- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #45098 üzenetére
Így nehéz lesz GamePassban Oroszoknak játszani, például majd a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel is - amit ugyebár egy Ukrán csapat készíten. Utóbbi kapcsán éppen a Gamepod is friss hírekkel szolgált tegnap.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
-
-
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bep
őstag
[A GTA- és a Witcher-játékok gyártói sem üzletelnek többet Oroszországban]
Még pár ilyen stúdió és az orosz gamer közösség felkel a fotelból, iróasztaltól, playseatből és leverik az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
addikt
Gondolkoztam, hogy kiszállok az autóból és segítek a bácsinak, mert ezzel a testtartással, bottal alig tudott átjutni egy kisebb utcán az úttesten. Volt egy 2-3 centi magas "süllyesztett" padka rész, amiről alig tudott lelépni.
Nem értettem, hogy a másik oldalon miért a magasabb részen akar felmenni, amikor az alacsonyabbal is gondja volt. Aztán látom, hogy a képen lévő autón végig támaszkodva végül sikeresen feljut.
Gondoltam magamban, hogy kicsit necces a motorháztető után a visszapillantón támaszkodik. Aztán...meglepetésemre kitámasztja a botot, előveszi a kulcsát, és kinyitja az autót.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Itt egy szintén csattanóval véget érő történet. Angolosok előnyben, de szöveg nélkül is mindenki érteni fogja. Politikai téma, de itt most nem az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz homerhamm #45131 üzenetére
Szerintem ez nem verseny. Teljesen mindegy, hogy milyen ok miatt alkalmatlan valaki a közúti közlekedésre.
Szerk.:
Párom apját már nem engedjük vezetni, mert hajmeresztő dolgokat csinál. Az volt az utolsó, amikor horvátoknál lassítás és elsőbbségadás nélkül ment bele egy 2 sávos körforgalomba. Pedig régen baromi sokat, és kifejezetten jól vezetett.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sokszor bármilyen, korábban jól működő képesség vagy tudás megkopása olyan pici lépésekben romlik folyamatosan, hogy sokszor az nem is veszi észre, akivel történik (súlyosabb eset, ha észre veszi ugyan, de nem törődik vele), és elég egy olyan helyzet, ami kicsit próbára teszi ezt, és kész a baj. Lehet szó autóvezetésről, sportról/testmozgásról, vagy bármi egyébről, ahol az ember csak akkor szembesül ezzel, amikor már kész a baj.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45133 üzenetére
Nekem is volt már olyan, amikor annyira sokat dolgoztam/vezettem, hogy majdnem nyitott szemmel aludtam el az autópályán. Alig tudtam az úton tartani az autót. A következő benzinkútnál megálltam és a parkolóban aludtam. Romániából jöttem haza.
Elég valószínű, hogy balesetet okoztam volna...vagy csak szimplán megölöm magam. Így is veszélyes helyzet volt, mert nem éreztem az átmenetet. Csak amikor odáig eljutottam, hogy tényleg alkalmatlan lettem a vezetésre.
Télen, éjjel, egyedül, sok vezetéssel a hátam mögött, aktív fűtés mellett...stb.
Szóval valóban nehéz felismerni/beismerni. Főleg akkor, ha valakinél egy folyamat még lassabban történik.
Szerk.:
Amúgy hozzáteszem, hogy a orvosokat is felül kellene vizsgálni. Mert nálam is kb. 2 kérdéssel intézte el a jogosítvány hosszabbítást a körzeti. Jól vagyok -e, és jól látok -e.Attól hogy valaki nem 70-80 éves, még nem biztos hogy minden rendben van vele.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45133 üzenetére
Apámnál is látóideg probléma miatt lassan alig lát valamit sajnos. De amikor elkezdődött nála, nem akarta elfogadni hogy valami nem okés. Nem hitte el, nem fogta fel, csak vagy mert szó szerint nem látta a problémás helyzeteket (volt egy szög amiben elkezdett nem látni először), autókat, személyeket...de neki nem tűnt fel.
De amikor már a családban kellett satufekezni miatta, akkor adta be a derekát a további vizsgálatokra. Szerencsére nem lett belőle baj, mert ahogy jelezte hogy valami fura, sokszor dudálnak neki, nem engedtük tovább forgalomba. Nehéz volt neki is elfogadnia ezt a szitut. Egész életében autózott, bejárta fél Európát, velünk az egész országot, most meg kiszolgáltatottnak érzi magát. De hát ez van sajnos. -
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest