- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
kovis
tag
válasz dr_ace #15800 üzenetére
Gyakorolni valóban jó. Megszokod az irányítást, és az MW3-at 0. naptól pedig fej-fej mellett tolhatod a gamerekkel egyenlő esélyek mellett. Én az MW2 után a BO-val voltam így. Az MW2 szenvedés volt, a BO-ban pedig már tapasztaltként többet vagyok fenn a top-ban mint lenn, és végre élvezetes is a játék.
-
tDr1v3r
veterán
válasz dr_ace #15798 üzenetére
Nekem megvan (méghozzá GoTY-s!), viszont jelenleg nincs gold membershipem.
Amúgy, nem kell oda akkora FPS-tudás... igaz hogy már lemorzsolódott a sok önkéntes Eric Cartman-klón, viszont előszeretettel tolják hétvégi gamerek is, akik azért közel nem pro-k. Én szvsz jobban szeretem a 4-et mint a többi CoD-ot, mert az utána következő részek nem lettek valami jók... talán az MW2 ami korrekt folytatás (sicc!), viszont a BO meg a WaW rettenetesen gagyi pályatervezésű lett. (Mondjuk az előbbibe jó a Sticks & Stones, utóbbiba meg nincs elcseszve a Nazi Zombies...)[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
leroyclub
senior tag
válasz molnarpeter #15802 üzenetére
a nagy érzékenység mit jelent? amikor alig érek hozzá és csomot mozdul? vagy az ellentétje?
-
kovis
tag
válasz dr_ace #15803 üzenetére
Így ismeretlenbe nem akarok okoskodni, de biztos van a 4-ben is olyan perk amit ha pro-ra gyúrsz akkor nem lát a heli.
#15804) tDr1v3r: Ebben a Nazi Zombie-ba van valami. 4 pályából kettő ami jó -Kino, Ascension- a fegyverek meg teljesen haszontalanok. És még volt képük a classic pályák fegyvereit is kicserélni BO fegyókra.
-
zombiex
tag
nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy live-os ismerosnek elkuldott uzeneteknek a kimeno uzeneteket is meg lehet valahogy nezni? mert "barhol" nezem, csak a beerkezetteket latom..
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
engusz
veterán
válasz whitezo88 #15739 üzenetére
Van ilyen kábelem, bontatlan, Speed-Link márkájú. Ha érdekel, keress meg priviben.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Pietro14 #15819 üzenetére
Egy jobb optikai kábellel (pl. Toslink), és egy erősítővel. (Abba meg nyílván bele a hangfal kábelei...)
Amúgy külső DAC-al (akár hangkártyának is nevezhetem) is tudod használni, szerintem még ésszerűbb is PC-s hangrendszer esetén.disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
laci696
csendes tag
Srácok tudna nekem segíteni vki regeltem a zavvi-ra és abban kéne segíteni hogy amikor megadnám a bankkártya adataimat akkor miket írjak be
megköszönném ha vki segíteni tudna -
HollyBoni
veterán
Hali!Valaki segítene abban hogy hogyan lehet megnézni milyen drive van a Slimben?El akarom adni,az összes vevő ezt kérdezi de fogalmam sincs.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz dr_ace #15813 üzenetére
Csak ne felejtsd el lemondani mielőtt leketyeg a hónap, mert utána a következő havi terhelés 2000 Ft lesz már!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Gebriel
veterán
Ááááá érdemes volt ide benéznem.
-
Gebriel
veterán
Elég ha ez rakja be....aláírásba.
http://gamepod.hu/tema/xbox_360/hsz_15821-15825.html
-
Dani82
senior tag
Most komolyan, szerintetek kell az xbox alá egy fullHD tv? Ezen pörgök 1 hete, nem tudok dönteni. Ha veszek egy 47-50" hd ready plazmát félek hogy a méret és felbontás miatt szarabb lesz a kép, mint a jelenlegi 40"-es fullhd tvn.
Szerintetek? -
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Hol lehet legolcsóbban 250 gb-s kinect bundelt kapni?
vagy csak sima 250 gb slim bundelt?
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
dr_ace
aktív tag
válasz Gergosz2 #15839 üzenetére
nem tudom mi az a "sima 250 gb slim bundel", de a kinect bundle a konzolstudiónál 76990; szerintem nagyon korrekt ár.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Dani82 #15837 üzenetére
Az biztos, hogy csak a box miatt tökre nem kell full HD, egy játék se tudja rendesen, sok játék még a 720p alá is bemegy. Persze felskálázhatod 1080p-ig, de attól több részlet nem lesz benne, mint amit lerenderelt.
Viszont ha akarsz rajta mondjuk filmeket nézni mkv vagy BR-ről, akkor meg tuti kell, vagy vannak digitális HD csatornáid, esetleg a számítógépedet is rá akarod kötni, hogy azon játsszál.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Dani82
senior tag
válasz heihachi #15841 üzenetére
Szia! Köszi a választ!
Vannak digitális csatornáim, de megmondom őszintén 2 hete kötötték be a digit és egymás után jönnek úgy a cstornák, hogy pl eurosport, eurosport hd, m1 m1hd... volt hogy 1 órát kapcsolgattam 2 csatorna között oda-vissza-oda-vissza és egy gramm különbséget sem láttam a 2 csatprna között (fullHD 40'' Samsung tv), szóval sima tvzés miatt biztos nem vennék már full hd-t. Ha azt mondod a box mellé sem kell feltétlenül full hd, akkor az egyetlen ami marad a divx-ek. De mivel ezek 7-800Mbos filmek szerintem ezek sem mutatnának máshogy egy 50'' hdready és egy 50'' fullhd-n.
-
Dani82
senior tag
válasz molnarpeter #15842 üzenetére
3,5m-ről tvzek és innen is játszom
-
dr_ace
aktív tag
válasz Dani82 #15843 üzenetére
hali!
46"-es méretben csak full HD plazma létezik, és nem olcsó, szóval az gondolom kiesik. HD ready csak 42" és 50"-es méretben van, és gondolom ezek közül nálad az 50"-es jön szóba, mert a mostani tévédnél nagyobbat akarsz. ha csak játék, vagy elsősorban játék a felhasználási terület, akkor nyugodtan HD ready, gondolkodás nélkül, nem lesz semmi különbség, mert mint ahogyan a kollega már említette xbox-on semmi nem fut 1080p-ben. ha filmezésről van szó, még akkor is simán elegendő lehet a HD ready, pláne ha 700megás avikat nézel (ami mondjuk szerintem elég gáz ). ahhoz hogy a full HD részletgazdagsága kijöjjön, ahhoz minimum 7-8 gigás 1080p-s mkv-kat kell tölteni, vagy még jobbat (nekem a filmjeim többsége 12-14 gigás mkv, és ezek már bitangjól néznek ki), ami ez alatt van az HD ready tévén is tök ugyanúgy fog kinézni.
ha nem látsz különbséget a eurosport meg az m1 SD és HD változata között az csak amiatt lehet, mert éppen nem HD tartalmat adtak rajtuk, nem hiszem hogy ennyire gagyi minőségű lenne a digi adása. az m1HD-n eléggé elvétve lehet valód HD adás, én még soha nem láttam (mondjuk keveset is tévézek), a eurosporton viszont elég gyakran szokott lenni, figyelni kell a jobb alsó sarokban a 'native HD' feliratot, az jelenti azt hogy valódi HD kamerák által közvetített adás van éppen. (bár amikor nem nativ HD akkoris elvileg fel van skálázva 1080i-re, még annak is szebb képe kell, hogy legyen az SD adásnál)
én azt javaslom, hogy olyan csatornákon nézz körül, ahol kizárólag HD adás megy (pl natgeo HD, discovery HD), ha azokat sem látod szebbnek a többi csatorna képénél, akkor vagy a digi adásával van valami nagyon nagy gond, vagy a tévéddel, vagy a szemeddel, vagy ezeknek valamilyen kombinációja -
Dani82
senior tag
válasz dr_ace #15845 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő választ. Este mgnézem natgeo HD-t, mert asszem az van
Nekem lényegében semmi bajom a 700Mbos avikkal Lehet bizonyosfoku igenytelenseg ez, de igy szoktam meg az evek alatt Sose lattam meg DVD filmet pl lehet ha letoltenek valami hasonlo meretu filmet, rakattannek en is a quality cuccokra, de sajnalom az idod, ratitot 10-20GB-os filmekre.
Viszont!
Azok alapjan, amiket leirtatok nekem es amiket most en is leirtam 95%-ig meggyozodtem rola, hogy egy 50'' HD ready keszuleket kell vasarolnom... legalabbis ha jol latom a hekyzetet -
eeXaa
addikt
hali! tudja valaki, hogy mit tartalmaz a legutóbbi system software update? ..feliratot berak avi mellé?
-
dr_ace
aktív tag
válasz Dani82 #15846 üzenetére
szivesen. szerintem is jól látod a helyzetet, de én mindenképpen azt javaslom, hogy mielőtt végleg döntenél nézz meg egy HD ready plazmát működés közben, az többet mond minden szónál
ha bármi további kérdésed van, vagy konkrét márkákkal vagy modellekkel kapcsolatban érdeklőnél, akkor nyugodtan próbálkozz itt: Plazma TV topik, nagyon segítőkész emberek vannak ott, sok tudással és tapasztalattal, én is sokmindent tőlük tudok
azzal kapcsolatban, hogy digin a HD csatornák képét nem látod szépnek, még az is eszembe jutott, hogy esetleg a settopboxod nem HDMI hanem scart kábellel lehet hozzákötve a tévédhez, bár ez elég amatőr dolog lenne... ha viszont nincs is settopbox, hanem a digi kábele megy be egyenesen a tv tunerjébe, akkor ilyen gond nyilván nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dr_ace
aktív tag
válasz Dani82 #15849 üzenetére
hát hogy neked mi kell azt csak és kizárólag te tudod eldönteni
nekem plazmám van és csak jókat tudok róla mondani, és még jó páran vagyunk plazmatulajok akik ajánljuk a plazmát (itt a topikban is van rajtam kívül ilyen), de azt senki nem fogja megmondani, hogy neked mi kell. olvass utána sokat, ha lehetőséged van rá akkor nézz meg plazmákat is és LCD tévéket is a saját szemeddel (lehetőleg otthoni környezetben, mert boltban nem kapsz hiteles képet róla), és az alapján döntsd el, hogy mi a jó választás neked. ahogy már az előző hsz-emben is javasoltam, a plazma topikban segítenek a srácok neked a továbbiakban (vagy akár privátban én is), ebbe a topikba ez már nagyon nem illik, úgyhogy ne folytassuk itt.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest