Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #133100 üzenetére
Mivel 100-as a Capacity, meg Phase 7-ben ad perket amivel magasabb a terhelhetőség, így 3 fegyver + 3 Legion Arm, de igazából csak egyet használok mindkettőből.
Szerintem most feleslegesen cipelsz egyszerre 3 fegyvert.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #133100 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a Fuoco legyőzéséért kaptál egy itemet, amivel megcsinálhatod a hotelben a lángszóró Legion Armot, (Flamberge) ami talán többet segítene most, mint az elektromos Fulminis.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
válasz ρσгτσ #133099 üzenetére
Én Kodit használtam viszonylag sokat, DLNA-n keresztül, nagy bajom nem volt vele és sokkal gyorsabb volt, mint a Xiaomi TV okosítón, ahogy fut.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Debilon
addikt
válasz sch_a #133098 üzenetére
jelenleg a PC-ben levő tárhelyről SMB-n játssza le az okosító a videókat
a 360-nak akkor utánanézek, hogy ilyesmi funkciót el tud-e látni, de hbo max mondjuk nincs rá szerintem, a netflix is ki tudja meddig működik majdköszi mindenkinek a választ!
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Employee
lelkes újonc
Sziasztok,
Új Xbox felhasználóként mennyire érdemes vagy nem érdemes ezt a Dolby Atmos-t megvenni? Leginkább fülessel játszom.
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Van egy Xbox wireless headset-em ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy szeretném használni pc-nél is de mikor bekapcsolom folyton bekapcsol az Xbox is valahogy meg lehet oldani hogy az Xbox ne kapcsoljon be ha csak a fejhallgatót akarom használni?
-
Wesder
félisten
-
-
Wesder
félisten
válasz gianni85 #133116 üzenetére
Készül a DLC, és elvileg idén jön az év végén. Nem hivatalos infó a megjelenés, de nagyon remélem hogy igaz lesz.
Szerk.
Melyik Boss akasztott meg?Szerk.2
Én most fejeztem be az NG+5-öt, és a Nameless Puppet is lement 2. próbára.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Wesder #133117 üzenetére
Én ugye ahol lehet viszek spectert… Már nagyjából átlátom a játék teljes rendszerét, de fable art-ot és dobálást még nem nagyon használok. Phase 7 tényleg király, hogy leviszem a súlykorlátozást, van elektro/tűz karom, két fegyóm, a nehéz speckó amuletek, na meg az overheat/decay stb elleni védelem is jó.
NG+ swamp monsterig sima liba volt, azzal megszenvedtem, majd simon manus-szal is. Nameless puppet se volt piskóta, de elektromos karral és tridenttel végül szépen levertem. Laxasia pl megvolt elsőre
NG++ victor (bár tuti a taktikám volt rossz, talán a hátát kellene támadni??), eldest is levert párszor, aztán úgy lett meg, hogy szétaggróztam nem törődve a minionokkal
Most járok a 9. chapternél. -
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
válasz Bad Pritt #133121 üzenetére
Lie/truth szerint bontja a két végigjátszást, közben a Sophia döntés a vízválasztó a két különböző endinghez. A rossz endingnél is el kell érni egy bizonyos humanity szintet, hogy feljöjjön Gepetto-nál a refuse mikor a szívedet kéri, de szerintem azt nem lehet nem összehozni. A golden lie fegyverhez maxolni kell a humanity szintet, összesen 38 lehetőségből kell 31-et kihozni. A Guide a Poledonia/Antonia részt a “rossz” (truth) endingre rakta, így lemaradtam a fegyverről. Az önmagában csak 3-4 humanity lépést ad. Egyébként ha időben rájövök, hogy Chapter 5-ben egy imádkozás is ad humanity-t, akkor lehet megvan, lehet pont egy ponttal maradtam le. De ez se volt benne a guide-ban. -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Szeretném eladni (2025. novemberig) garis series x típusú gépem. 2 gyári joy és doboz van hozzá. Így mennyit érhet kb?Más: hosszabb állás után az egyik joy Y-gombja olyan mintha ragadna/ szorulna egy picit az első benyomásig.
Ezt hol erdemes megnézetni? Konzolvilag pl? Ott vettem.
előre is köszönöm szépen. -
30z.Samu
félisten
Durván rákattantam újra a Forza játékokra, tolom a Horizon-okat és az új Motorsportot is. Annyira ráfüggtem hogy lehet hogy végül nem S-t fogok venni, hanem X-et.
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
válasz 30z.Samu #133127 üzenetére
X-en jobban futnak, néznek ki. Én is most cserélem az S-t, perpillanat a boxozás közelebb áll most hozzám mint a PS-ezés Mondjuk nekem a Motorsport jobban bejön, a Horizonban annyi mindent lehet csinálni és nem folyamatosan tolja hanem kb minden ott van a zajos térképen, hogy elment tőle a kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #133129 üzenetére
Én most úgy “osztom be”, hogy ha csak racsingolni akarok ész nélkül, akkor Horizon-ozok. Ha “komolyabb” versenyt szeretnék, akkor Motorsport.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #133131 üzenetére
Ez azért van, mert makacskodsz, és 300x nekifutsz egy bossnak, ahelyett hogy 10 próba után elmentél volna tápolni. Nem szégyen, nekem is ùgy lett meg az első végigjátszás. Talán 180-as szinten értem a végére, ami nagyon magas első körre.
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #133132 üzenetére
Kb, furcsálltam is a múltkor mutatott sta-ot látva, hogy még egy sincs 20 fölött. Romeo sincs már olyan messze, én ott már valami 30-35-ös szinten voltam motivity-ben, de szerintem vitality-ben is 25 fölött. Akkor kezdtem el farmolni a capacity-t meg a staminát, mert valami 10-12-n állt csak és ott már kellett a gyors mozgás. Amúgy is inkább szeretem, hogy az attack vigyen le "többet", ha már tökéletesen úgyse tudok védekezni.
.
-
veterán
válasz Wesder #133132 üzenetére
A tanácsodra most elmentem farmolni. A vagontól, ahonnan indul a játék végigmentem oda ahol tartok a játékban. Minden egyes ellenfelet megöltem. Szereztem 16999 ergot (ebből a capacityt növeltem 2-vel és így 76%-ról- 46%-ra csökkent a terheltségem), kaptam egy tucat star fragmentet, rengeteg resistance potiont és fable charge-t, meg persze néhány dobálható cuccot. Te is így farmoltál? Vagy van egy jobb módszer?
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #133134 üzenetére
Mindig abban a chapterben farmoltam, ahol éppen tartottam, mert ugye ahogy haladsz előre egyre több Ergo-t adnak az ellenfelek.
Szintlépés a lényeg, hogy legyen több HP-d, meg esetleg Stamina ha az se elég. Az se mindegy hogy a fegyvered milyen szinten van, illetve hogy azt milyen stat erősíti.
Mostmár nagyon azon vagyok hogy kezdek egy teljesen ùj végigjátszást, hisz ùgyis van vagy 5 save slot. Már csak azért is mert már egyáltalán nem emlékszem hogy pontosan milyen nehéz is a játék. Arra emlékszem hogy ezrezés után kezdtem egy friss karaktert, és meglepődtem hogy a Parade Master milyen keveset sebez, pedig én is szívtam anno vele vagy egy órát. Tovább persze nem mentem, inkább, folytattam a NG+-okat.
Legszivesebben odaadám az 591-es karaktermentésemet hogy azzal szaladj végig, de ugye ilyet sajnos Xboxon nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Wesder #133135 üzenetére
Megvan Wesder! Megcsináltam.
Farmoltam és fegyót váltottam. A nagy kardot használtam a hatalmas csavarkulcs és az elektro bunko helyett. Flame legion arm és a venigni grindstone is tüzes köszörű. Ok star fragmenttel (van mostmár 22 belőle) de megcsináltam. Túl vagyok egy újabb bosson.
Flame nagyon sebzi ezt a lényt.
Ha be tudnám ezt a játékot fejezni akkor az első soulslike lenne amit sikerült végig vinnem és ez nem is a legkönnyebb a soulslikeok tengerében. Tőlem hatalmas teljesítmény lenne.
Szerinted milyen voltam? Nagyon béna? Milyen hibákat vétek? Látsz bennem rációt?[link] -
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #133136 üzenetére
Még jó hogy pár napja mondtam neked hogy carcass ellen tűz kell és hogy a Boss is az lesz.
A következő Bossfight egy 4v1 harc lesz. Igazából 1v1, de lesz 3 segítője.
Ide is idézhetsz majd segítséget.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Wesder #133137 üzenetére
Igen mondtad és hallgattam is rád
Mostmár tudom ha gond van megyek farmolni
Mondjuk ez egy könnyű boss volt gondolom. Vannak sokkal komolyabbak a játékban. De nekem ez is hatalamas siker. Köszi a segítséget!Szerk: P organt lehet venni valahol Krat hotelen kívül?
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz beyruth82 #133140 üzenetére
Ez csak a hozzászoktatás volt, még csak most jön a java Quartz-ot? Boss-ok, meg pár elszórva, azt nem fogod egy végigjátszásból "kitölteni" max-ra, mint valami open world-ben a képességeket, arra kell rakni, ami tényleg hasznos és illik a játékstílusodhoz első körben.
.
-
veterán
-
Wesder
félisten
válasz gianni85 #133143 üzenetére
Eldest után a fánál újraoszthat mindent. (Stat, P-Organ, Legion Arm) Utána jobb lesz, mert a bolt is megnyílik a Malum Districtben, ahol végtelen mennyiségben vehet dobálnivalót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest