- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Prof01
veterán
-
Rosep
senior tag
Na akkor pontosan mi is az a 31 cím? Mert a fentebb írt lista csak 27-et tartalmaz...
-
Rosep
senior tag
Mi van mindenki a boltban van?
-
tiv83us
veterán
Talaltam nektek egy jo szamot, amit a gengszter lelku ph emberkek kenhetnek Lips-en 5.1-ben
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Peat;)
veterán
Végkiárusítás volt, sok játék alapból sem volt Csömörön. Medal of honor volt, azt vettem egyet, slussz. Burnoutból sem paradise(ezért mentem) sem a régebbi fajta. Szóval ide ne menjetek, máshol nem tudom mi a helyzet. A készlet erejéig érvényes az akció, tehát valószínű már mindenhol elfogytak az értelmes címek, vagy pl burnout paradise nem is volt sehol...
-
sihu
tag
a Frontlines Fuel of War-ról mi a véleményetek, mert tavaly mikor Ausztriába voltam síelni a tv-ben folyton ennek a játéknak a reklámja ment... és reklám alapján nagyon megtetszett olvasgattam is teszteket és ugye mindenhol a multit emelték ki
szóval???
[ Szerkesztve ]
-
Szentes
tag
Szia,
tökéletesen sikerült. Sajnos, viszont egy olyan kis csalódás ért, hogy a vezeték nélküli kittet nem támogatja. Csak USB-s vagy PS2 cuccost. Ja, meg működik a Sony PS2 irányító, illetve a táncszőnyeg is.
Beállítani az egeret volt nehéz, de sikerül! Most normálisan működik. -
eddie17
addikt
Na én megrendeltem a Lips-et. Jó lesz majd bulikra, meg amúgy is
-
Lamair
aktív tag
székesfehérvári madasrastecskóban a 31címből volt 3 +1
1 bournout
2 nfs:carbon
3 nfs mostwanted
+1 dead extremennyit a nagy akcióról!
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
titko
tag
Sziasztok! Én a kecskeméti madarasba voltam, hát ott sem volt 31 progi. A medal ott is volt az haza is került de semmi más (NHL07, meg vmi pónis okosság). De ps2 progi az dögivel.
-
Badb0y
addikt
Azt mondják ugye, hogy külföldről rendelt játékoknál csak a region free az, amit visz az itthoni konzol.
Vettem minap egy midnight club los angelest, és a dobozon ntsc van, ill. van egy saints row is, ami szintén ntsc a doboz, de viszi a játék. Miért? Hogy van ez?
Még sem kell region free?Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Most gondolkozom egy x360 vételén. Játszottam már régebbi konzolokkal ps1, ps2, xbox és szépen futottak rajtuk a játékok nem volt gond. Viszont az új konzolokról hallottam sok rosszat is. Mivel pc-n hozzászoktam ahhoz, hogy mit jelent a 60fps, meg a 15 ezért az nagyon zavarna ha a játékok leesnének 30 alá. Szóval vannak ilyen jellegű gondok az x360-al vagy nincsenek? ja és egy 24-es full hd lcd monitorra kötném hdmi vel. Gondolom az jó.
-
asbi_
tag
ehe-ehe [ez] hol premium?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest