- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz parandroid #89047 üzenetére
hivatalos blogban le van írva pontosan, részletesen minden.....
Is the event available in languages other than English? We will be providing subtitle support and/or audio dubbed translations in the following languages: Arabic, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malay, Norwegian, Persian (Farsi), Polish, Portuguese, Portuguese (Brazilian), Russian, Slovak, Spanish (Castilian), Spanish (Latin America), Swedish, Thai, Turkish, Ukranian, and Vietnamese. We expect to have all languages available with the show’s live broadcast but it is possible that select languages may need to be added in the days following the broadcast if they have not finished translating.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steve1207
veterán
Úgy néz ki a japánok is kaptak egy nagyobb SX készletet, mert elég sok poszt van róla tegnap óta, hogy viszik haza
.
-
-
Steve1207
veterán
G920 próbálgatás: F1 2021 pro assist-tal azért tolható (manuális váltáson gondolkodok, de az elváltás/egyből pördülés miatt F1-ben inkább auto-n szeretem), TC medium, többi alapból off. Koncentrálni kell bőven, de szinte csoda, hogy így látok több körre is esélyt.
Motorsport 7 így elsőre eléggé autó függő nekem, némely korrekt, némely halál, de jó, korrektül működik.
WRC9 patentnak tűnik ezt próbálgattam a legtöbbet. Minden segítség off, manuális váltással, pár óra eredménye Harju 295. hely, 10 mp-re a wr-tól. Olyan 4 mp-et így is érzek még benne annyira sok hiba volt: Harju_1.35.544_295_WRC_w Replay (video). Jó móka lesz ez..
-
-
mike1334
veterán
válasz Steve1207 #89054 üzenetére
A múltkor láttam, hogy hazai boltban volt készleten ps5 is..persze lehet csak kamu volt a webshop "készleten" jelzése...de nem most veszek gépet, mert úgy néz ki, hogy munkanélküli leszek (bár pont, hogy most lenne akkor időm játszani többet ).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #89040 üzenetére
Oh, ez teljesen elkerülte a figyelmemet. Belepörgettem pár youtube videóban és tetszik. Felkerült a kívánságlistámra.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz icemad #89057 üzenetére
Alapból arcadeoknál eléggé változó a támogatás is vagy csak épp kiváltja a karok helyett a főbb funkciókat, én nem látom értelmét igazán. FFB támogatás sokban nulla vagy semmi értelme, hogy rezgeti. Ott nem időre mész hanem helyezésre, AI a "nekedmegyek" szinten mozog sokban.
Méret szerint azért elkezdtem nézni, mire lenne tényleg értelme Pass-ból ránézni, de ne telepítgessek 50+ gb-ot.
Bornout kb halál videók alapján, ott koccolsz és törsz, vége, belső nézetből neccesnek tűnik. Hot Pursuit Remastered nem támogat semmit. Heat, háát, néha kontrollerrel is határeset volt, de itt azt mondják elfogadhatónak mondható a támogatás.Szerintem Pass-ból, ami tényleg élvezetes lehet amúgy az a Dirt 5 és Grid. Régen egy Autosportban is jót lehetett mókázni kormánnyal laza autókázásra komoly kihívás nélkül.
Valamint! Régi "játéktermi" szórakozásra a Horizon Chase Turbo mókásnak tűnik, nekem ez amúgy is nagy kedvenc, kb minden platformon itt figyel
.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Mortal Kombat 11-et próbáltunk Xbox cloud gamingben, de nem érzékeli a második controllert. Nálunk a hiba, vagy a beta szolgáltatás nem támogatja?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
JamesHun
addikt
pc-building-simulator-2 szerintetek jön xbox ra megint?
Az elsővel játszunk a lassan 5 éves gyerekkel, de jó lenne az újabb hardvereket is viszont látni a programban
Meg ahogy néztem sokkal szebb lett a 2. részSeriesX: JamesSHun
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #89064 üzenetére
Jó is, hogy mondtad, nekem az volt kontrollerrel a démon játék. Megnéztem a 2-ből a demo-t újra, ég és föld, jó érzés vezetni így, igaz authentic assists, de az jó nekem. Nem gondoltam, hogy ez ennyire fain
.
-
Akee92
tag
Sziasztok! Nálatok is lehaltak az Xbox szolgáltatások?
-
Wesder
félisten
🔺Bright Memory: Infinite console edition is coming soon,release on XSX|S/PS5/Switch.
🔺Next-gen version supports 4K+60FPS quality mode, ray tracing mode 60FPS, and 120FPS performance mode.PS5 version supports adaptive trigger, Switch support gyro control.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
A Plague Tale: Requiem - A Plague Tale by Asobo Studio | Tribeca Games Showcase
Vannak benne gameplay jelenetek is, valamint twitteren 6 órája az Asobo Studio már posztolt egy képet a kipróbálható demo-ról a helyszínen..
-
darkstreet89
tag
Bramble: The Mountain King még tegnap hallottam először, de rohadtul várom, hogy meg jelenjen. Elképesztő atmoszférája volt, ahogy mutattak belőle játékmenetet.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Vertigo18
addikt
Gondoltam ide is beteszem, hátha...
Mire hazaértem, a fiam játszott az új Xboxon Fortnite-on, ami így csinált egy új, szűz Fortnite accot.
Azóta hiába próbálom az Epichez hozzárendelni az Xbox accomat, azt írja ki, hogy egy másik Epic acc már hozzá van rendelve, gyanítom, hogy a Fortnite futtatásakor csinált egyet. Hogy lehetne azt eltüntetni? Az Epicre belépve aktív a "Connections" résznél a z Xbox alatt a "Connect"-gomb, mégsem engedi.
Valakinek valami ötlet?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
GoTReX
őstag
válasz elder troll #89068 üzenetére
Van gamepass ultimate, de végül inkább letöröltem valamit és leszedtem normalban az Mk11-et. Így már megy a two player, persze +accountot vagy vendéget be kell hívni. Jobb a grafika és gyorsabb is így 🙂
Többiektől is kérdeznèm:
Barátnőmnek is csináltam egy Microsoft profilt az Xbora. Ha behívom pl Gears of War 3 split screenre campaignet nyomni, akkor ugyanúgy mindkettőnknek vezeti az Achievementeket ugye? És ő nem használhatja a Gamepasst gondolom, mert az ár egy accountra vonatkozik gondolom
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok! Egy CD kulcsos oldalon néztem,hogy egy adott játék elérhető Xbox One és Series X játékként. Mi lehet a különbség? Én úgy tudom,hogy a sina One játékokat lejátsza a Series X is. Vagy talán a grafikában lehet a különbség?
Cimbee
-
Vertigo18
addikt
Ez ennyiért már megérős? Vagy volt olcsóbb, esetleg trükközés nélküli már korábban?
-
válasz GoTReX #89088 üzenetére
Ha a konzolt beállítottad otthoni konzolnak vagy a profilod bevan jelentkezve, akkor kb mindent ugyanúgy tud használni, mint te. Ez alól kivétel a felhős játék, de pl a gamepasst ugyanúgy használhatja, mint te.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
veterán
-
válasz Vertigo18 #89087 üzenetére
Ha valóban hozzárendelte, akkor nem tudsz mit csinálni, az úgy marad örökre. Support sem tud segíteni. Ezért is írjuk le mindig, hogy minden egyes embernek saját profil kell. Főleg gyerekeknél hasznos ez, mert így lehet szabályozni, hogy mikor, mivel, mennyit játszhat.
Ezt az oldalt olvasd át, elejétől a végéig :
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Vertigo18
addikt
válasz icemad #89094 üzenetére
Nem, félreérted... Nem "rendelt hozzá" semmit, bekapcsolta a szűz Xboxot és elkezdett játszani Fortnite-tal, az ingyenes résszel. Gondolom ez úgy volt csak lehetséges, hogy az Xbox létrehozott magának egy új Fortnite accountot.
EZT nem tudja törölni az Epic support és akkor már hozzá tudnám rendelni a sajátomat.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #89095 üzenetére
Ráadásul natív lesz a Switch kiadás. De ugye az új TDU is jön Switch-re, és prevGen konzolokra azért nem, mert azok már túl gyengék... és ugye, a Switch közel sem olyan erős mint akár egy FAT One. És jelenleg egy WRC10 (amit ugyan az a csapat csinál mint az új TDU-t) így néz ki Switch-en.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
tele a twitter feedem HIDEO KOJIMA retweeted posztokkal...véletlen?
Life, Uh, Finds A Way
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #89095 üzenetére
Amúgy szerinted bejelentik ma az Xbox-os FFVII Remake-et? . Ugyanis kb. két hete kikerült a PS store, PlayStation Console Exclusives oldaláról. Bár az igaz, hogy például a Spider-Man sincs a listában.
hombre[EU]: Xbox exclusive Death Stranding 2, Metal Gear Solid VI, Silent Hill reboot???
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest