Aktív témák
-
barthag
csendes tag
Kérdés mindenkihez! Ha veszek 1 X800 GTO-t a 3500+ Venice, A8N-SLI 2X512 mb Kingston ramhoz mit lehet belőlle kihozni. Jobban járok-e vele mint e 6800 gt vel?
-
barthag
csendes tag
Melyik kártyából lehet többet kihozni X800 GTO2 vagy X850 GTO? Ezt természetesen a gyári hűtés lecserélése utáni értékek érdekelnének igazán.
-
barthag
csendes tag
Kérdés mindenkihez!
A következő kártyát akarok X800 GTO. A követekző feltélteleim lennének: 16 pipa R480 mag. és max 45 e HUF. A HIS honlapján garantálja a magot de csak 12 pipásnak írja, a SAPPHIRE 2 kártyát hoz belőle az alapot és az ULTIMATE-et. mind a kető 16 pipás de a magról nem szól semmit, az MSI-nél ugyan ez a felállás anyi külömbséggel hogy ott csak egy széria van. Érdeklődnék tehát hogy van e olyan gyártó aki garantálja a 16 pipát és a R480-as magot. Nem gond ha modolni kell majd lehet hogy kérek hozzá segítséget. Egyenlőre ennyi, ja az ár lmax 50 e HUF.
Ja linkek HIS: [link]
SAPPHIRE sima majd ultimate: [link], [link] és végül MSI: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat és a hozászólásokat. -
barthag
csendes tag
Lehet hogy ez hülye kérdés de azért fölteszem.
Az X800-as sorozat jelölései között mik a külömbségek. A következő jelölésre lennék kiváncsi GT, GTO, XT, XL PRO. Eezek ha jól tudom sebesség beli megkülömböztetések ha minden igaz. A válaszokat előre is köszönöm. -
barthag
csendes tag
válasz várnarancs #3290 üzenetére
Heló.
Újabb kérdésem van az XL az hol van jobb vagy rosszabb mint a GTO mert mindenhol 16 pipásnak van írva csak a mag nincs írva milyen az a nagy bajom. -
barthag
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék hogy mostanság vett valki Sapphire X800GTO2-t. Mert most néztem hogy 45e huf. És érdeklődnék hogy 480-as maggal szereleték-é. A válaszokat előre is köszi. -
barthag
csendes tag
válasz várnarancs #3360 üzenetére
Hali
Nem ismered véletlenül a POWER COLOR gyártót?
Hogy annak a vid kártyái mijenek mert jó lenne valamit tudni a gyártórol. Előre is köszi -
barthag
csendes tag
Hali mondenki
Van valkinek a fórumon iljen karija:HIS Excalibur X800GTO IceQ II Turbo, 256 GDDR3
érdekelne hogy mijen most akarok vid kártyát cserélni és kutakodok.
Előre is köszi -
barthag
csendes tag
Hy mindenki!
Most vettem egy X800 GTO-t 480-as maggal hol lehet hozzá omega drivert találni mert az ati tol adigg nem engedi húzni úgy tudom.Ja meg hogy lehet rajta aktiválni a +4 pipát jó lenne egy kis segítség
KÖszi előre is -
barthag
csendes tag
Hy!
Ha leszedem h hűtést a vid karimról mivel tudom eltávoltítani normálisan a régi pasztát? Minden megoldás érdekel! -
barthag
csendes tag
Ok Köszi mindenki a választ. Lenne még egy kérdésem melyik pasztát használjam fehér vagy ezüst. A vid karimat pasztáznám újra!
-
barthag
csendes tag
Hy mindenki!
Megvettem a gyógyszertári alkoholt 50 gramm 70%-os volt enyi amit kiadhatnak maximum ez 360 HUF volt. Újrapasztáztam mindent a vidkarin a magon allig volt paszta a pasztázás utánn jelentősen csökkent a hőmérséklete a GPU-nak. Köszi mindenkinek a segítséget
Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest