- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
20 gigás HDD-t nem lehet kapni sehol már? Egy darabig el leszek a pendrive al, de tényleg kéne majd, de nem akarok túl nagyot se. (és olcsón kéne )
-
Chereiose
addikt
válasz MasterMark #16757 üzenetére
Hát a játékok felrakása nekem nem annyira fontos, viszont ha sokáig úgy használom, hogy a lemezről megy akkor tönkremegy az olvasófej? és akkor lehet úgy, hogy pl pendrive ra szedem le a cod dlc-t, s úgy tolom?
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz MasterMark #16760 üzenetére
Értem. De én erre kérdeztem azt, hogy jó-e, ha pendrive on futtatom, s itt többen írták, hogy jó. Akkor az ideiglenes megoldja, amíg beszerzek egyet nem?
-
Chereiose
addikt
válasz Chereiose #16764 üzenetére
Egyébként 2 "ajánlatom" van:
Egy 4 gigás slim vadi újonan
Egy 250 gigás slim kb másfél éves, 5 ezerrel drágábban. De kb 1 év garancia van rá, a 4 gigásra csak 3-4 hónap.Ti mit gondoltok, melyik éri meg jobban? Azért én inkább a vadi újra szavaznék, viszont a másik 250-es, de 1,5 éves Szerintetek?
-
mephi666
nagyúr
válasz Chereiose #16766 üzenetére
hogy van a 250esre 1év gar, a slimre meg csak pár hónap? így egyértelműen a 250es
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Chereiose
addikt
válasz mephi666 #16769 üzenetére
Hát a 4 gigásra a boltban van 3-4 hónap, tehát a gyártótól ott is biztos van 1-2 év.
A 250-es ről annyit tudok, hogy kb 15 játék futott rajta, s kb 2012 elején értékesítették. De ez ugye 5 ezerrel drágább. Nekem a vadi új az jobban tetszik, ott még ki is lehet használni a 3 ingyen live os profilt
Ha nem csak 4 gigás lenne a másik, akkor simán az újat venném, de így nem tudom, nem szívesen veszek használtat. -
neko18
senior tag
Üdv!
Valaki megtudja mondani hogy melyik xbox 360 alaplap a legjobb? Miben különböznek, mire kell odafigyelni használtan vásárláskor...stb
Előre is köszönömkdxsv
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz mephi666 #16716 üzenetére
Ninja Blade-ből tudtam volna neked egy új, fóliásat Valami előrendelés mellé adták egyszer, de annyira sem érdekelt, hogy kinyissam.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
törölt tag
Új kérdésem van
Milyen headsetet érdemes venni ?
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #16784 üzenetére
500Ft -ért nekem is kell.
#16784:
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Rá lehet kötni nem gyári dolgot?
-
törölt tag
válasz MasterMark #16788 üzenetére
Na ez szuper!
Bekötési rajz alapján meg tudom csinálni ? most nézem ez 2.5ös jack? olyanom van is
Azt hittem valami spéci cucc -
Chereiose
addikt
Tudnátok segíteni, hogy HDD-t érdemes-e használtan venni? Ha nem, akkor tudtok valamit ajánlani, ami nem 320 gb és hogy honnan tudnék venni? Nekem elég lenne pár tíz giga, 10K körül, vagy minél kedvezőbb árút. Újat láttam én is, de egyrészt 32 giga, mint mondtam nekem nem kell, + 20K sok is érte.
-
korcsillio
addikt
Üdv.Ha a meghajtó haldoklik hdd-ről tudom használni a gépet.
Bocs az amatőr kérdésért de most szeretnék venni egy ilyet... -
MasterMark
titán
válasz korcsillio #16798 üzenetére
Hát ha csak a Marketplace-ről vásárolt játékokkal játszol igen. Amúgy kell a lemez.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs