Aktív témák
-
rudeee
senior tag
válasz várnarancs #3550 üzenetére
A zalman VF700CU-hoz csak multikonnektort adnak (5V,12V), nem jár hozzá fordulatszám-szabályzós potméter!
Az én hűtőmhöz viszont járt az is, ráadásul olcsóbb volt, és ugyan olyan jól hűt mint a zalman!
Plusz 1 helyet eszik a hűtés. -
brd
nagyúr
válasz várnarancs #3550 üzenetére
Szándékosan ír így, szokd meg! Te viszont a sok felkiáltójelről szokhatnál le!
Adaptive AA ügyben még semmi?The only real valuable thing is intuition.
-
Pumeebaa
tag
Na akkor ezt most megírom azé:
Moddolható a kártya, ha atitoolban a settingsre kattintasz a shift lenyomása mellett legörgeted és ezt keresed:
Config_Die_Fuses 0xFFFFFFFF
Config_Substrate_Fuses 0xFFFFFF9D
(R430 és R480-as kártyáknál)
ha vmi ilysemi, vagy inkább pont ilyen akkor nyitható a +4 pipa
Config_Die_Fuses 0xFFFF?FFF ez mutatja a hardveres szinten a pipákat.
Ha ebben a számban a ? helyén lévő szám/betű mutatja az aktív quad-okat. ez fix.
És ez határozza meg az aktív pipákat így:
F => 1111
7 => 0111
B => 1011
D => 1101
E => 1110
3 => 0011
5 => 0101
6 => 0110
9 => 1001
A => 1010
C => 1100
Tehát ha ott F van, akkor és csak akkor nyitható mind a 4 quad ergó a 16 pipa
Különben csak visszafelé butíthatod a kártyát még kevesebb aktív pipásra...
[Szerkesztve]Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
várnarancs
addikt
Nekem meg a legolcsóbb volt Kaptam egyet zero77től 11órás szerelés fejében Meg egy CNPS7000Alcu-t is de annak törött a lapátja
Jah és ha direkt ír így, akkor legalább hagyná meg az első és az utolsó betűt a többit meg úgy keveri ékezettel ahogy akarjaVárnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
-
Pumeebaa
tag
válasz várnarancs #3556 üzenetére
Ok
Ebben az a jó, hogy nem kell semmit leszedni hozzá...
Próbáltam érthető formába önteni, remélem segítettem...
a többi részt is még akkor ideírom:
egy példán keresztül:
Config_Rom_Fuses 0x862
ez a BIOS szintű lockolás, a 2-es jelenti, hogy 2 quad van zárva, ha ott 1-es van akkor 1 quad, ha 0 akkor egy sem...
Ha ezt átírod a kártya biosában, majd visszaírod a kártyára(persze ez nem olyan 1szerű azért) akkor BIOS szinten unlockoltad a kártyát.
Na nem is okoskodom tovább, inkább alszom 1-et
jó8 mindenkinek..
-
Pumeebaa
tag
válasz várnarancs #3558 üzenetére
Ok, holnap megírom szépen, okosan.
Talán ezt még bele lehet tenni
http://www.techpowerup.com/downloads/332
Ebben a jópofa zip-ben az a bizonyos dolf arc belepakolta a különböző Bios-okat az x800-asokhoz van benne egy szép guide is, ennek segítségével 1szerűen átírható a BIOS nincs rizikó és CD-re írható formátum.
Mit gondolsz? sztem ez elég jó segítség és nagyon 1szerű...
Kiírod, reboot megkérdezi melyik biost akarod, felülírja, restart és kész is.
Én így csináltam...
Ha gáz van és mégsem műxik, akkor a CD-n rajta van egy 12 pipás bios és már nyomhatod is vissza alap helyzetbe.
-
KisBundi
őstag
Tudtok nekem mondani valamit az XpertVision X800GTO TD 256/256 AGP videókariról? Tényleg a megadott órajeleken megy? Megbízható? Találtam rengetek helyen 30 000 Ft alatt ami kicsit nekem gyanus...
-
Pumeebaa
tag
válasz várnarancs #3560 üzenetére
Ok igérem megcsinálom szépen és a pro-khoz is van vmi, az tuti, de asszem csak a VIVO szériához, de az is vmi, biztos lesz akinek olyan kell..!
Holnap! Vagy, ha asszony nem rág be nagyon, akkor és csak akkor esetleg még ma
Jó8!Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #3547 üzenetére
HI!
AN szep ezperten nincs CoolViVA pedig aszt a 2900 ftert kivancis lennek ha amr az ar en szamit, de lattam Killerman-tol egy 3cm-es adatot a vf700-ra na holnap meregetek /de utalom az intel-intel-ek vga rogziteset:- ((( mi vagyok en zongorista, vagy nogyagyasz hog beferjen akezm:- ((((/
akkor tezt.
amugy ha mar pipasztok itt ossze vissza zafir x800gto-nal aida szertin 430-as mag mi lesz az erdmeny /kisse messze van a gep msot eppen a g220-as nem hinnem hog kedvelne az atitool-t:- )))/
duv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
várnarancs
addikt
válasz neduddki #3565 üzenetére
Azé nem pipázunk itt annyira. Néha belekerül a fű, de az most nem lényeg! Szinte mind1ik R430at ír ki, mert olyan rajta a BIOS. Ezért szedd le a hűtőt, és nézd meg h milyen pontosan a mag! Jah meg 1.hsz! Nah mára léptem. megvolt kb 80hsz ma
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #3565 üzenetére
HI!
kiegeszites chs-ben van vf700-as 5K-ert rezbul, lerendelve:- ))) /a fehet vezio 800-al olcsobb nem egy ervado:- )))/
udv
neduddki
p.s. Kedvesz HaborusDeliGyumolcs: maj dma meggyun a zalmann mint melittem nem kedvelm llonsebben az intel-intel vga rogzitest, amugy a zafir-os tyapasztalaoktra karnek lenni kivancis:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Sh@dowMAN007
tag
Hali.
Adaptive - Anti-Aliasing!
Control centert használsz akkor a legegyszerűbb ha regisztri keresőjébe beirod ASTT_NA ,
minden találatot átirod 1-rol 0-ra, ha kesz reboot, utána control centerben bekapcsolható lesz az adaptive aa.
Adaptive - Anti-Aliasing in cat 5.9 ?
set ASTT_NA to 0 in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Video\{5A61609A-036A-4D32-B447-F0E42DA9714D}\0000
5A61609A-036A-4D32-B447-F0E42DA9714D this number is different for every one ,
you may have multiple numbers at the location because of multiple driver installation but only one is active.
To be sure just change the value in every one.
If you use CCC try icon you will now have a new option in the AA menu
Quote:
I made a litte mistake. To enable adaptive AA you have to create a new entry ASTT and set it to 1.
The ASTT_NA entry i mentioned above is only there to make the option visible in the CCC tray icon.
it AA alpha test textures and it works -
brd
nagyúr
válasz Sh@dowMAN007 #3568 üzenetére
Pontosan így csináltam, mégis, ilyen gusztustalanul néznek ki az átlátszó textúrák: [link]
The only real valuable thing is intuition.
-
-
várnarancs
addikt
válasz neduddki #3567 üzenetére
HáborúsDéliGyümölcs! az tök jó. Berakom aláírásaba! A Sapphirekkel többnyire nem szokott gond lenni. Bégső soron az egyik legnagyobb Ati gyártó. teljersen referencia. Mingyá keresek egy képet neked: [link] Ami érdekes benne, hogy lehet kék é piros nyákos! Kéket csak a Sapphire gyártja! A magról nem tok mit nyilatkozni. lehte benne bármi! Többnyire nem moddolhatók. Csak nagyon ritkán. A legtöbb X800GTO a Connect3Dkből volt moddolható!
-
várnarancs
addikt
válasz Bandit21 #3571 üzenetére
A Sapphire a legnagyobb PBA kártyacsalád! Szinte midnenhol lehet kapni! Minősége mindig helytálló korrekt! Az Xpertvision sem rossz. Asszem ők NV kareszokat is gyártanak. nekem személy szerint még nem volt XpertVisionöm, így foggalmam sincs milyen kellékei vannak!
-
várnarancs
addikt
válasz Sh@dowMAN007 #3568 üzenetére
És ha mondjuk 6.9-el csinélom? Akkoris ugyanígy kell? És a regystryben is turkáljak? mert ahhoz nincsen sok kedvem! és mellesleg szebb lesz a kép?
-
neduddki
nagyúr
válasz várnarancs #3572 üzenetére
HI!
Olegelismerem a zafit meg a idoszamitas elooti idokbol, korabbanmar soxor meseltem rola, roviden annyi hogya 8500-as idokben kepminosegileg megfelelo katyat kerestem a nec-emhez e sakkor kottem ki a zafiroknal.
Ez mso ta jol teveek piro s akicsike, amugy pont azafir iserete miatt nem hinnem hogy menne ahekkk:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Pumeebaa
tag
Helló!
Este egy nagyon szörnyű 5letem támadt, amit délutánra kivitelezek, mert úgy vagyok vele, ha már csinálom, csináljam rendesen, nagyban, szal délután tájt meglesz a website, ahol egy összefoglalás mellett keződknek és haladókanak is összeállítok leírásokat a moddolásról. Addig is minden jót és természetesen majd úgy csinálom, hogy a PH! közösség tagjainak 5leteit , felteszem a site-ra.
Egyenlőre ennyi, ha kész a site, szólok és jöhetnek a + dolgok, 5letek, fordítok majd egy két külhoni guide-ot így az angolban kevéssé járatosak is könnyen eligazodhatnak majd.
Gondolkodom annak lehetőségén is, hogy egy angol formátumot is létrehozok, és a techpowerupos gurukat is megkérem, hogy segítsék az oldalt.
Egyenlőre ennyi, délután jelentkezem, a fejleményekkel!
Minden jót addig is.
A fórumot, meg majd folyamatosan nézem, ha vannak 5letek esetleg azokat még ma bele is szerkesztem.
PumeeCsak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
neduddki
nagyúr
válasz várnarancs #3576 üzenetére
HI!
Mer nemvagyok meglepodeve:- )))) de ne hinenm hogy cseregetem a i875pbz-t tehat maradok a agp-nel, de ahiogy latom mar az experten sincs sok belole:- (((
udv
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #3578 üzenetére
HI!
Amugy en A KergePaci-tol akartam egy 9800pro alapu duallinkes firegl-t de hat nem ert oda hozzam azert lett gto:- )))
udv
-
gergo84
aktív tag
hy srácok,
van jelenleg egy sapphire ati radeon 9800pro karim. nagyon megvagyok vele elégedve, de ugy érzem mostanság már kevéske számomra.
szeretném lecserélni egy ilyenre: sapphire ati x800 gto[link]
viszont van egy ellenfele: Gainward 7600GT [link]
mivel én full megvagyok elégedve az ati-val, mardnék továbbra is mellette...
csak szeretnék valami megerősitést, hogy jó választás az x800gto
gondolom legalább a duplája a 9800pro teljesitményének -
neduddki
nagyúr
válasz gergo84 #3580 üzenetére
HI!
Azt enm tom, de asz tigen hogy egy sz.r yuan 9600pro 2001se-ben ugy ~8500 /ha jol tevedek/ kornyekn allt meg a zafir gto meg ~19500 koenyekn alapbol
a tobbut meg nem tom mert csesztem feltennei:- )))
amugy amilenyegesebb crc2005-ben siman meg az 1280*1024 eleg szep kornyezettel:- ))) /meg en kerdeze beki min vna bekapcsolv ameg mine m nerm tnem tom;- ))), vna mar vagy 3 honapja ghoy utljara jaccotma vele:- )))/
duv
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz várnarancs #3574 üzenetére
Hát én megcsináltam a regisztryben is + az Ati Tool-ban is be van kapcsolva.
Hát, valamellyes asszem szebb.
A 4x-nál várj pár mp-et, mert átvált adaptivere. Érdemes a keritést figyelni.
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
válasz Pumeebaa #3577 üzenetére
1. 5let h olvasd el az 1.hsz A másokdik h nézd meg az én weblapomat ott angol/magyar van. Nem sikerült még szereznem kis zászlót. Jah és ne nagyon tölts le semmit mert nem biztonságos miattam Amúgy beszúrhatod kezdésnejk a kifinomított változatát is az 1.hsznek a lényeg benne van!
-
-
Pumeebaa
tag
válasz várnarancs #3584 üzenetére
Lehet lame vok, de mi a websiteod? nem találom :S
Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
Pumeebaa
tag
válasz várnarancs #3587 üzenetére
De ezen nem nagyon van ilyen moddolásról szó! vagy tévedek?
mindegy megkreálom azt jó lesz és az 1hsz-t beleteszem
Vároma további 5leteket...
-
neduddki
nagyúr
válasz várnarancs #3587 üzenetére
HI!
Ejjny ebejnye szabd ijejt csinani???: - (((
Joke.Restarter.A
udv
-
neduddki
nagyúr
válasz várnarancs #3590 üzenetére
!HI
MInthogagyab fobe felajad ezert ne hnnem:- )))
de egy gyrekkorbol konovo ovdaspalat amar nem csinla ijejnket:- )))
udv
-
Pumeebaa
tag
Ok, kész az oldal váza, kb így fog kinézni,a moddolás leírásához most kezdek neki!
www.atisoftmodder.atw.huCsak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
várnarancs
addikt
válasz Pumeebaa #3592 üzenetére
Hali!
Nagyon jó! Az enyém azért egyszerűbb, de nekem csak poénra kell Az oldal jó lesz. majd akkor nem kell 1.hsz Csak 1 link. Sztem még hozzá lehet majd rakni egy Catalys 6.9-et mint driver egy DHzerOpointtal! Az tod az optimizáló driver hozzá! Meg van még 1 külön! Meg azzal az adattive AA-val is ha majd eljátszogatk, akkor felrakhatjuk! Végülis az is egy mod, csak másmilyen Meg sztem lehetne az egész X800ról a-tól z-ig csinálni, mert alig kell hozzá vmi és akkor mindenkinek hasznos lenne. Jah meg persze az X850 sorozatról is!Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Pumeebaa
tag
válasz várnarancs #3593 üzenetére
Ok természetesen minden 5letet szívesen veszek, ha elkészült megbeszéljük a továbbiakat! mit kén még, esetleg kijavítani ezt-azt!
Mindenkitől várok 5leteket!!
Köszi az elismerést, nyomatom mint állat
PumeeCsak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
sid.:Rc211v
őstag
Hi..az X800GTO hoz 6 tüs tápcsati kell nem? most cseréltem tápot coolink ap-400x-ről egy FSP 300w-osra mert szarakodott a coolnik...az fsp-én nincs 6 tűs tápcsati a coolinkon meg van... létezik vmi átalakító? beszarok ha ezen fog bukni az egész....
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
várnarancs
addikt
válasz sid.:Rc211v #3595 üzenetére
Hy!
Ez attól függ milyen a GTO! A modernebbeken a 6tűs van! Keresk képet! A régebbieken meg a szokásos 4 pines! Miért van h tápcsatit sem látok? Te bazz,. ezeken nincs is tápcsatiVárnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Pumeebaa
tag
Hajjaj, akkor ez mégis csak az a kártya amit én is vettem!
Gyárilag nem adnak hozzá átalakítót, és nem tudom, hogy ilyet lehet-e külön venni!Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.
-
neduddki
nagyúr
HI!
A agp-s zafir gto-n molex van hogy a fen ott eszi meg, : - (((
amugy ket molexbol pci-e atlakait elege flelheto, a feditetje meg nemtaltam es nem iskaptam egyesek eskusznke hogy van, mert szeretek, masok hogy ijen nincs, vegul is neen nics:- (((
udv
-
őstag
válasz várnarancs #3596 üzenetére
..Én azt a fattyú XpertVisiont akarom venni és ahhoz asszem 6 tűs tápcsati kő...
Pumeebaa: akkor ez tré X800GTO? Merhogy mondtad h nem ment neked 400/490-en meg no mod... de bakker jó ára van.28K..nem akarok több kesst adni már kártyára mer a Saphire az kb 40k és az már nekem sok. akkor te is ilyet vettél? szóval ezt? így nézett ki? [link]<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
őstag
válasz neduddki #3598 üzenetére
Hi..
A agp-s zafir gto-n molex van hogy a fen ott eszi meg nekem épp az lenne jó! a molex-es! Mert NINCS a tápomon 6 tűs szopás...
amugy ket molexbol pci-e atlakait elege flelheto én ebből azt veszem ki hogy 2 molexből pci-e átalakitó fellelehető..vagy nem...nemtom túl jó az irás technikád...
Tehát a Létezik olyan cucc ami két molex-et kell rádugni egy kábelre és annak a vége 6 tüs? Mert én most ezt értettem..
[Szerkesztve]<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
Aktív témák
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest