- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
válasz FuRiONight #16650 üzenetére
Én is a futárra várok
Aki Diablózna csoportban, csak vegyen fel!
tag: pbNauro -
Def26
félisten
Greench88, haver gamertagje.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
FuRiONight
őstag
Köszi mindenkinek, am hogy tudok gamertagot csinálni úgy, hogy kapjak 1 hó ingyen live-ot?
Xbox-al, és új gamertaggal persze (ahogy olvastam csak igy lehet)
-
MasterMark
titán
válasz FuRiONight #16653 üzenetére
Pontosan így.
Xboxon magán csinalsz egy új profilt.
Bár ha jól tudom újabban már bankkártyát is meg kell adni hozzá.Switch Tax
-
G@ß!
őstag
válasz molnarpeter #16634 üzenetére
És ez miért jó neked?
Látom sok időd van játszani, nem mész suliba? -
G@ß!
őstag
Gabeszku: forza4.
PORSCHE PACK AKCIÓS !!!! 1200 M$ pontért!!!!
Lehet még M$ pontot venni/tenni/fizetni? HELP![ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
válasz FuRiONight #16657 üzenetére
Köszi,
szóval ha megveszem a 800M$ pontot, azt átváltja HUF-ra, majd ha szükséges még pár 10Ft-ot már a számlámról venné le?
Jelenleg 3743Ft-ra tartják ezt a DLC-t.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
de jó nektek... én meg dolgozok
-
dilipok
veterán
válasz gianni85 #16661 üzenetére
en nem, de nem rendeltem mostanaban semmit
(#16663) Def26: engem az nem hoz annyira lazba Legalabbis annyira tutira nem, hogy az elso napon megvegyem. Majd ha igenyt erzek ra, lesetalok a konzolboltba (ugyis csak 5 perc setara van) Az egyetlen jatek, amit most nagyon varok, az a beyond 2 souls, de ugye az meg nem ebbe a topicba valo. Na azt az elso nap megveszem
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MasterMark
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sajnos kaosz a delutanom, nincs idom, lehetosegem rendesen megcsinalni nyeremenyjatekot, igy egy villam ninja kör lesz ez. Leggyorsabb viszi. Annyit kerek, legyen legalabb annyi a gyoztesben hogy jelzi a kod bevaltasat, hisz nem eloszor ajanlok fel egy jatekot.
Koszonom.World of Tanks - Xbox360 beta key
PGXGF-M4FYQ-WVMDR-K46HK-F3Y3Z
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz Napfénysüti #16674 üzenetére
Miért? Ennyire gáz?
-
woodbear
addikt
-
nagyúr
-
bobooo
addikt
"Akciósak" a CoD részek vigyétek meddig lehet.
Meg van Back to School Sale is.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Silent Hill Downpour-ban csak egy fegyverunk lehet egyszerre? Tudtam hogy jo jatek lesz
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
törölt tag
Ez a kérdés érdekelne engem is.
De gondolom csak új xboxnál működik. Én használtam vettem, szerintem németországból van.
Lehetséges így valamit alkotni?Ha nem, szerintetek találok valakit aki ad nekem egy hónapos liveot bizalmi alapon hogy majd 2 héten belül kifizetem? Most nincs a számlámon pénz
-
törölt tag
válasz raziel01 #16681 üzenetére
őstag vagyok, csak kezdő xboxos, vannak elérhetőségeim, pozitívjaim a kivel érdemes üzletelni topicban sttb.. vaterán meg sokfelé ezzel a névvel vagyok. Nem várom természetesen ettől függetlenül senkitől. Csak úgy feldobtam hátha
Viszont arra még nem találtam választ hogy az 1 hónapos ingyen live-ra ki jogosult? Az első tulaj vagy az első regisztráció?
-
pzstm
titán
220MSP-m volt, most akartam venni valamit, és kiírta, hogy 3dollárt raktak a virtuális számlámra.
Jött levél is:
We have added $3.00 into your Microsoft account, and your Microsoft Points have been retired.This change will make it even easier for you to purchase your favorite content on Xbox 360, and apps in the Windows Phone Store using your Windows Phone 8!
Ez is benne van többek között. Jól értem, hogy WP8-as játékra is költhetem?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vg
addikt
Megadtam a bankkártya adatokat live-on, erre levett pár száz forintot. Ezt majd visszakapom? Tudja valaki?
-
törölt tag
válasz bobooo #16687 üzenetére
Nem akarok már a témába nagyon kérdezősködni nehogy off legyen vagy valami, de nekem nem sikerül
megadtam a bankkártyám adatait , menüben settings/account Your membership és itt megjelenik: Ingyenes Xbox live fiók
Erre rámegyek és van 3 meüpont: Modify membership, Change paynement.. ez nem aktív, és a Reedem code
Modify membership menü pedig a fizetős részre dob.
megköszönném ha valaki segítene. akár privátban
-
TomBond
aktív tag
Vettem 1200 pontot mert meg szeretném venni a Porsche csomagot a Forza 4-hez. Hogy tudom beállítani, hogy ne a bankszámlámról próbálja levonni a pénzt hanem a "belső" ms egyenlegből fizethessem ki?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
Silencer83
addikt
Sziasztok
par ev utan ismet vettem egy bokszot, ugyhogy nezegelodok jatekok ugyeben...
/forza alapjarat, gears of war ...mit tudnatok ajanlani nekem, ami musthave? koszi elore is
/30ev koruli kezdo apuka vagyok keves szabaidovel
-
Blaise
veterán
válasz Silencer83 #16691 üzenetére
Forza, Gears of War, Halo, Alan Wake, Trials Evolution
-
törölt tag
Amióta én is apa lettem, (10 hónapja) csak éjjel tudok játszani, amikor a baba elaludt, max 2-3 órát naponta! A fejhallgató azóta alap tartozék lett. Február óta így vittem végig az összes HALO-t, most pedig a Dead Space trilógiának állok neki.
De ezeknél a játékoknál vigyázni kell, (főleg a Dead Space-nél) hogy a gyerek ne lássa meg véletlenül se, mert megáll a növésben![ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki a hétvégén nem nyomna egy multit a black ops 2-vel?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Def26
félisten
Battlefield 3
-
bobooo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest