Hirdetés

Aktív témák

  • nofi

    őstag

    Pár óra Prototype-ozás után meg kell mondjam eléggé fura kép alakult ki bennem a játékról. Természetesen rengeteg reviewot olvastam és legtöbbjük arról szólt, hogy mi hiányzik a játékból és leginkább mihez hasonlít (mint úgy általában a legtöbb mostani teszt). A nyugati eladási listákon pedig azt hiszem jól látszik, hogy mi kell a népnek.
    Bevallom én is kinéztem már elég régen, mikor még csak az első in-game videok szivárogtak ki belőle, de már ott is látni lehetett, hogy mi lesz a végeredmény. Ki várhatna egy x-edik zombikergetős játéktól orbitális kerettörténetet?
    Szóval ronda és eltekintve a fősztoritól még sablonos is. Ismétlődő járművek, pléh-szerű Manhattan, úgyhogy igencsak elbújhat a GTAIV mögött. Ám amint megnyomjuk a támadó parancson a controlleren egyből beindul a Prototype-feeling. Eszeveszett kaszabolás, vérengzés, belezés, minek keretében az egész város egy hajnali hentesboltra hasonlít kiárusítás napján. Ennyire könnyen még nem volt szerencsém játékban életet ontani, nem is beszélve a kivégzések széles skálájáról. Roppant élvezetes ugrálni, falon futni, meg úgy repkedni a toronymagas épületekről, egyszóval igazi szuperhősök lehetünk. A sztori meg abszolút minimál, de móka, hogy mi kutatjuk fel mi is történt velünk (egy akció játékban mellesleg talán ez is több a kelleténél). Egymás után válnak elérhetővé az újabb képességek és szépen lassan változunk tökéletes gyilkológéppé-
    Tipikusan az a meló utáni gőzkiengedős játék, semmi több, de sejtelmem sincs mire számított a nagyközönség. Újonnan szvsz nem éri meg, mert nem az az időtálló játék és évek múlva sem nagyon lesz emlegetve (maximum az a magas szintű brutalitás mely az egész játékot mozgatja) de 8k körül már érdemes adni neki egy esélyt, már csak a szuperhős-feeling miatt is ;)

    Csak csendben remélhetem a Postal után, hogy Uwe mester nem akar ebből is egy fantasztikus mozit csinálni

    Xbox GT: nozsolt

Aktív témák