- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
És oylan is ahol még durvább. Ragna inkább oylan erős közeped a mezőnyben, vannak sokkal jobban tömött szerverek is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Zedz
addikt
válasz laceszgamer #57851 üzenetére
Hmm gondolom Outland, Sylvanas sem lehet semmi!
-
MODERÁTOR
-
nonsen5e
addikt
-
whitezo88
nagyúr
megjöttek a szerverek mentem UBRS-be, puggal megcsináltuk a Leeroyt (élesztés után van kb 20perc megölni Beastet és clearelni összes trasht), meglett elég jó idővel. Aztán le tudtam adni Millhousenak is a questet, akiről azt írta Wowhead hogy még aznap el tud tűnni a garrisonból de ott volt. Bezsákoltam így 2 100as epix követőt van egy 3 követős küldim, ahol csak Millhouse 58%ot ad, csak nem tudok kit mellé adni, 63ig tudom feltornázni töltelékkel de nem rulettezek megvárom a többit.
-
Nite
őstag
durva, hogy ennyit kell varnotok egy loginra, nalunk meg 30-40 perc mire behiv random insta
Paid my dues!
-
Yllgrim
őstag
válasz thomeef #57859 üzenetére
Nem szamit, lvl 100-non elkezdenek fejlodni es vegul lilak lesznek
Eddig ez a legjobb kieg ugy velem, nekem bejon a hangulata a jateknak most, elso terkepen csatangolok meg mindig, de valamit nagyon eltalaltak
Follower guide, angol de minden itt van ami kell
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
whitezo88
nagyúr
lol kaptam Brawlgarban egy küldit, a cápát, rank5. Semmit se csinál csak lassan mozog és 1hitel. Petem beagrozta amire gyakorlatilag semmit se ütött. és meg lőttem lőttem és az enrage ölt meg annyi élete volt hogy nem bírtam lenukeolni időben... el is felejtettem hogy van enrage timer. Demon próbáltam, destron majd még megnézem később de oda is kéne tank pet ami minusz dps megint. Demo-n csináltam de ennyire kevés lenne a dps? folyamatosan lőttem és amennyit lehetett metában voltam. csomó élete maradt. 619 vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Nagynehezen belogoltam erre garrison hs után kifagyott a kliens és újra sor.
besz@rok. Sor nincs viszont hiba van. Karakter nem létezik. Eszem f...om megáll.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Xantor
tag
Arany gyűjtésre milyen profession-öket érdemes kitanulni? Garrison-t hogy érdemes húzni egy farmolós Feral Druid-nak?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Max_218
tag
Sziasztok , tudtok segiteni abban , hogy melyik instakba,raidekbe erdemes menni flying mount-ert? ma letoltan ulduart soloban de nemkaptam semmit. heartstoneos-on es outlandi griffesen semmim sincs . masoknak, tanyer, szonyeg, etc nincs valami leiras hogy mit hogyan kell,lehet megszerezni? es ahol healelni kell a bosst vagy fagyasztani azt lockal nem tudom solozni?
-
lakisoft
veterán
Na szerintem nem fogok kilogolni az tuti. Még egy ilyen logolást nem bírok ki szintezés közben. .
- Árad -
-
Vistaboy
veterán
válasz Yllgrim #57756 üzenetére
Még egy utolsó dologra hadd reagáljak, azután ígérem, nem szólok közbe. Elsőként erre:
"Igen, varni kell, kepzeld el meg nekem is, a fejlodest tegnap vettem eszre del korul, amikor elkezdtek a szervereket rendberakni, delutan 17.45-kor jart volna le az accom, egy ora korul fel is toltottem."
Megmondom őszintén, hogy nekem is tetszik az új kontent, amit eddig láttam belőle, az alapján méltán nevezhetjük az eddigi legszínvonalasabb kiegészítőnek. De sajnos én nem tehetem meg, hogy csak így ukkmukkfukk töltögetem fel az accomat akármikor, amikor lejár. Sajnos számomra a WoW egy olyan luxus, amit csak évente egy-két alkalommal engedhetek meg magamnak. Sokan azt nem értik, hogy az ember nem ezer meg kétezer forint miatt - a te szavaddal élve - "hisztizik", hanem 10K miatt, ugyanis egy GC postaköltséggel együtt annyiba kerül. Jó, lehet szerezni 6500-ért is, ha tudsz valakit, de akkor is sok kiadás egyszerre, ha az ember még a minimálbért sem kapja meg havonta.
"Inkabb merulj el egy kicsit a jatekban es ra fogsz jonni hogy az a par nap "headstart" akinek osszejott nem jelent sokat, o csak vegigszaladt a terkepeken, te meg kenyelmesen vegig tudsz majd haladni laggmentesen."
Ha egyszer nem működik a játék normálisan, akkor mégis hogyan merülsz el benne? És hogyan haladsz végig kényelmesen rajta, ha közben lejár az előfizetésed? Gondold csak el az alábbi szitut: Adott egy srác, aki nehezen összekapar 10K-t egy GC-re. Egy hónap múlva jön a kieg, ami újabb 11K-ba kerül. És itt kezdődik a dilemma: ha megveszi, akkor az azt követő hónapban már egyáltalán nem biztos, hogy belefér neki egy újabb feltöltés. Ha viszont nem, akkor a kis karik húzásán kívül mást nem tud csinálni, mert a többiek mind az új területeken lesznek. Márpedig ő nem azért fizetett elő arra a pár hónapra, hogy szólózzon, hanem igenis azért, hogy instázzon meg raideljen a többiekkel, elvégre ez ennek a játéknak a lényege. Így hát megvette a kieget, gondolván, hogy a maradék 24 napban majd jót szórakozik a többiekkel.
Erre ezt kapja: megjelenése óta az új területekre gyakorlatilag alig-alig tud bejutni, mert kilométer hosszú sorokat kell végigállni, annyian vannak. De ha be is jut nagy nehezen, akkora a lag, hogy nem tud vele játszani. A garrisonba pedig fél bemenni, mert ha beragad, akkor arra a napra annyi a játéknak. Persze a Blizzard próbál segíteni a maga módján, karbantartások, hotfixek, restartok egész garmadájával igyekeznek helyrepofozni a dolgokat és ezt érti is, végtére is a szándék megvan bennük. De emberünket ez nem nagyon vígasztalja, mert időközben már alig van 19 napja hátra, és még alig látott valamit a 11K-ért vett kiegészítőből. Elkezd panaszkodni, amire minden oka megvan, de a többiek között alig talál megértő szavakra, mert őket nem zavarja az, hogy neki hamarosan lejár az előfizetés és kidobott egy csomó pénzt gyakorlatilag a semmire.
Miért is zavarná ez azokat, akik bármikor fel tudják tölteni az accountjukat? Ők nem érzik át a helyzetet, ehelyett elkezdenek vitatkozni, hogy márpedig nem olyan nagy veszteség ez. Persze, nekik nem is az. De nem ez lenne az álláspontjuk, ha ők is hasonló helyzetben lennének és utolsó napjaikban élnék át ezeket a szenvedéseket. Azt nem értik meg, hogy itt most nem arról van szó, miszerint mi nem akarjuk befizetni a havidíjat, hanem pont az ellenkezőjéről: fizetnénk mi szívesen, ha lenne miből. És ez a nem mindegy.
Ismét csak no offense, ígérem, többet nem szólok közbe.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Yllgrim #57739 üzenetére
Mint mondtam feljebb, nem 1000 forintról beszélünk, hanem 10K-ról. Lehet, hogy ez a pár nap bukás egy ezresnek ér fel, de azért ilyenkor ez nem vigasztalja az embert, ha újra 10K-t kell kiadnia a feltöltésért.
(#57872) lakisoft: Köszi. Pedig nem panaszkodásnak szánom, de nem tehetek róla, én nagyon akarnék venni újabb GC-t jövő hónapban, de mit csináljak, ha nincs rá keret? Az pedig szerintem joggal elvárható, hogy ha már fizetek egy szolgáltatásért, akkor azt maradéktalanul megkaphassam bármikor, amíg tart az előfizetés. Szerintem senki sem örülne, ha fizetné a netet és folyton szakadozna, vagy sorba kellene állnia a belépéshez.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
lakisoft
veterán
Hülyét kapok. Restart már megint .
- Árad -
-
Janusz001
őstag
Sziasztok. Nagrand után hova kellene vinnie a story quest line -nak? Mert a nagrandos acsit megkaptam, az előtte levő zónákkal együtt, de innen sehova nem vitt már. A Thrall os epic múvi megvolt, ami marad még küldetés az csak a legend quest line. Nagrandban csak a bonusz küldik maradtak, de azoknak eddig se volt köze a történethez. Igazából Taanan jungle teljesen felfedezetlen, Nagrand nyugati része és Gorgond északi része ami még felfedezetlen, de véleményem szerint, ha lenne ott keresnivalóm, akkor vinne oda valami.
-
parandroid
félisten
válasz Janusz001 #57877 üzenetére
Logikusan Tanaan következik, mert az a 100-as terület...
Vistaboy: 7k-ért (fizetési módtól függően 22-24 EUR) egy rakás megbízható honlapon lehet venni online játékidőt, én speciel az offgamersdotkomon szoktam.
Amúgy így szintezésnél érdekes érzés, hogy lassan kinövöm a gearemet, utoljára Panda elején, no meg az altok szintezésénél éreztem iylet, bár az utóbbi időben már ott sem, mert rengeteg craftolt, meg másik karakterrel lootolt itemet szórtam mindig át nekik. 96-97 környékén elfogy az az előny, amit az biztosított, hogy 550-560 közötti ilvl-lel álltam neki az új területeknek, egyre jobban partiban vannak velem a mobok, és jönnek a zöld itemek, amire célszerűen le kéne cserélnem a felgemelt, felencsantozott, epic warfarged cuccaimat.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Janusz001
őstag
válasz parandroid #57878 üzenetére
Ezt sejtettem én is, csak nem visz tovább a story. Honnan kéne megkapnom a Taanan jungle küldit?
-
nonsen5e
addikt
Nincs még bent Tanaan Jungle, majd egy következő patchben adják ki.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ldave
félisten
Meg kell tanulni elengedni a dolgokat és felvenni a zöld kesztyűt a lila helyett
A Slime draws near! Command?
-
parandroid
félisten
válasz nonsen5e #57883 üzenetére
Lol, a kis frost mage csaj hogy leszórta a régi geart, és közben felhúzta a garrisont.
Jönnek lassan a kékek amúgy, ezekre már szívesebben váltok, no meg a gearem egy része 'csak' lfr-es volt, azt nem fájt annyira cserélni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Khelben
nagyúr
válasz parandroid #57884 üzenetére
Bmeg, kiköptem a reggelit
-
ígyvanferi
addikt
válasz parandroid #57884 üzenetére
Egész új megvilágításba helyezted most ezt a videót.
-
kenwood
veterán
nekem meg level 95-on is 10% ala viszi a chaos bolt a mobokat,shadowburn crit meg nagyobbat ut,mint a hpjuk.
Rareket mindig full hps voidlorddal olom[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Vistaboy
veterán
válasz Khelben #57875 üzenetére
Neked és (#57878) peterkeT-nek: Ha tudtok mutatni egy üzletet, ahonnan utánvéttel kihozzák 6-7K környékén, adjatok linket és már majd rendelem is jövő hónapban. Mert én nem tudok sem utalni, sem pedig euróban fizetni. Nekem csak az utánvét jó.
-
nonsen5e
addikt
-
nauro
aktív tag
Örülj neki, hogy volt előnyöd. Én új szerveren insta 90es lockal kezdtem, ott már shadowmoonban is partyban voltak velem a mobok
-
DopeBob
addikt
jaja, én is mindig tőle veszem
egyébként bemész a postára, veszel egy rózsaszín csekket, ráírod a számlaszámot, és befizeted a pénzt. Lehet kapni üreset, és akkor azt ő már utalásnak látja, nekem meg nem kell semmi bankos cucc hozzá. Nem tudom mennyibe kerül, de hogy nem 10e lesz a vége az tuti. 7e alatt.
MZ/X
-
Zedz
addikt
Outposton lehet épületet cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs