Aktív témák
-
Pumeebaa
tag
Ezt csak megerősíteni tudom!
Emberek, csak 1-et nem értek! Én ugyanezt a kártyát megvettem amit Atigef , kb 1 hónapja. Írtam is hogy egy hulladék, de vhogy nem nagyon reagált rá senki
Egy embert azért sikerült lebeszélnem róla, kb 2 hete, itt a fórumon.
Várnarancs!
Sztem mindenképp be kéne tenni az 1-es hsz.be hogy egy kapal sz*r az a kártya!
(Jah és bocs, hogy csak most reagálok a dolgokra, de túl sokat dolgozom )
[Szerkesztve]Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
barthag
csendes tag
Hy!
Ha leszedem h hűtést a vid karimról mivel tudom eltávoltítani normálisan a régi pasztát? Minden megoldás érdekel! -
Pumeebaa
tag
válasz barthag #3952 üzenetére
Szerintem a gyógyszertári alkohol + fülpiszkáló, vagy papírzsepi a leggyorsabb megoldás.
De vmi puha nem szöszölős ronyg is megteszi, de tegyél rá alkoholt.
a körömlakk lemosót semmiképp nem ajánlóm, mert elég agresszív anyag és esetleg megmarhatja a kártya nyákját. az alkohol a tuti.
[Szerkesztve]Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz várnarancs #3941 üzenetére
HI!
Omweget pedigl;en ne seretgesd itte nekem, az egh normalias joszag, rteessek tyieztelttel szolni rola!!!
udv
neduddki
p.s.:- )))
mierrt???
1 mert mennyena fenenm a .-tal az ati hopgy a nelkul ni n cc: - (((
2 es azok a kartyak amik csesznek normalssi catalsittla normalisan menni azokat erdeks modon a omegaval kitunoka:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
rudeee
senior tag
válasz neduddki #3960 üzenetére
Kinek mi az igénye, valamint kártyája is válogatja melyik driver a legjobb.
Az omega drivert akkor tartottam jónak amikor a 9500-as kártyák élték fénykorukat, a futószalagok bekapcsolása végett nagy előrelépés volt.
Viszont mikor egy 9700Pro kártyára fel volt téve az omega, Quake4 alatt elég érdekes textúrahibákat hozott magával. Az átlátszó tárgyak elemei széthullottak.
A sima Catalyst felrakásával ezek megszűntek és eddig egyetlen játéknál sem volt bajom velük!
Az túlzás hogy isteníteni kéne az omegát, mert annyira nem tökéletes. Ettől függetlenül sok esetben jobb lehet a kártyának mint a sima Catalyst meghajtódriver. -
barthag
csendes tag
Ok Köszi mindenki a választ. Lenne még egy kérdésem melyik pasztát használjam fehér vagy ezüst. A vid karimat pasztáznám újra!
-
Pumeebaa
tag
válasz barthag #3965 üzenetére
Nem szeretnék hülyeséget mondani, de én egyszer azt olvastam (meg most a kollégám is mondja itt mögöttem ), hogy az ezüstös rövidzárat okozhat, mert ezüsttartalma van... de ebben egyáltalán nem vagyok biztos...
Én csakis ezért inkább a normál pasztát ajánlom.(fehér)Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
rudeee
senior tag
válasz Pumeebaa #3966 üzenetére
Én is hallottam hasonló kijelentéseket, de nemhiszem hogy zárlatot okozna, persze ezt úgy értem hogy nem kenem végig a kártya nyákját vele vastagon.
Személy szerint fehér színű pasztát használok, egyrészt mert jóval olcsóbb, ráadásul az ezüsthöz képest 1-2fok differencia van közte maximum, tehát elhanyagolható. (hozzáteszem, így az esetleges ''zárlat''is kizárható) -
sedar_
csendes tag
Sziasztok
Kérdezni szeretném 15k körül melyik kari érné meg a legjobban? (agp) -
rudeee
senior tag
Ebben a topicban jobban tudnak segíteni: [link]
Szerintem 15k nem valami sok egy kártya megvételére, de attól függ mire szánod.
A radeonok közül használtan csak a 9600XT-t vagy a 9700Pro-t kapod meg ennyiért.
A geforceok közül esetleg egy sima 6600-ast tudsz venni.
A radeonok ShaderModell 2.0-t támogatnak, míg a geforce ShaderModell 3.0 támogatással bír, de ez ne legyen döntő szempont mert sok jelentősége nincsen.
Ha engem kérdezel akkor a 9700Pro-t ajánlom, egyedül ennek van 256bites memóriavezérlője (volt ilyen kártyám)! -
Picco
addikt
hali
vettem 1 powercolor x800gt-t gto-ra moddolva de fura mert csak 8 pipa megy, tudok rajta tobbet bekapcsolni?
r480 chipes**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
rudeee
senior tag
A szemcsemérete sokkal kisebb, hogy a mélyedésekbe be tudjon férkőzni.
Ez egy dolog, teljesen logikus is, de az is hogy az ezüst jobban vezeti a hőt mint a fehér paszta (minimális különbség az igaz).
Egyik kolléga pont fordítva írta, nehéz elhinni, alá kéne támasztani azt valamivel... -
Attila_26
aktív tag
5200pont 3dmark05 Connect3dx800gto(mod16ra) az jó? 6.10es driverrel.Hehe(400/490)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nem is kellisteniteni tejjesne eyrtek:- ))) de sajna nalm tobbsegeben tenyleg a omegak voltka hasznlahatobbak /gyatospecifukust dravert eletembennem hasznalt- ))) vna meg ojjan???:- )))/,
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
LALA_kiraly
őstag
Hogy tudom megnézni, hogy milyen bios van a kártyámon?
Vettem én egy gto-t ''állítólag'' 850es biossal. Az everest, ati tool, viszont x800 xt-nek ismeri fel, 423as maggal. Gyári órajelei: 515/540, eredménye 3d05:6,3k50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
brd
nagyúr
válasz LALA_kiraly #3986 üzenetére
Ezek a programok a BIOS-ból olvassák ki ezt az info-t, úgyhogy 800XT-s BIOS ban rajta. De ez miért fontos? A 'márk'' eredmény rendben van...
The only real valuable thing is intuition.
-
DeSanto
őstag
válasz LALA_kiraly #3988 üzenetére
szerintem faja a karid
jó az a 2005-ös eredmény egy x850XT -nek megfelel simán -
rudeee
senior tag
válasz neduddki #3985 üzenetére
Nekem a sima Catalyst driverekkel sose volt problémám, egy időben az omegákkal sem volt gond, de volt 1-2 olyan amely néhány játékkal nem passzolt össze.
Nekem ilyen volt az 5.9-es Omega driver 9700Pro-val. Lecserélve sima 5.9-es Catalyst-ra gyönyörűen helyreálltak a textúrahibák. Furcsáltam a dolgot, de van ilyen. -
rudeee
senior tag
válasz LALA_kiraly #3988 üzenetére
Ebben a [link] -ben nézelődj.
A kártyádon X800XT bios van, de az órajelek megegyeznek az X850XT értékeivel, ezért egy teljes értékű X850XT kátyád van!
Nekem X800GTO-m van ami gyárilag egy X800XL (plusz még húzva is van a memória X850XT szintre, csak a mag antituning). Örülök neki hogy szépen megy a kártyám és nem az érdekel, hogy mit írnak ki a tesztprogik! -
barthag
csendes tag
Hy mindenki!
Megvettem a gyógyszertári alkoholt 50 gramm 70%-os volt enyi amit kiadhatnak maximum ez 360 HUF volt. Újrapasztáztam mindent a vidkarin a magon allig volt paszta a pasztázás utánn jelentősen csökkent a hőmérséklete a GPU-nak. Köszi mindenkinek a segítséget -
brd
nagyúr
válasz LALA_kiraly #3992 üzenetére
Egyszerűen olyan BIOS van rajta, ami 800XT-nek jelenti a kártyát. Sok jelentősége nincs, a teljesítmény szempontjából, mint már írtuk, a sebességével nincs gond. Viszont, ha te 850xt-nek vetted, az felvet egy kérdést: tudtad, hogy eredetileg nem az (tehát, hogy GTO, vagy pro, vagy ilyesmi volt eredetileg), vagy nem? Ugyanis szerintem olyan, gyári, 850XT nincs, amelyen 800XT BIOS van...
The only real valuable thing is intuition.
-
prey4
csendes tag
hello.tudna valaki segíteni?abit tipusú x800 guru/x-turbo kártyám van,hogy tudnám moddolni 16 pipos-ra?r-430 csippel van.
-
prey4
csendes tag
köszi,előre
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Szevasz!
A kártyára egy X800XL biost kéne feltenni.
Mindenek előtt a memória gyártójának (Samsung vagy Infineon), magának a memóriachipnek (1.6ns vagy 2.0ns-os), az órajelének (490Mhz), a memóriavezérlőnek (256bites) és a memória mennyiségének (256MB) egyeznie kell!
Emellett természetesen a magnak is egyezni kell, de az adott R430, ebben az esetben nincsen gond.
Ami még kérdéses, hogy AGP vagy PCI-e csatolós a kártyád? -
bR3Zo
csendes tag
Hy all! Lenne egy kis problémám!
Nekem van egy Gecube X800 GTo kártyám!
Észrevettem hogy a Kari a GDDR3 helyett csak DDR2-vel rendelkezik meg h a 256 bit helyett csak 128 bites a kari !
Minden Progi X800 gto-nak írja De szerintem valami oknál fogva nem az 8jah az alap órajele 400/400)
Valakinek akinek ilyen Gecube X800 GTo-ja van és vannak vagy voltak vele tapasztalatai az írjon!!!!
U.I.: A kari épp szervizben van olyan problemmal h nem ad képet egyáltalán
Ezt nem tom mivel tudják orvosolni -
Pumeebaa
tag
Itt van leírás a modhoz. [link]
Vki itt kérdezte, hogy miért nem látja a fuse-datakat, bár nem tom hogy miért nem, de valószínűleg nem olvasta el rendesen, hiszen ott van, hogy ati toolban a settingsre kell kattintani a shift lenyomása mellett és akkor látod.
------
Az x800Xt-s cucchoz meg annyit, hogy a Rabit-al szépen lehet állítgatni a bios-t. Pl az alap órajelekt, de ha meg nem elég faja hozzá az, aki moddolni akarta a cuccost, akkor a kártya nevét nem írta át. Amit szintén lehet...csak kicsit már bonyolultabb, vagy nem vette a fáradtságot, hogy rádobjon egy x850xt bios-t. Az értékek jók amúgy...Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest