- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
Eszembe jutott: NAT típusa: Nyitva àllapot
Pàr hete még így volt a fordítàs a magyar nyelvű rendszerben, ha jól emlékszem.Keke
-
-
soundsonic
aktív tag
Megnyitott-tat szokott akkor írni, ha van ipv6 címed is. Vodánál kérni kell a kikapcsolását és akkor helyreáll a rend. Valamint van mérsékelt nat hálózat szintén náluk ,de ez mobilnet megosztásakor létezik. Telekomos mobilnet hibátlan,ott nincs unpn tiltás sem. Yettel, Digi stb hálózatáról nem tudok xbox tekintetében válaszolni.
-
persil
nagyúr
válasz beyruth82 #86152 üzenetére
Nem hit kerdese.
Felhuzod 5-re a stukkereid es 5-osek lesznek a ellenek is. Ez azert nem rocket science. Trukkozni meg nem lehet azzal, hogy a nem fejlesztettet veszed kezbe, mert az OSSZES birtokodban levo felszerelest figyeli.
A nehezsegi fokok(4 van) meg szimplan dobnak a dologra egy kis extra hp-t, meg sebzest.A tobbi jatekkal ellentetben azert kell fejlesztened, hogy ne maradj le, nem azert, hogy erosebb legyel. De a build maga, meg a perkek tobbet szamitanak, a fentiek miatt.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
veterán
válasz persil #86154 üzenetére
Értem már. Akkor fejleszteni érdemes.A nehézségi szint csak növeli a sebzést amit okoznak nekem az enyémet meg csökkenti amit okozok, esetleg még plusz hp nekik.Ez nem valami bíztató, mert én nagyon lassan fejlesztem a fegyvereket meg a ruházatot.Nyögvenyelősen megy.Trait pontok gyorsabban jönnek szerencsére, de azok elosztását is meg kell fontolni alaposan.Nem elég ezek szerint ha hp-re és endurancre-ra rakok folyamatosan
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz soundsonic #86153 üzenetére
A strictet jó lenne tudni, gondolom csak nem szigorúnak lett fordítva.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Steve1207
veterán
válasz beyruth82 #86155 üzenetére
Nem kell túlaggódni se, annyi mindent ad a játék, hogy szinte mindig tudsz fejleszteni (volt, hogy 4-5 pontot megtartottam és egyszerre lőttem el ide-oda, de nem foglalkoztam vele közben, úgyhogy annyira azért ez se létfüggőség, mert lesz annyi heal-ed, hogy végigtolj egy pályaszakaszt addigra).
A pontokat szerintem inkább a játékstílusodhoz alakítsd. Nekem az élet kb a játék felénél már a max 20-as szinten volt, a stamina meg még 5-6 körül csak. Azon kívül meg a Knowledge meg a Critical hit érdekelt, többinél meg elszórtam azt a pár pontot mindig ide-oda, mert egy egy szint is sokat dob a tulajdonságban. Nekem így jobb volt, mert sokáig szinte csak baltával mentem az ellenre szemtől szembe (kivéve a boss-ok). A sivatag után lett alapvető a lövöldözés, mert ott azért erősek és többen jönnek már.
A fegyverfejlesztést nem értem, nagyon sokat rá tudtam küldeni már az elején is, sivatagnál a stock shotgun 10 körül volt, ruhából is mindháromra ráküldtem vagy 4-5 szintet addigra. Így is sokat elszórtam csak kipróbálás miatt, de mindig az alap fegyverekre visszaváltottam. Csak menj és jön zsákszámra a pont meg zs benne (igaz próbáltam faltól falig menni mindenhol és a törhető tárgyakat szétcsapni, így volt bőven scrap)..
-
veterán
válasz Steve1207 #86157 üzenetére
Okés köszi a tanácsokat!
Elder knowledge-t akkor érdemes ezek szerint.Nekem van még olyan, hogy mother's blessing arra rakosgattam, az a sebzést csökkenti amit távolsági fegyverekkel kapok ha jól vettem ki. Critical hit nekem még nincsen. Alapfegyverek jönnek be nekem is a legjobban, azok a leghatékonyabbak eddig nekem, hiába van ami papíron többet sebez. -
Wesder
félisten
Màjusi update-tel jött egy QoS Tagging opció Xboxra, a netbeàllítàsokhoz, ès rendberakta a netemet. Eddig fokozatos lag ès packet loss volt minden online jàtèkban 5-10 percenkènt, viszont amióta bekapcsoltam, se lag, se packet loss. Ha màsnak is lenne ilyen problèmàja, szerintem kapcsolja be ô is. Aztàn lehet placebó és jó idôszakot fogtam ki multizni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
Volt mar masnak olyan, hogy a konzolos cloud gaming lehetosege eltunt????
gamepass reszlegbe belemegyek es egy jatekon sincs felho ilon😳
mit tudok tenni??
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Redneck
nagyúr
Androidon próbálta már valaki az xCloudot? Nekem durván akad. Samsung A50, 1000Mbit/s 5Ghz-es Wifivel. Kár, pedig néha tolnék pár könnyedebb címet házon kívül. A telefon nincs tele szemetelve amúgy.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Helyesbítek, rossz WI-Fin voltam. 5Ghz-en nem akad durván, sőt egész reszponzív, de random megakad.
Szerk:
Hogy tudom a kontit gyorsan visszacsatlakoztatni a boxra? Múltkor sz*ptam vele, és elvileg van gyors megoldás.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vg
addikt
válasz Wesder #86159 üzenetére
Szerintem annak csak akkor van értelme, ha a routerben is be van kapcsolva a qos, és ott is csak akkor, ha ott, a routeren gaming-re van téve a prioritás. Feltételezhetően, segít összepárosítani. Ha egyedül a xbox van a routeren, hasztalan, és ha szolgáltatói routered van, akkor is értelmetlen, nincs haszna.
-
bilon73
aktív tag
Sziasztok,
ha amerikai amazonrol rendelek. az a postan keresztul jon? vagy futarceggel (amazon global shipping)?
illetve vam? azt irja a store, hogy az 0ft.koszi elore is a segitseget, es bocs az offert
-
félisten
Ha a gyerek indítana játékot amit én vettem meg a saját accountomra elkezd sírni az xbox, hogy én is logoljak be.
Ez mitől lehet?
Feltételezem valamit nem állítottam be."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
zotyi8
tag
Egyszerűen nem tudok bejelentkezni XS-en az acc-ra. Live és a net kapcsolat ellenőrizve, minden ok. Mindkét lehetőséget kipróbáltam, email jelszó + pc-n a kapott kód megadása, egyik sem enged. Mit lehetne még tenni? /kikapcs tápkábel kihúzás megvolt/.
Köszi a segítséget. -
Marcsello31
őstag
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #86167 üzenetére
túl vagyok sjanos már rajta
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
félisten
válasz Busaboy #86182 üzenetére
Először is fontos leszögezni, hogy a "Home"-olás menetéhez két olyan személy szükséges, akik valamennyire megbíznak egymásban, ugyanis ha az egyik fél visszaállítja a saját gépére a home-ot, akkor a másik számára játszhatatlan lesz a korábban letöltött játék.FONTOS: A home-olás rendszere csak és kizárólag digitális játékokkal működik, lemezesekkel nem.Home-olás menete:1. Ki kell lépni Xbox One-on a saját profilunkból. (tilos törölni!)2. Elkérjük a kiszemelt társ Xbox Live adatait, vagyis az email címét és a hozzá tartozó jelszót.(3. félnek nem adjuk ki adatainkat, vissza lehet élni vele)3. Bejelentkezünk a megadott adatokkal, így minimum 2 profil lesz a gépen.
4. A Settings menüben a "My Home Xbox" menüpontra kell bökni, majd arra hogy "Make this my home Xbox".5. Kilépünk társunk felhasználói fiókjából.6. Belépünk a saját felhasználói fiókunkba.7. A My Games & Apps-nál a Ready to install résznél mindegyik játék ingyen letölthető, már persze amelyiket társunk megvett.8. Társunk felhasználói fiókjával nem kell belépve lenni, sőt törölhetjük is azt. (A HOME-olás megszűnik, ha azt másik gépen állítja be az eredeti tulaja)9. Játékok mellett a GOLD előfizetés is megoszlik, így elég ha egyik embernek van előfizetése.10.EA Acces is műkődik, bár nem mindegyik játékkal.11. A megvásárolt DLC-k is közösen használhatóak, azonban például az in-game tárgyak (Pl: Megvett skin, fegyver, játékbeli pénz) NEM. Azt kizárólag a profil tulaja használhatja.+1. Ezt a műveletet természetesen oda-vissza is meg lehet csinálni. Magának az egész műveletnek az a lényege, hogy elég egyszer megvenni a játékot, majd elfelezni a költségeket. Természetesen ehhez a bizalom szükséges.Home rendszer használatánál mindkét profil eléri egy időben a játékokat/Access-t/Gold-ot, így akár együtt is játszhatnak.Kiegészítés:Fontos megjegyezni, hogy ha HOME-oltok egy baráttal, akkor offline módban (Tehát ha nincs net a gépen) csak az ő digitális játékaival tudtok játszani, a sajátotokkal nem. Ez esetben csak a lemezes játékokal tudtok a saját gépen játszani addíg, amíg újra netre nem csatlakoztok a konzollal.Kiegészítés 2:Mint már párszor le lett írva, a live akciókhoz AKTÍV live előfizetés szükséges.A gold homeolásánál csak a multi hozzáférés, illetve ha az aktív live előfizetéssel rendelkező profil megvásárolta őket, akkor a gwg játékokkal is tudsz játszani. (A kedvezményeket csak az kapja meg akinek él az előfizetése.Ha szerinted ez kell nekem, nem tudom érthetőbben elmagyarázni.
Most látom, hogy még így is rossz a 4. pont.
Ugye a personalization alatt van.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Wesder
félisten
válasz Busaboy #86182 üzenetére
Röhögcsélés helyett talàn èrtelmezni is lehetett volna, amit a fórumtàrs mondani akar.
A keresztbe home-olàs az amit te beraktàl a topikba, mondvàn hogy az összefoglalóban benne van amit keresett, miközben ô csak a sima egygépes home-olàst kereste, ami meg nincs az összefoglalóban.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Busaboy
aktív tag
válasz D1Rect #86183 üzenetére
Jah, vàltozott a rendszermenü, ez régi usereknek fel sem tűnik, nagyjából tudjàk hol keressék ami kell, màs esetben szànnak rà annyit hogy àtnyàlazzàk a beàllítàsokat. Egyébként nem sokban tér el a fenti leíràs, egy perc kutakodàssal a menüben meg lehetett volna a megoldàs.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz Wesder #86184 üzenetére
Hàt hibàzni vagy figyelmetlennek lenni nem bűn, de ha egy problémàval àllunk szembe minimum be guglizzuk és az xbox support oldala àltalàban az első helyen szerepel... Legalább én vettem a fàradtsàgot és még ha rosszat is, de valami megoldàst linkeltem. Kb annyi időm ment el rà, mint amennyi neki kellett volna beírni a google-be a kulcsszavakat. Pont ugyanannyi idő ez ami kellene azoknak is akik nap mint nap megjelennek a problémàikkal, azokkal a problémàkkal amik a leíràsban vannak, vagy a google hasznàlatàval megoldhatók lennének.
De nagyúr most jól megmondtad.. Bocs, de ide csak röhögcsélni lehet feljàrni többek közt a magadfélék miatt akik azonnal mint a mérges kistacskók esnek neki a màsiknak...ugye Matrix(kiàbràndító a 30fps) a màsik meg pont ez ilyenek, akik képtelenek hasznàlni a googlet, inkább vàrnak óràkat a vàlaszra...azon csodàlkozom, hogy az ilyenek egyàltalàn hogy jutnak el odàig, hogy bekapcsoljàk a konzolt külső segítség nélkül.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
Màstól vàrni, hogy megoldja azt ami nekünk is kb. ugyan annyi időnkbe telne, csak rà kéne fordítani egy kis időt...
Annyit utólag, hogy nagyon örülök, hogy megoldódott a problémàja és remélem nem veszi magàra amit írtam. Viszont beismerem hogy elsiklottam a valós probléma felett, de segíteni akartam. Az viszont megemészthetetlen, hogy ilyen mérges kis tacskó vérmérsékletű emberek miért esnek neki azonnal az embernek.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
-
Busaboy
aktív tag
válasz D1Rect #86190 üzenetére
A tolom a flamet valójában abból indult, hogy próbàltam segíteni egy lusta "agyagedénynek", aki nem tudja a problémàjàt egyedül megoldani. Fentebb meg màr leírtam, hogy a jószàndék vezérelt, hibàztam de az se volt elég, mert vannak itt ilyen alacsony vérmétsékletű emberek....bl bla bla lehet bannolni, köszi.
Keke
-
MODERÁTOR
Nem érdemes még jobban egymásnak esni, mindenkit a jószándék vezérelt, úgy tűnik.
Más, bocs, on:
A Remnant nekem nehéznek tűnik, tényleg az (lehet lebénázni nyugodtan ) ? Az elején összeszedtem SMG-t és valami erősebb felszerelést YT alapján, de még így is nagyon béna vagyok...
Néha, nem tudom minek (talán R2?) a lenyomására előjön egy körön mindenféle színes ikon, azonnal el is tűnnek - ez hogyan tudom tudatosan elővarázsolni és mire jó?
Bocs lámáságomért.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Majd módosítom az összefoglalót hogy teljesen valid legyen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
válasz koncsik #86192 üzenetére
Soulslike játék, tehát nehezebb mint a játékok többsége. Ez egy külön kategória és az jellemzi, hogy nehezek az egyszeri mezei hobbi gamer számára mindenképp, főleg akik még soha nem játszottak előtte soulslike tipusú játékkal. Én is küszködtem/Küszködök vele, de egyre jobban megy.Minnél többet játszol vele annál ügyesebb leszel benne.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz koncsik #86192 üzenetére
R2-vel a fegyverhez csatolt képességet hozza elő, ezt tudod kedved szerint módosítani a fegyver modoknál, lesz majd többféle (fegyver melletti kör mutatja). Van, ami a fegyverre hat (pl ha xy-ra rálősz égési sérülés és elkezd égni), vagy van ami valamit megidéz pl. Alapból a pisztolyban pl heal van úgy emlékszem, ez egy kb 15-20mp-ig létrehoz egy zöld kört, amiben ha állsz gyógyít (pl ha minden felől ellened jönnek és nem akarsz megmurdálni hatásos lehet, ha nem az utolsó pillanatban nyomod be vagy csak teljesen kifogytál és jól jönne). Ha számot jelez a jobb oldalán, annyiszor lehet előhívni, utána inaktív lesz egy ideig, amíg vissza nem töltődik. Amennyiben baromira kifogytál és úgy hagyod pár percre, ahol nem támad rád ellenfél akkor akár vissza is tudod tölteni, ha nagyon nincs más heal cuccod már.
Amúgy figyeld az ellenfél mozdulatait, kb 2-3 max, sima kitéréssel elkerülheted és aztán lecsaphatod, aztán ugyanez újra, kitér, üt/lő. Egyes ellenfelek felrobbannak, annak pl nem tanácsos a közelében lenni és célszerű távolról megküldeni inkább (de az elől is el tudsz ugrani, ha gyorsan reagálsz).
Jobban kell figyelni a kitérésekre, akár, ha rád lőnek, akár, ha szemtől szembe vagy velük, ennyi a kulcsa az egésznek, utána mehet az ellentámadás. Lövésnél meg a fejét célozd, legtöbbször az a gyenge pontjuk. Ezen kívül meg kb a skill, fegyver, ruha upgrade, ami még lényeges, aztán csak menni előre és lehet darálni őket..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- loup-garou károsultjai
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest