lehet.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pzstm
titán
Érdemes Starfieldet meg Forza-t is visszanézni on-demand, megfelelő kijelzőn 4K-ban....eléggé más......
mintha a a komolyabb laggok Starfield-ben is a stream miatt lettek volnaiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #89375 üzenetére
A Trover Saves the Universe megvolt? Ez is Squanch Games játék, és szintén nagyon elborult. Igaz alapvetően VR játéknak lett tervezve, de anélkül is jól játszható. Xbox-on is elérhető.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bep
őstag
Én is visszanéztem, szerintem továbbra is droppol az fps többnyire in-game. Egyáltalán nem "smooth". A kameranézetet próbálja direkt egyenlő sebességgel mozgatni, hogy ne lehessen látni, hogy darál.
Anno a CP2077 megjelenése előtt mikor kijött a gameplay már ott is lehett látni, hogy f*s lesz a frame (ekkor írtam is, hogy látszik, hogy droppol).
igaz még messze a megjelenés biztos sokat változik majd.Vagy nem, mert ma már ez nem menő a játékiparban, majd live service esetleg -
Redneck
nagyúr
Tudnád linkelni? Kifejezetten érzékeny vagyok az ingadozó frame timingra, megnézném, mert nekem nagyon darabosnak tűnt. Ha fix 30-at összehoznak, már meglepett leszek.
Ezzel találkozott már valaki?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
csuvicsuva
addikt
Én a Hellblade-et/Senuát nem venném egy kalap alá a PS exkluzívokkal. Jó, a nagy költségvetés stimmel, de azért egy God of War/Uncharted satöbbi szériákhoz képest igen csak rétegjáték.
Ha végigkövetitek a Ninja Theory útját, akkor láthatjátok, hogy a Sony dobott nekik mentőövet a csőd szélén, de elváltak útjaik az adott játék sikertelensége miatt, mert úgy kötöttek szerződést.
A Microsoft bevállalta őket, lehet, hogy később ugyanaz lesz a végeredmény, de személy szerint remélem, hogy nem.
A Pentimentnél senkinek nem tűnt fel, hogy az Obsidian csinálta? Az valami nagyon-nagy őrület lesz.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
[Ixub]
tag
Nem nagyon értem az embereket. Mennyi ideje lett szemlélet váltás a Microsoftnál 2-3 éve? Azóta kezdtek el felvásárolni stúdiókat. Az akvizíciók egy része még le se zárult. Már most Uncharted, Last of Us, God of War szintű játékokat várnak. Ezek egyesével minimum 5 év fejlesztési idővel mennek ugye. Közte gen váltás és Covid is volt ugye. Tegnap azért elénk raktak 3-4 igen jó játékot, amiket game passal tolhatunk. Éves szinten megúszható 18k forintból. Erre szokták mondani, hogy a kis... nem kéne?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #89390 üzenetére
Oké, de a Coalition 19-ben kiadta a Gears5-öt, a Rare 18-ban a Sea of Thieves-t, (mai napig futó GaaS) a 343i mai napig nem készült el az Infinite-tel, a T10 meg 17-ben hozta a Motorsport 7-et.
Az 5. stúdió nem jut eszembe, meg ugye van még az XGS Publishing.
Ilyen dàtumokkal, meg a Microsoft mostani a vilàg minden idejét is megkapjàtok mentalitàsával nehezen tudtak volna új jàtékot mostanra kiadni.Szerk.
Valamiért a Microsoft stúdióinak nem elég 3 év egy új jàtékra. Nekem sem tetszik ez a tetülassú tempó, de ha fejenàllok sem fognak gyorsabban dolgozni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #89391 üzenetére
Mojang meg a Playground Games, illetve 2018-as alapítású az Initiative is, a Publishing viszont nem játékfejlesztő cég.
Nem kell fejen állni, kiadtak játékokat, elszarták őket (Gears 5 multi, Halo Infinite, Minecraft Dungeons még csak nem is exkluzív), tök jogos a kritika, ami éri őket. A Rare meg a Sea of Thieves egy pozitív példa, amiből tanulni lehetne, bár nem játszom vele.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Norb79
őstag
válasz Wesder #89393 üzenetére
Tudom, ezért bosszant. Pedig mai napig az a legjobb rész. Mondjuk legalább crossplatform coop kampány van, majd ősszel, ha otthon leszünk megint lenyomjuk a gyerekkel úgy coopban, hogy neki tv+xsx nekem meg pc+monitor és mindenkinek meglesz a 4K@60 akkor.
De az a játék tökre megérdemelné az xsx patchet! -
Norb79
őstag
válasz Bad Pritt #89394 üzenetére
Minecraft dungeons konkrétan ugyanolyan pénznyomda, mint a sea of thieves. Csak egyiknek sem mi vagyunk a célközönsége. Gyerek az osztálytársaival nyomná ezeket amikor csak lehet. Meg a minecraftot is. Crossplatform cuccok, bárki bármiről be tud csatlakozni és hadd szóljon. Csak a szemét szülők az akadályok, akik bekorlátozzák a képernyőidőt.
-
batai15
félisten
A wild riftről tud valaki pontosabb infót ? Pl bill + Egér lesz esetleg ?
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #89394 üzenetére
Ja igen, a Mojang mint 5.
18 elött a PGG sem volt az MS-é.
Én csak azt mondom hogy a 2022-höz képest közel fejezték be az elôzô projektet így nem igazàn vàrhattunk tôlük új jàtékot. Egyedül a PGG, az aki idôre tudott dolgozni. Mondtàk hogy 3 év lesz mire jön az új Horizon, és jött is. Fable-bôl azért jó lenne kész jàték 24 végére.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest