Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Lacielvtárs #37589 üzenetére

    A képen division 2 van. Abban nincs magyar felirat. Szerintem egyébként az első rész egy picivel jobb. Ezt a játékot nyugodt szívvel ajánlom, nekem nagyon tetszett.

    Watchdogs 2 szerintem nem olyan rossz, mint mondják. Nagyon erősen a Gta 5-re akar hasonlítani, nyilván nem annyira profi a megvalósítás. Szerintem akcióban érdemes behúzni. A sztori a szokásos tucatkacat, de vannak benne érdekes megoldások. Főleg az tetszett, hogy kb mindent meglehet hekkelni. Ebből vannak érdekes szituációk.

    Ami még eszembe jutott és magyar feliratos, az a Subnautica. Na ez egy piszok jó túlélő játék. Kb arról szól, hogy lezuhansz egy bolygóra, aminek nagyon nagy részét víz borítja. És onnan kell meglógni. Nyersanyagot kell gyűjteni, bázist építeni, új felszerelést kreálni, hogy minél messzebb és minél mélyebbre juss. Nehezebb fokozaton nagyon kemény. Ezt is érdemes behúzni, amikor olcsó.

    Egyébként javaslom, hogy az itt említett játékokról nézz meg pár videót és tesztet. Akkor nagyjából eltudod dönteni, hogy kell e neked vagy sem.

    Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák