Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Yllgrim #57756 üzenetére

    Még egy utolsó dologra hadd reagáljak, azután ígérem, nem szólok közbe. Elsőként erre:

    "Igen, varni kell, kepzeld el meg nekem is, a fejlodest tegnap vettem eszre del korul, amikor elkezdtek a szervereket rendberakni, delutan 17.45-kor jart volna le az accom, egy ora korul fel is toltottem."

    Megmondom őszintén, hogy nekem is tetszik az új kontent, amit eddig láttam belőle, az alapján méltán nevezhetjük az eddigi legszínvonalasabb kiegészítőnek. De sajnos én nem tehetem meg, hogy csak így ukkmukkfukk töltögetem fel az accomat akármikor, amikor lejár. Sajnos számomra a WoW egy olyan luxus, amit csak évente egy-két alkalommal engedhetek meg magamnak. Sokan azt nem értik, hogy az ember nem ezer meg kétezer forint miatt - a te szavaddal élve - "hisztizik", hanem 10K miatt, ugyanis egy GC postaköltséggel együtt annyiba kerül. Jó, lehet szerezni 6500-ért is, ha tudsz valakit, de akkor is sok kiadás egyszerre, ha az ember még a minimálbért sem kapja meg havonta.

    "Inkabb merulj el egy kicsit a jatekban es ra fogsz jonni hogy az a par nap "headstart" akinek osszejott nem jelent sokat, o csak vegigszaladt a terkepeken, te meg kenyelmesen vegig tudsz majd haladni laggmentesen."

    Ha egyszer nem működik a játék normálisan, akkor mégis hogyan merülsz el benne? És hogyan haladsz végig kényelmesen rajta, ha közben lejár az előfizetésed? Gondold csak el az alábbi szitut: Adott egy srác, aki nehezen összekapar 10K-t egy GC-re. Egy hónap múlva jön a kieg, ami újabb 11K-ba kerül. És itt kezdődik a dilemma: ha megveszi, akkor az azt követő hónapban már egyáltalán nem biztos, hogy belefér neki egy újabb feltöltés. Ha viszont nem, akkor a kis karik húzásán kívül mást nem tud csinálni, mert a többiek mind az új területeken lesznek. Márpedig ő nem azért fizetett elő arra a pár hónapra, hogy szólózzon, hanem igenis azért, hogy instázzon meg raideljen a többiekkel, elvégre ez ennek a játéknak a lényege. Így hát megvette a kieget, gondolván, hogy a maradék 24 napban majd jót szórakozik a többiekkel.

    Erre ezt kapja: megjelenése óta az új területekre gyakorlatilag alig-alig tud bejutni, mert kilométer hosszú sorokat kell végigállni, annyian vannak. De ha be is jut nagy nehezen, akkora a lag, hogy nem tud vele játszani. A garrisonba pedig fél bemenni, mert ha beragad, akkor arra a napra annyi a játéknak. Persze a Blizzard próbál segíteni a maga módján, karbantartások, hotfixek, restartok egész garmadájával igyekeznek helyrepofozni a dolgokat és ezt érti is, végtére is a szándék megvan bennük. De emberünket ez nem nagyon vígasztalja, mert időközben már alig van 19 napja hátra, és még alig látott valamit a 11K-ért vett kiegészítőből. Elkezd panaszkodni, amire minden oka megvan, de a többiek között alig talál megértő szavakra, mert őket nem zavarja az, hogy neki hamarosan lejár az előfizetés és kidobott egy csomó pénzt gyakorlatilag a semmire.

    Miért is zavarná ez azokat, akik bármikor fel tudják tölteni az accountjukat? Ők nem érzik át a helyzetet, ehelyett elkezdenek vitatkozni, hogy márpedig nem olyan nagy veszteség ez. Persze, nekik nem is az. De nem ez lenne az álláspontjuk, ha ők is hasonló helyzetben lennének és utolsó napjaikban élnék át ezeket a szenvedéseket. Azt nem értik meg, hogy itt most nem arról van szó, miszerint mi nem akarjuk befizetni a havidíjat, hanem pont az ellenkezőjéről: fizetnénk mi szívesen, ha lenne miből. És ez a nem mindegy.

    Ismét csak no offense, ígérem, többet nem szólok közbe.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák