Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Winchester95 #34649 üzenetére
amire tökéletesen nem lesz amúgy szükséged ez nem szempont.
-
d.beni
aktív tag
válasz dilipok #34648 üzenetére
oké!
sztem soha nem fogják támogatni a játékok alapból.
egyszerű okok miatt: ha lenne alapból bill+egér támogatás elég sokan átváltanának pc-ről és akkor a csucs videokarikat procikat stb, nem vennék meg azok akik csak a játék miatt fejlesztik a gépüket. mert ég és föld az árkülömbség a pc és a konzol között (sajnos).
én is azért akarok áttérni xbox-ra mert a pc-re éves szinten 100k-t simán rá lehet költeni az ilyen olyan alkatrészek ujra cserélése miatt. xbox-ot meg egyszer megveszed és kész. utánna már csak játékot kell megvenni hozzá. amit pc-re is megkell venni... -
d.beni
aktív tag
válasz WhiteWalker #34654 üzenetére
próbálkozom =)
-
whitezo88
nagyúr
válasz Winchester95 #34656 üzenetére
ja. Veszel egy szett felnit a kocsira aztán eladod.. ha már megvan nem adom el. (nekem is utángyártott HDD van benne)
-
d.beni
aktív tag
válasz Winchester95 #34656 üzenetére
ha a tuningra gondolsz az sem megy a végtelenségig.
nyilván a legrosszabb grafikán tovább tart egy gép...
a játékokat meg nem tudod kihozni 0ft ra ha neteset használsz. legalábbis sok olyan van amit muszáj megvenni -
dilipok
veterán
válasz Winchester95 #34660 üzenetére
ne mondd mar, hogy teszem azt az en gepem teljesitmenyet elered egy 2-3 eves geppel, amit mar akkor is budget kategoriaban raktal ossze? Egy kozepkategorias jatekra epitett gepet tartani sokkal dragabb, mint egy konzolt venni. Ezzel nem lehet vitatkozni. Cserebe meg igaz, amit korabban irtam: tobb mindenre hasznalhato es a jatekok szempontjabol szebb grafika)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
d.beni
aktív tag
válasz dilipok #34659 üzenetére
én is a pc-t szeretem amugy.
csak sajnálom a pénzt az állandó fejlesztgetésekre.
de asszem inkább beérem majd a gyengébb grafikával és akkor nem kell fejleszteni egy ideig.
bár most az xboxra hajlok inkább.
sokkal nem rosszabb a grafikája mint a pc nek ahogy néztem videotesztekben. -
dilipok
veterán
válasz d.beni #34662 üzenetére
nem rossz, persze, hogy nem rossz. Egy full HD PC grafikahoz viszont kozel sem er... Ez az igazsag. (mas kerdes, hogy a jatekokat manapsag nagy reszben a konzol verziorol portoljak, ezert a felbontason es par reszleten kivul nem igazan van sok kulonbseg a megjelenesben. De pl nezz meg egy konzol vs PC BF3at... )
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz d.beni #34662 üzenetére
Kedvenc példám erre a Dirt 2. Állóképen látszik, hogy felskálázott, alacsonyabb felbontású a textúra is stb-stb. De egyrészt mivel remélhetőleg tv-n játszik az ember, nem is túl közelről nézed, mint a PC + monitor párost, másrészt mozgás közben annyira folyamatos és egyben van, hogy minden alkalommal lenyűgöz. Látszik, hogy abszolút az összhatásra van hangolva, és szerintem remekül működik a koncepció, tökéletesen folyamatos, szépen effektezett, részletes. Marhára nem érdekel ezek mellett a felbontás meg a DX11 effektek, egyszerűen élvezetes és szép.
-
kovsol
titán
Én dirt 2/3 -t PC -n full hd ultra grafon és xboxon is ugyan azon a 32" kijelzőn játszom. Mozgás közben tényleg nincs nagy eltérés ebben a játékban, max csak a textúrák minősége jobb valamivel PC-n. De pl BF3 nekem megvan PC -re és Xboxra is, szintén azonos kijelző, ég és föld a kettő sajnos, pedig "csak" 1920x1080 high 0xAA 16xAF megy a gépemen multiban 50fps el. Dragon Age2 ami megvan még PC és Xboxra is, ott is az alacsony felbontás ami szembetűnő főleg és nem az egyéb effektek. ME2 vel is ez a helyzet. Xbox360 alacsony felbontás, low textura, de szép effektek és sok elmosás és már nem is tűnik fel annyira a rosszabb grafika.
De az Xbox360 am volt 40k még múlt évben, egy slim 250GB ha kinect gitár, kormány stb hozzá adom ez úgy 110k volt, míg a gépem meg került 150-180k között kb ha minden beleszámolok. Van hozzá receiver is, így kontrolerrel tudok PC -n is játszani. Játékok olcsóbbak PC -re, cserébe használt kereskedés nem igazán virágzik. 130+ gamem van steamen, blizzárdos játékok megvannak, originen is vannak játékaim. És persze úgy 3 évente elavul, bár most már eléggé megállt a fejlődés és kétlem, hogy begyorsulna a következő konzol generációig.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
abteam2008
tag
Azzal lehet valamit kezdeni, ha a kontrolleren a bal analóg félrehúz egy kicsit (jelen esetben előre)? A Witcher 2-nél vettem észre a minap, hogy ha nem nyúlok a karhoz, akkor is megy magától előre Geralt.. Ezt lehet valahogy javítani, vagy kuka?
Xbox Series X
-
dilipok
veterán
válasz abteam2008 #34667 üzenetére
ha mar nem garis, akkor nyugodtan szetszedheted (nem nagy ordongosseg. A hatuljan van par csavar, csak ovatosan nyisd szet, h ne hulljon ki a belseje ). Lehet, hogy csak meg kell igazitani. Sot, ahogy tudom, van lehetoseg kulon csak kart venni es cserelni, ha nagyon barkacsolos kedvedben lennel
-
kovsol
titán
-
elektro
aktív tag
Fifa 12, tacskóba május 11-24-ig, 6990 Ft ha esetleg valakit érintene.
Elég csábító ajánlat. -
pzstm
titán
no kipróbáltam a spec ops demót, annyira nem ragadott magával. Most, hogy beszereztem a sniper elite V2-t, valamint ebben a hónapban esedékes még a Max Payne3 és a Ghost Recon legújabb része is, így nálam tuti nem lesz befutó.
jah meg épp játszottam a trials evo-val, és majdnem hányingerem lett attól a pályától ahol forog a föld folyamatosan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
melyik árra gondolsz pontosan?
Én 10.900 HUF-al számolok.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kovsol
titán
Ez jó kérdés, Konzolokszervize ami néha olcsóbban szokott árulni, vagy ingyen kiszállítás van náluk.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a game, GRAW1-2 még elég jó húzó neve volt a kezdeti időkben Xbox360nak. Huh emlékszem mikor havernál toltuk, akkor még nem volt boxom csak a classik verzió. Akkor hogy ámultam bámultam milyen szép a grafja, most meg azóta hova javult azonos vason!May the Force be with you!
-
-
pzstm
titán
válasz woodbear #34678 üzenetére
én Téged meg sem tudlak közelíteni sosem. meg hányinger miatt inkább abba is hagytam
Mondjuk látszik nem vagyok egy nagy acsivadász sem, bár igaz, hogy 2010 novembere óta van csak boxom (Kinect megjelenése idején vettem)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
másodiknál csak olcsóbbat találsz. Ez kivétel nélkül mindig igaz
Amit linkeltem, ott általában a legolcsób szokott lenni.
Nekem cska pozitív tapasztalatom van velük. Sokszor vásároltam már pedig ott.
-
-
woodbear
addikt
Vasárnap megyek fel 10napra Törökbálintra üzleti tanfolyamra, aki gondolja sörözhetnénk egyet
Ritkán töltök ennyi időt a Fővárosban...kb sosemOldalam: www.swsfoto.de
-
pzstm
titán
Assasin killt hogy lehet megcsinálni? Gondolom hátulról valamelyik gomb de nem jön össze.
Tudom én vagyok a helikopter, de ez melyik játékra vonatkozik?
-
ngabor2
nagyúr
valakinek megvan a game party in motion nevű játék? mielőtt megvennénk kőkemény 3000 (pontosabban 2990) forintért, kíváncsi lennék a véleményekre. a neten teljesen eltérő véleményeket olvastam, abból nem lehet kijönni.
-
pzstm
titán
ha lesz időm.....sajnos elég sok most a melóm és nagy projekten is rajtavagyok (igaz ezek nyár végéig kitatanak...addig tervezek azért szusszanni)
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Ebay-en vettem egy használt, jó állípotú xbox 360 elite-t. Ezzel a géppel kapcsolatba lenne kérdésem, hogy ezen az elite-n is lehet játszani azokat a játékokat amik támogatják a 4 player split screen-t?? Vagy csak a slim tudja ezt? És legalább a 2 játékos split screen megy?
Bocsi a kezdő kérdésért, de ezeket szeretném tudniÜdv.: Algotis
Androidos Outlookból küldve
-
sajtee
őstag
A hétvégén valaki co-op egy-két játékban?
GoW 1-2-3, RDR, Borderlands, CoDaW/MW2, Fable II, Halo 3, ODST, GTA IV van meg, ezek közül mind mehet
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest