Hirdetés

Aktív témák

  • Kashim

    őstag

    Skacok... kicsit megszívtam, hátha tud valaki tapasztalatból valami biztatót mondani.

    Szóval múlt héten vettem egy teljesen új xbox slimet, amihez ugye jár egy hónap ingyen live. Na mármost nekem volt már live azonosítóm, így nem akartam újat létrehozni, megadtam neki azt, amint Games for Windows Live-hoz használtam, volt rajt némi gamer pont is, mondom ne már nulláról induljak mint egy n00b.

    Pofára esés #1
    Közli velem hogy 200Ft-ért aktiválják az egy hónap "ingyenes" Gold hozzáférésem.
    Mit tudok tenni, megadtam a bankkártya adataimat, majd sikeresen nyugtázta az egészet és én boldogan belevetettem magam a dologba.
    Nem is volt semmi probléma, közben megláttam hogy a Red Dead Redemption Undead Nightmare mennyivel olcsóbb mint dobozosan, így nem bírtam ellenállni a kísértésnek és megvettem 800 pontért. (persze az más kérdés, hogy 1000-t kellett vennem, mert nehogy már egymáshoz igazítsák az egységeket)

    Pofára esés #2
    Ahogy böngészgettem a beállításokat és a fizetési infókat, akkor látom csak, hogy szépen beokoskodott nekem egy 2000 Ft-os havi Live megújítást, kezdve következő hónappal.
    Na mondom ez így nem lesz jó, én éves prepaid befizetésen gondolkodtam, ráadásul eleve irreális az összeg. Keresem hol lehet kikapcsolni, xbox-ról nem, böngészőből kell.

    Pofára esés #3&4
    Legdurvább... nincs ilyen opció, hívjam az ügyfélszolgálatot munkaidőben. Hát mondom nekem is van munkaidőm, sajnos nincs időm egész nap a box előtt görnyedezni, hívja őket a franc, túl járok az eszükön másképp. Gondoltam legalábbis... Első dolog ami eszembe jutott, törlöm a bankkártya adataimat aztán újítsák meg úgy, hajrá. Így is tettem... volna, ha engedné. wat
    Na itt már eléggé felment bennem pumpa, hogy ezt mégis hogy képzelik, és tényleg, hogy képzelik, hogy nem tudom eltávolítani az adataimat. Nem tudom kikapcsolni a megújuló előfizetést? És egyébként is, mi az hogy egy hónap elvileg ingyenes Gold miatt így megszopatják az embert?

    Biztos, hogy holnap ügyfélszolgálat lesz belőle, még ha melóból is kell felhívnom őket, egyszerűen arcpirító, hogy ilyet lehet csinálni... vagy én vagyok szerencsétlen és rossz helyen kapirgálok.

    Ha belefutott valaki ebbe, van más megoldás telefonáláson és anyázáson kívül, vagy tényleg ennyire görényen kicsesznek mindenkivel?

    Köszi!
    (bocs a hosszú hozzászólásért, lehet sokaknál tl;dr lesz)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák