Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz dunc #17393 üzenetére

    tudom, de számomra ott már nagyon necces lenne... így egyszerű és élvezetes nyomni egymás után a köröket :K az ív pedig azért kell, mert annyira még nem ismerem a pályákat, hogy nélküle boldoguljak... mindent összevetve átlagban jobban tetszenek a pályák, mint gt4-ben, mert ott volt azért pár irgalmatlanul durva... pl a szűk-kanyargós városi pálya, aminek nem emlékszek most a nevére, de azt nagyon rühelltem :)

    online versenytől azért félek, mert szerintem 1 kör alatt kettőt kapnék :D ...meg kiszámíthatatlan néha, mikor jutok a box elé... most van, hogy órákat ott tölthetek, máskor meg teljes a káosz... pl 90%, hogy holnaptól vasárnapig besegítek festeni anyósjelölt élettársának, de ha esik az eső, akkor ez kihúzva és jövő hétre kerül... :( nem lehet biztosra tudni, épp ezért főleg single-beállítottságú vagyok, mert ilyenkor csak a boxnak kell hozzám igazodni és van, hogy csak 15percre ugrok oda egy gyors futam erejéig (nem szeretném, hogy másokat várakoztassak meg hasonló... suli mellett jobban ki tudtam volna kalkulálni mindent)

    ui: silver előfizetéssel is tudom majd használni a kirakatot, aukciósházat? csak a tényleges multihoz kell a gold?

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák