- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
válasz Újoncka #21349 üzenetére
a helyedben én is inkább slimet vennék, és nem flasheltet
lol, 6ezerért adja a fekete wireless kontrollert, én annyiért rendeltem zavviról zsírújat, és azt senki nem tapicskolta össze a zsíros ujjaival...
HDD nélkül sztem nem értemes xboxot venni, HDD-vel együtt viszont ez totál nem éri meg, rádobsz kicsit és 250GB-s slim inkább[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Nos átmentem muter szobájába,és le csekkoltam egy HD TV.
Van rajta közvetlen HDMI,és száz lábú amibe az RCA átalakító megy,de kaptam a boxomhoz is.
Az RCA átalakítós száz lábú belement a LCD be,és olyan rusnya homályos volt a kép,hogy a betűk is elmosódtak.
Mintha zizegett volna vagy mi a csuda.
Pal 50 el nem mentek alatta a játékok,így ment 60 on a box video settingsben,de teszteltem ott az összes opciót TV vel együtt.
A HDMI vel szép éles volt a kép,de mintha nem lett volna elsimítás tiszta recés volt minden él a játékban.
Ezek különböző kábelekkel néztem,így sajnos amit a Youtubra felrkatam ugyan ott maradt.
Amúgy ez nem az alap játék,hanem hozzá a Zombis pack.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
dilipok
veterán
válasz kasa85 #21366 üzenetére
a recesseggel nem tudsz sajna mit kezdeni, AA hianya... Kicsit nezd tavolabbrol a TV-t, meg majd megszokod. A scart (szazlabu ) meg ertelem szeruen gyengebb kepet fog adni, mivel nem HD jelet tovabbit. Maradj a HDMI-nel szerintem.
[ Módosította: #65675776 ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
kasa85
őstag
válasz dilipok #21370 üzenetére
Akkor azé.
Majdnem feljött bennem a lecsó mikor megláttam a képet.
Akkor ezek szerint a játékban nincs elsimítás,mert akkor tényleg az a gond.
Analogon meg szebbek voltak az élek mert az alapból elmossa a képet
Hihetetlen milyen szép a game távolbbról de ha közelebb megyek félelmetesen rombolja azt az élményt.
Nagyon remélem nem VGA a ludas,ha valakinek megvan ez a rész akkor este ugyanott meg tudja nézni Armadillo banÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
FuRiONight
őstag
Lost Planet 2 multija milyen? Videók alapján egész jónak tűnik, kérdés mennyien játszanak még vele..
Dead Space 2-nél ugyanez volna a kérdésem (pc-n a singlit kivittem, de a multi is érdekelne)
Esetleg Lost Planet-hez hasonló multis gammát nem tudtok még?
Köszönöm előre is!
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #21379 üzenetére
köszönöm, de egyelőre nem élnék vele az a 10% kb az árfolyamemelkedést kárpótolná várok szépen: jön a forza, addig meg be kellene fejezni még a halo reach-et... ja és 100%-ra pörgetni a forza3-at csak a jóérzés kedvéért
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kasa85
őstag
válasz WhiteWalker #21377 üzenetére
Köszi.
Ahogy elnéztem a Youtube on pár jó minőségű videóból is ki lehetett venni ezeket a pixel villogásokat.
Akkor a szokásos Atis elsimításos dolog lehet a háttérben ahol a háromszögek betakarják egymást,és okozzák ezeket a gondokat.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
félisten
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani az OFP Red River-hez hasonló katonai szimulációs játékot?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Croft-21
őstag
válasz Újoncka #21349 üzenetére
Ha már volt 3 ledes, akkor én semmiképp se venném meg! Ha teheted, inkább vegyél Slimet, vagy egy olyan gépet, ami használt, de jó állapotban van.
kovsol
Sose értettem kinek éri meg megvenni egy 4 GBos Slimet? Mi fér rá 4 Gbra? Jóformán 1 darab játék kb.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
Újoncka
aktív tag
Köszi a segítségeket új kérdés! Mondták többen hogy Jasper alaplaposat vegyek!
hogy tudom meg milyen lap van benne ha a tulaj se tudja?
Láttam hogy többen gyártási év alapján betudják lőni!
Ezt valahol meglehet nézni ? 2008 04 03-as boxról lenne szó! -
Újoncka
aktív tag
-
lvnt
őstag
válasz Újoncka #21389 üzenetére
Mivel a garanciaérvényesítő matrica nálad nem játszik, talán csak azt tudnám javasolni, hogy teszteld le az olvasóját egy-két játékkal. Meg persze, ha teheted, amúgy is járasd egy kicsit.
Azt nem tudom, hogyan tudod megnézni, hogy nem volt-e javított a konzol. Talán valaki, műszaki dolgokban jártasabb ember segít ebben is itt neked.A javítási költségekkel kapcsolatban nem tudok neked segíteni. Szerencsére még nem volt szükségem semmilyen javításra a három év alatt, amióta van Xboxom, pedig ebből több, mint két év egy Falcon lapos gép volt. Igaz, amúgy is él még az MS-garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Újoncka
aktív tag
Elvileg alaplap cserés volt! Kérdeztem az urat hogy milyen lap van benne ezért nem tudott konkrét választ adni! Mert a ház elvileg régebbi mint a lap! Hogy javítva volt e állítása szerint nem! Csak lap csere volt(ez is javítás) mármint nálam ugyan Boxoknál nem tom ezt milyen számba kell venni! Mert pchez még értek Ott pont nem érdekes hogy volt e lap csere hogy itt mennyire azt nem tudom...
-
Újoncka
aktív tag
De gondolom ez a hiba bármikor bárkivel megeshet nem ?! az ördög sosem alszik! Javítottnál könnyebben megesik... Ezt már tudom! De mindennel így van általában! Pl a reballos vgakkal is Mármint PC-téren! Szóval egy alaplap csere nem tudom mi fán terem de pl van haverom akinek 2006 os BOXA van heti szinten 20-40 órát beletesz és soha semmi baja nem volt! Se hűtés mod semmi nincs rajta! Így ahogy látom a kivétel erősíti a szabályt! 5 év alatt az jó sok (üzemidő 5600 óra) Szóval ha lap cserés volt azzal ne foglalkozzak ? vagy mit is takar ez a lap csere ? Komplett belső cserére gondoljak ? vagy itt is külön van a vga meg minden ? Mint PC-nél bocs hogy ilyen lámaságokat kérdezek!
-
Újoncka
aktív tag
válasz MasterMark #21394 üzenetére
Szóval alaplap csere= A-Zig minden csere értem Kivétel gyorsan kopó alaktrészek (HDD) stb... Köszönöm akkor azt hiszem megtaláltam az igazit
-
Újoncka
aktív tag
Gondolom akkor a karbantartása is hasonló mint egy laptopnak ? nem árt néha újrapasztázni stb... ? Vagy ezt ne így képzeljem el? Esetleg van olyan hogy hűtés mod ahol a 8v-t emelik 10-12v re? Hálózati adapterről működő 2x14CM Slim Scythe ventilátort érdemes belebarkácsolni vagy ehhez megvágni a házat? Mert szeretném ha a hűtése tényleg korrekt lenne és azért 2x 14cm ventilátor ráccsal csak csak elfér rajta! De ha butaságot írtam lőjetek le Csak írták hogy Hűtés modtól porszívó hangja lesz
-
Újoncka
aktív tag
Valami hasonlóra gondoltam :
-
Tomics
addikt
válasz Újoncka #21396 üzenetére
Hűtésmodnak szvsz semmi értelme, attól még úgy is 3ledes lehet ugyanúgy. Havernak is moddolva volt, mégis 3 ledes lett 1 év után a falconos gépe, pedig vigyázott rá, nem ment 2-3 óránál többet egyhuzamba és odafigyelt a gép szellőzésére. Ha tényleg alaplapcserés volt, akkor talán érdemes megvenni, de ha csak újragörgőzték akkor nem, mert bármikor (az esetek többségében elég hamar) beadhatja a kulcsot.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Újoncka
aktív tag
válasz Tomics #21398 üzenetére
Értem! Azt mondja a srác hogy volt hogy 10 órát tolta egyhuzamba semmi gondja nem volt vele! És hogy most is rendszeresen használja egy haverja!
Ma megyek megnézni megvenni! Egy félórát járatom ott kértem rá 3 nap garit ami alatt egy 4-5 órás aktív játéknak lesz kitéve! Ha ez alatt nem tapasztalok semmi rendelleneset akkor megtartom ha van valami gixer megy vissza az eladónak
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest