- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Jelentkezett valaki erre? Enforcement united Én igen.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MODERÁTOR
Valami infó a szeptemberi ingyen szórakozásról?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Ivy.4.Ever
őstag
Remélem nem számít wareznak amit én szeretnék kérdezni!
Megvan eredeti letöltött verzióban a dirt 3 PC-n, regisztrálva van steamen, xbox live-on is. Lehetséges lenne hogy ezt a kapott kulcsot úgymond "odaadjam" egy xbox 360-at használónak ha törlöm a gépem regisztrációját a játékhoz és ő tudja letölteni és használni?[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Ivy.4.Ever #16255 üzenetére
Kódot nem lehet újra felhasználni.
FuRiONight: Letöltött tartalmakhoz két licensz van.
Egy a profilhoz kötődik, ezzel az adott profil alól bármikor, bárhonnan letöltheted és játszhatsz.
Egy másik a géphez, ezzel az adott gépen minden profil használhatja a letöltött tartalmat. Ezt a géphez adott licenszt lehet áthelyezni másik gépre, azaz a másik gépen minden profil fogja tudni használni. Viszont így az eredeti gépen csak azzal a profillal lehet majd tovább használni, amivel eredetileg megvették.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
szabacsik
őstag
válasz MasterMark #16256 üzenetére
ez esetben rosszul tudtam. ha a másik gépen egy másik profil ,és az eredeti gépen az eredeti profil egyszerre megy ugyan azzal a játékkal netre akkor az egyiket ledobja vagy mehet simán?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
kovsol
titán
válasz Ivy.4.Ever #16255 üzenetére
Eleve a PC -s kupont nem lehet Xbox360 -ra regisztrálni. Másik, hogy a steamen egyszer aktivált kulcsot már nem lehet deaktiválni és tovább adni.
May the Force be with you!
-
mephi666
nagyúr
ahogy nézem rockstar akció van: red dead redemption+undead nightmare+dlc-k és max payne 3... ezen kívül marvel vs capcom la noire meg bully van még akcióban, de nem olyan frankón számolják az árakat pl rdr 15$->4k huf... bully 1250huf (3.75$)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz gianni85 #16261 üzenetére
zavvi-n 13fontért van goty onnan szereztem én is (aztán végigvittem mindenestől és párezres haszonnal elment... nem lett volna időm a közeljövőben újra elővenni, pedig elég tartalmas/hosszú játék... csak hát annyi jó akció volt mostanában, hogy vagy 10 játék vár még végigjátszásra, időm pedig kevés)
ezen a bully-n gondolkozok kicsit... ha normális árfolyamon újraszámolnák a $-t és felére levinnék, talán meg is venném
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Lineup
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy ilyen dohányzó asztalom: [link], a kérdésem az lenne hogyha az alsó részébe berakom a boxot akkor lehetnek hűtési/melegedési gondjai?[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz gianni85 #16264 üzenetére
már listát írtam, hogy melyik játékban hogy állok és melyik van a "végigjátszási sorban"... kb sorrendben: mirrors edge, ac2, ac3, skyrim, mass effect, orange box (5 játék), dmc hd (3 játék), meg a castlevania los-t is szívesen újrajátszanám... emellett a dead rising2 hirtelen nagy csalódást okozott, de talán kap még egy esélyt... idén már nem nagyon kell szerintem játékot venni, főleg hogy jönnek még sorban a goldos ingyenjátékok
-
Lineup
csendes tag
válasz wertigo1984 #16266 üzenetére
Itthon is szept. 17
-
gianni85
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Lehet, hogy összekevertelek valakivel
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
G@ß!
őstag
Midnight Club : LA milyen játék? Érdemes kiadni érte 7,5$-t?
-
Blaise
veterán
-
negyven2
veterán
válasz woodbear #16277 üzenetére
Ez a bully egy rohely. Megvettem anno amikor a profilom Ir volt, mert magyaron nem volt fent a jatek. Kijatszottam, majd letororltem. Aztan atjottem hazai piacterre, es most gondoltam , ha mar megjelent a hazai piacteren akkor megprobalom megcsinalni a maradek accikat. Erre beadja a vasarlast mint egyeduli lehetoseget (anno ms pontokert vettem meg). Mondom ok toltsuk le elozmenyekbol. Be is rakja a letoltesi sorba, le is tolti, de utan nincs a jateklistba, hanem ugy-ugy corrupt faljt add mint anno a Fable 3. Most ilyenkor mi van? Bekavart volna az MS pontokal valo vasarlas atalakitasa, vagy idehaza mas verzio kerult fel?
Amugy +1 a MC LA-re, szerintem is nagyon jo jatek.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Tigi
őstag
-
fireproof
őstag
Xbox-hoz szerintetek érdemes projektort venni? Jóval olcsóbban kijönnék pénzügyileg ha nem TV-t hanem projektort vennék szerintem. TV-re max 150k-m lenne projektor viszont van 50 körül is ami már elég jó. (szerintem).
-
FuRiONight
őstag
válasz fireproof #16282 üzenetére
Én nem rég néztem utána. Én azt mondom inkább a tv.
A projektorhoz nem árt egy vászon, és az égőcsere igen csak drága (100k alatt nem találtam, de lehet csak béna voltam)
Ha kicsit hosszabb távra szeretnél, akkor picit drágább tv-t vegyél, de hosszabb távon jobban kijösz.
raziel01: akkor ezzel a felfogással ami drágább az jobb is? Egy 150k projektornál is ugyanez a probléma amit leirtam, nem csak egy alsókategóriásnál.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Használt xbox vásárlásánál mire figyeljek? Nagyjából tudom, de nem szeretnék fontos dolgo(ka)t kihagyni.
Esetleg van innen valaki BP XI. kerületből, vagy annak közvetlen környékéről?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz raziel01 #16285 üzenetére
jó az, csak nem ilyen szinten ha rámszakadna a bank és házépítésen gondolkozhatnék, tuti berendeznék a pincében egy jól hangszigetelt szobát mozi+játékteremnek és oda illene a vászon+hdprojektor (persze normális hangrendszerrel meg akkor már a konzol is odamehetne... meg egy sörcsapoló) ...de hát ez nem 50k-s terv ...addig meg jó az edge led bőven panelba
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor bocsánat, my bad!
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Tigi
őstag
-
negyven2
veterán
Amugy a Rockstar Pass 990 Ft a Live-on (egy DLC pedig kulon 1250 Ft).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
FuRiONight
őstag
Ti mostansàg milyen multis jàtèkokkal jàtszotok?
Gears of War 3 vagy Halo 4 esetleg Forza 4?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz FuRiONight #16292 üzenetére
Részemről egy Forza 4 valamikor délután/este OK lenne.
-
senior tag
sziasztok, nem rég beszerzésre került a családomba egy xbox 360 .
A gép fehér dobozos, arcade verzió. Lemezes játékokat elviszi, 2009.09- havi, 175W-s töltője van. Ha minden igaz falcon lapos.
Kérdésem a következő lenne, 3led téma és túlmelegedés nem volt előző tulaj régi ismerősöm.
Megérné-e hűtésmoddingoltatni, ha igen mennyibe kerül ez ? Létezik,hogy a por miatt (mint a pcknél) elég hangos a gép?
-
Goldwin
aktív tag
Bekrepált a vezeték nélküli kontrollerem. Nem tudom bekapcsolni.
Mit lehet vele kezdeni? Érdemes szétszedni?
Ha felveszem a Microsoft-al a kapcsolatot, akkor kicserélik a hibásat egy újra? Egyébként rendeltetésszerűen használtuk.[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
Ha egy profillal letöltök egy játékot egy gépre akkor ott tudom használni másik profillal is a játékot de ha törlöm erről a gépről a letöltött játékokat és a profilt és egy másik gépen újra letöltöm akkor ott már csak azzal a profillal lehet használni amivel megvettem. Erre van valami megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest