Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz l.skywalker #71338 üzenetére

    EA EA EA

    Könyörgöm legyen már vége. DICE szálljon ki vagy kerüljenek máshoz, de ez egyre borzalmasabb. Az It Takes Two után azt hittem, gondoltam, hogy NA megjött az EA esze. Végre hagyja kreatívnak lenni a csapatokat. De okádok, okádok attól amit művelnek, amit műveltetnek. Egyszerűen teljesen balfaszok az egész iparhoz. Ha nem lenne a FIFA jogok már RÉGES rég a kukában landolt volna az egész cég.

    BF2042-nél is maximálisan látszik, hogy az utolsó 8-10 hónapban lett a teljes játék összerakva. Az alap koncepció kukázva lett. TAPS...

    NFS? Hol az NFS? Pedig nem nehéz, mindenki tudja , hogy mitől lehetne újra igazán sikeres az NFS széria, a Heat nem volt rossz, elindult egy jó irányba. De hol a folytatás? Hol a következő lépés?


    SIMS? Hát önmaga paródiája a SIMS 4, nem hiába jelentek meg indie fejlesztők a saját elképzeléseikkel, ezelőtt 5 évvel SENKI nem tudott felsorolni SIMS-hez hasonló játékot most készülőben van 4-5 ... amik már az első vázlatok alapján is jobbak minden szempontból.

    És ha azt hinnéd , hogy hülye vagyok. Nem is kell velem egyetérteni, elég ha megnézed az új Plants vs. Zombiest , hogy abból is mi lett... egy nagy pofára esés.

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák