- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz szilchi #36786 üzenetére
Ezt nem tudod még visszamondani? Vagy csak postaköltséget kell fizetni érte? mert még így is a legrosszabb ár-érték arány jönne ki és szinte semmire nem elég, megőrülnék állandóan le föl kéne rakosgatni a játékokat
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #36799 üzenetére
Aham.Csak az a baj hogy fölöslegesen nem akarom megvenni Na mindegy ha az av kábellel próbálom ki amit adtak hozzá, az ugyanaz végülis nem?, Ha kihúzom addg a hdmi-t és avval próbálom ki a hangot.. Szerinted?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
pzstm
titán
válasz MasterMark #36801 üzenetére
elvileg kellene pedig, mert lesz valami közös futás
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #36803 üzenetére
Ja még nincs meg? Akkor olyat vegyél amin van optikai bemenet, és tud dekódolni Dolby Digital-t.
A hangrendszerre vonatkozik a felkonvertálás, a box magából sima sztereó jelet ad ki, onnantól már nem azon múlik, szóval így kipróbálni nem tudod.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
szilchi
őstag
válasz raziel01 #36805 üzenetére
Én pont ilyen játékos vagyok .Egyszerre egy játék,de akkor sem esek kétségbe ha lemezről kell játszanom.Mivelhogy most is úgy játszom és nem zavar.Máskülönben meg csak demokhoz kell majd,meg egy-két régebbi játék (pl. COD 1 classic) letöltéséhez fog kelleni.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
padra
aktív tag
-
kenand
veterán
Most próbáltam ki egy thehutos 10% kupont, tökéletesen működött (így a posta ingyen volt)
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi 2009 májusi xbox 360 elit-em.
Lehet nagyon level 1 a kérdésem, de erre rá lehet kötni a kinect-et?Nekem csak megvan a konzol, de nem használom. Lehet eladnám és a vásárlót érdekli.
-
padra
aktív tag
válasz molnarpeter #36812 üzenetére
De figyelmetlen vagyok ,hiszen néztem is a linket .
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
kenand
veterán
Igen WD-ket.
Van pontosabb lista, de nagyvonalakban. WD 2.5" SATA, Scorpio black, vagy blue.
jele BEVT, BEKT, BEVS.... 320-ast tudsz 250-nesíteni. természetesen 120-asból nem lesz 250 (annak írja, de 120Giga után corrupt lesz, vagy újra indul)
Itt azt írja van már 320-as HDSS.bin, szóval lehet 320-ast 320-asra flashelni.Itt egy részletesebb lista
-
molnarpeter
nagyúr
válasz kisgyerek85 #36814 üzenetére
Persze, ha nem OEM kinect.
mp
-
Algotis
addikt
FIGYELEM!! xI Demoniac Ix től ne vegyen senki semmit, most [moderálva] át 800 MS pontot adtam neki és ő lelépett vele pedig minecraftot ígért nekem....
[moderálva]Kicsit finomabban fogalmaz, még ha jogosan is vagy dühös!
[ Módosította: Barthezz2 ]
Androidos Outlookból küldve
-
vasii
senior tag
válasz kenand #36811 üzenetére
Discount code excludes electronics, computing, consoles and pre-orders and cannot be used in conjunction with any other offers e.g. multi-buys. Discount code is valid until 30th June 2012.
Ennyi van a vegen, szoval elvileg nem kene h akadaly legyen.
Na mindegy akkor bebkutam. -
Algotis
addikt
Nem lehet live-on jelenteni hogy kibannolják örökre?
-
Algotis
addikt
válasz molnarpeter #36829 üzenetére
Akkor köszönöm microsoft, itt a példa hogyan éltessük a csalókat. Mégegyszer a qva annyát nagyon dühös vagyok hogy lehetnek ekkora mocsok emberek...
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #36831 üzenetére
Én odaadtam neki és ő meg lelépett, gyakorlatilag a becsületességen múlt az egész. elmehet a jók.rva annyába.
amúgy itt van:
[link]Androidos Outlookból küldve
-
kenand
veterán
2 hete nekünk is ellopták az egyik Steam és a battle.net countunkat úgy, hogy a fiam egy magyar WOW szerverre megedta ugyan azt az e-mail címet és passwd-t, ami a gmail-es fiókja. Bementet, átállították, majd mindkettőt ellopták.
Szerencsére a gmailest és a battle.netet vissta tudtuk szerezni, a Steames ugrott, mivel ott kéz alatt vettük a letültő kódot, így nm tudtuk igazolni az eredetiségét, így a hackerrel nem tettek semmit, most is ő használja... A fő accounton van vagy 30 játék, sok dobozos is paypalos, azt vissza tudnánk szerezni, de szerencsére annak más volt a mail címe.Szóval a gyerkőceiteknek-ha van- jól véssétek az eszébe, hogy magyar játék szervereken meg ne adják ugyan azt a mail címet és passwd-t, mint az email fiókjuk, főleg ha azt használják a Steman, Battle.Net-en.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #36836 üzenetére
Webcam hack, bár az is világít (a szabvány szerint.)
Feltolja a hangerőt, állítgatja, honnan szóljon a zaj és "odaugrál" a kamera a papírhoz, majd leolvassa
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz MasterMark #36836 üzenetére
Persze, de egy 10-13 éves gyerkőc nem figyel ilyenre, amíg meg nem járja...
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #36839 üzenetére
Semmi sem lehetetlen
Ja, de dzsásztin bíbör mellett fázni.. na, mindegy.
-
Prof01
veterán
Na most kaptam bónusznak 180 MS pontot a Rewards-ban az avatar vásárlás után, ami 400 volt. Így nem is volt annyira drága.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz MasterMark #36842 üzenetére
Mert nekem anno USA regem volt, azzal regisztráltam be, és azóta is, hogy migráltam magyarra, ugyanúgy kapok pontokat.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz molnarpeter #36817 üzenetére
Köszi.
-
woodbear
addikt
7500ért jó ár postával a witcher2?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Prof01
veterán
válasz sajtee #36844 üzenetére
Amikor még brit volt az account-od, akkor regisztráltál ITT a rewards-ra?
Mindig is adott nekem, pl. kérdőív kitöltésért minden hónapban 20at ad, live megújításkor attól függően, hogy 1, 3 vagy 12hónapra ad 10, 30 vagy 200 MS pontot, stb...Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #36847 üzenetére
végig toltad már? játékidő kb mennyi, minden mellékszállal együtt...?
Oldalam: www.swsfoto.de
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest