Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Ilyen lesz a Zenless Zone Zero

    gp A készíők egy hosszabb gameplay videót osztottak meg velünk a hamarosan megjelenő játékból.

Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz Djuree #12769 üzenetére

    Itt nem is arról van szó, hogy büszkén kiállok a csatatérre Live-ra és helló, magyar vagyok, hanem arról, hogy ha senki nem regisztrál/migrál stb., akkor sosem lesz itthon semmi normális szolgáltatás (és ez még a politikusainktól is független), mert két marék ember miatt nem tartanak fent lófaszt sem.
    Azt még el tudtam volna nézni, hogy várni kell a Market bővülésére. Azt is benyalom, hogy nincsen FB, Twitter meg jófene tudja, még mi. Már hörögve, de az is lecsúszik a torkomon, hogy nem fogad el magyar bankkártyát (tehát ugyanúgy vásárolhatok kártyákat a livekodok-ról, csak kevesebb dologra tudom költeni... szexi biznisz). Viszont azt már nem nyelem le, hogy emiatt más, alapvetően teljesen független szolgáltatások esetén is szopópályára vagyok állítva.

    Konkrétan úgy felbaszták az agyamat most már, hogy ha máshogy nem megy (és látok rá esélyt, hogy nem fog, elég sokat), akkor felmondom a picsbe az egészet, és újraregisztrálok egy UK-címmel... ami persze effektíve fog pénzembe kerülni, mert ha nem is sok, de néhány cuccot vettem már Live-on (a Gold pont ma járt le, ameddig ez a kálvária tart, nem újítom meg), de inkább leszek a vásárló, aki szopott, mint a vásárló, akit szopatnak.

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Aktív témák