-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #5295 üzenetére
A Honor and Glory az első komoly magyar raidguild volt a Ragnaroson, ilyen szempontból legendás is; igaz, ma az Order of Watchers mindenképpen erősebb, talán az Elemental Gankery is... Ettől függetlenül a bekerüléshez szvsz 70-es karakter T5-ös erősségű gearrel a minimum (noha fogalmam sincs, milyenek a felvételi követelmények náluk, de egy T6-os instában progresselő guildnek ilyen recruit alá adni csak nagyon súlyos válság esetén lehetséges... azt összeszedni viszont mostantól fél év a nulláról minimum, és fél év múlva ez a követelmény meg már kevés lesz )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #5301 üzenetére
Eredetin ha a 25-ből valaki figyelme lankad és rosszkor hal meg, akkor wipe jön könyörtelenül.
szerk: ha hiánykasztot akarsz nevelni mindenáron, akkor draenei sámánt tessék tolni.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Wolverine #5302 üzenetére
Nanana, azért az EG nagyon messze van még tőlünk
Az OOW valóban levert minket BC-ben, kétségtelen. Sajnos rosszul kezdtük a kieget, ráadásul volt egy nagyobb hullámvölgy, de már egyenesben vagyunk. Alapjátékot egyértelműen nyertük az OOW előtt, majd a LICH döntless qq more pewpew!
-
Bencus88
nagyúr
Remélem addigra belejövök mire kijön a lich king már várom azt is nagyon csak elötte szoknom kell az eredetit
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Bencus88 #5303 üzenetére
Most bekerülni raidguildba kb lehetetlen (hozzánk is). Megvannak a kész csapatok Illidanra, már csak 3 boss van előttünk, közel a cél. Ideális az, ha most lehető leghamarabb felhúzod a karidat 70-re és keresel valami Karát farmolgató, SSC-t most kezdő guildet. Ott szerzel raidtapasztalatot a LICH-ig, és közvetlenül a kieg után vagy még előtte bombázod a nagy guildeket. Akkor tuti lesz felvétel mindenhová, előző kiegnél is volt.
less qq more pewpew!
-
szepi79
őstag
válasz Bencus88 #5301 üzenetére
na erről beszéltem. eredetin, 25 fős instában, általában kell mind a 25 ember, stabil netkapcsolattal, HIBA nélkül. különben lehet wipe, és lehet előlről kezdeni. vagyis sajnos a raidtapasztalatod egyenlő a nullával. az, hogy láttál pár bosst élőben törtön, sajnos nem jelent többet, mintha megnéznél egy videót.
jut eszembe, kis vicces sztori, a múltkori gruul killünkről. csak másodikra ment le, az első wipe után a Raid Leaderünk a következő szavakkal ostorozta/ösztönözte a népet:
RL: "srácok, első shatternél nem lehet 4 embert veszteni"
én: "dehogynem lehet, pont most csináltuk meg"''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
szepi79
őstag
válasz Polacheck #5309 üzenetére
Ideális az, ha most lehető leghamarabb felhúzod a karidat 70-re és keresel valami Karát farmolgató, SSC-t most kezdő guildet.
ezek mi lennénk például.
Ott szerzel raidtapasztalatot a LICH-ig, és közvetlenül a kieg után vagy még előtte bombázod a nagy guildeket.
ezt meg határtalan parasztságnak tartom, de sajnos sokan csinálják. megszerzi az adott guildben a geart/tapasztalatot, aztán lép le nagyobbhoz. csakhogy ilyenkor épp az őt segitő guilddel b*sznik ki, akik meg eddig szartak a fejére, azok nagy kegyesen beveszik.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
whitezo88
nagyúr
válasz szepi79 #5313 üzenetére
hmm nekem is ez volt, 70ig gyűjtőguildben voltam, még HC sem volt. 70től karás guildbe mentem, de max gruul killig mentünk, de a társaság jó volt. aztán ez feloszlott, sokan elmentek, haldoklott, és ekkor hívtak egy akkor ssc 1/6 tk 1/4 guildbe (mostani guildem elődje)
aztán az is szétesett, vissza a karás guildembe, de az is kb 2 gétig élt... utána vissza az újjáalakult másikba és itt most van progress.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz szepi79 #5310 üzenetére
Jaj ne is mond rég ott vagyok insta elött és jönnek a kérdések, hogy oda kell repülő griff?akkor valaki ad pénzt repülő griffre Akkor az hol van?Pill és jövök elmegyek kajálok elmegyek fürdök stb stb nagyon utáltam
Ja és nem szoktam vándoroln klánokba kitartok egynél és erősítem, ha tudom
[ Szerkesztve ]
-
szepi79
őstag
válasz whitezo88 #5314 üzenetére
nézd, más, amikor szétesik egy guild, mondjuk mert mindenki haladni akar, csak nem tudnak (vagy akármi másért); meg más az, amikor van egy jó csapat, akik szeretnek együtt játszani, és azért nem jutnak tovább a heti 2x kara csapatból a gruul ölésre, mert mindig elmegy az a pár ember, akit felhúztak és már lassan lehetne számitani rájuk.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz Bencus88 #5317 üzenetére
hát eredetin olyan nem nagyon van, hogy vki nem tudja, hova kell menni, ha meg mégis, akkor odaidézzük. ez nem gond. a "fürdeni/kutyát sétáltatni/enni/aludni megyek"... az meg olyan dolog, hogy az embernek nemcsak a wowból áll az élete (mármint biztos van ilyen, hallottam már róla ), el kell fogadni, hogy nem ér rá mindig mindenki 100%ig. nekem speciel ezért tetszenek nagyon a 10 fős insták, mert itt az ilen afk-tökölődés eléggé minimális szintre van szoritva.
-
Iginotus
addikt
válasz Wolverine #5287 üzenetére
Zsir Legalább hiresek leszünk, mindenki megjegyzi a nevünk de hajnali 1 kor alakultunk és már nagyon fáradtak voltunk mind a 4 en.. Legalább tudjuk miért gyaknak. (megjegyzem már pár hordás volt hogy megált nézett és elkezdett röhögni mint a veszettegér, magyar volt tutti. )
Egyébként megjegyzem az angol nevek se kutyák. Az "i dont need a guild" és stb.Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
A baj nem jár egyedül mi is kb 99% ban párosával vagy trioban vagyunk, szóval nem eszik olyan fórón ha meg is támadnak minket...
(Egy 70 warlockot szivatunk meg hogy 61 huntim meg 61 palához befutott egy 56 frost mage, azért igy már nem sokat tehetett, 2 halál után--> hivta a guild társait )
Szóval kicsi a bors, de összetart. Vagy együtt halunk vagy jön a ress....[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Wolverine
félisten
-
Vistaboy
veterán
Ha minden jól megy, ma meglesz a game!
Kár, hogy mire az asszony hozza Pestről, addigra én pont melóban leszek már.
Mindegy, holnapra szabadság.
Amúgy már elosztottam a talentjeimet és a skill-pontjaimat is (Olvastam hogy valaki megjegyezte hogy nem mertem). Csak ez itt más rendszer, mint amit idáig megszoktam Single-Player RPG-kben. Amúgyis ezt az első karit betanulásnak szántam, amint végleges lesz az accom, újat kezdek és akkor már a kezdetektől jobban tudok fejődni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Apophis #5332 üzenetére
Még erre nem is gondoltam idáig, az igazat megvallva. Mondjuk én jobban a harcos kasztokat favorizálom, RPG-kben legtöbbször Warriort vagy Paladint alakítok. Úgyhogy mindenképpen Warrior leszek. Emberre gondoltam, vagy Night Elf-re. A szerverben még nem vagyok biztos, olyat szeretnék, ahol rendesen ki tudom játszani a karaktert (Quest-elni), összeállni valakivel (valakikkel) mobokat ölni, később pedig ha megérem a 60-as szintet és sikerül addigra beszereznem a BC-t is, akkor kipróbálnák egy kisebb raid-et, hátha megtanulom és később a 25-fősekkel is boldogulok.
Amúgy a Warrior-nak milyen két mesterséget érdemes megtanulni? Ér annyit a Blacksmithing, hogy miatta érdemes legyen a Mining-et is megtanulni, és vice versa, a Mining-el érdemes-e foglalkozni, főleg ércek eladására gondoltam.
Polacheck: Elhiszem. Sajnos jelen helyzetben nem engedhetem meg magamnak, most voltam táppénzen, ha most szabit kérek, tuti kirúgnak. Majd Szombaton.
Amúgy is úgy akarom aktiválni a gamét, hogy a 30 nap kitartson ünnepek végéig. Utána már úgysem sok időm lesz játszani sajnos.[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-conrad-
addikt
válasz Vistaboy #5334 üzenetére
Ne indíts paladint, sem warriort, ha "harcos" karaktert akarsz, ezt nagyon tudom ajánlani.
A warrior tankként kell 99%-ban , ami nem sebez csak ott áll aztán ütik, ha paladint indítasz meg le sem fogod venni az oldaladról a fegyvert mert 110%-ban csak healelni kell a paladin. Persze warri is tud dps-elni, de sokkal jobban viszik tankolni, míg dpsnek csak akkor ha nagyon nincs más. Paladin meg nem tud dps-elni ellenben elfogadhatótan tankol, de szintén akkor, ha nincs más.
Ha sebzéskiosztó karit akarsz, (dps) akkor mage, warlock, hunter, rogue.
Pap meg shaman is tud dps-elni, csak nagy esélye van, hogy megkérnek, hogy legyél healer, ha elérted a 70es szintet...
Ha végképp nem tudod mit szeretnél, akkor válaszd a druidát, az mindegyikre jó
Jó tank maci formában ha kell, jó healer, dps-elni meg 2 verziója is van, a cica forma, az kb. olyan mint a rogue, vagy a moonkin forma, az meg egy caster dps.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz -conrad- #5335 üzenetére
Látom te is elfogult vagy a saját kariddal, én is Csak a mézesmadzag mögül hiányzik, hogy a druid is tankolni kell, vagy healelni, és dpselni két formában is, ha nagyon nincs más. De a tank és heal rögtön két biztos pozició és már jobb mint a többi kaszt
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Vistaboy
veterán
válasz -conrad- #5335 üzenetére
Köszi a segítséget. Nekem igazából most első gondom az, hogy mivel elég gyakran vagyok egyedül, egy olyan kari/class kellene, amivel egyedül is el lehet lenni a mobok ellen, ne legyen mindjárt az hogy ha már ketten összefutnak, akkor menekülni kelljen, közben szokás szerint még egy harmadik is befut, oszt annyi. Távolról nagyot sebző karakternek pedig inkább Hunter (Az ugye a Ranger megfelelője?), vagy a Mage?
Mod: És a szakmákhoz ötlet/tanács?
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz Vistaboy #5339 üzenetére
Hunterrel pl nagyon jól lehet szintezni, meg 2-3 fősre tervezett questeket is lehet szólózni. Mondjuk ezek a questek nagy része Azeroth-on már amúgy is le lett nerfelve egy fősre, hehe.
Warlock-al is meg lehet ölni 4-5 mobot egyszerre már alacsony szinttől is, később meg csak erősebb lesz Távolról sebző: Hunter, Warlock, Mage.Szakmákhoz meg attól függ, hogy mit szeretnél csinálni vele. Ha pénzt akarsz akkor pl mining+skinning. Ha később belekóstolnál a nagy instákba, akkor javaslom a kaszt ruhakészítő mesterégét, pl Locknak és Magenak Tailoring+pl Enchanting vagy Herbalism, Hunternek Skinning+Leatherworking.
-
Nevar
aktív tag
válasz Vistaboy #5339 üzenetére
Fejlődni hunterrel a legkönnyebb azt mondják, de szerintem ne ez alapján dönts, mivel a játékidőd nagy részét úgyis majd 70es szint után fogod eltölteni, a lvlup az viszonylag kis része a "teljes" játékidőnek. A warrior egy nagyon interaktív class, élvezetes játszani vele, viszont egyben a leggearfügőbb is. Ajánlom még a rugót, azzal is eléggé élvezetes játszani, szintén eléggé gearfüggő, bár annyira azért talán nem mind a warrior. Jelenleg a legerősebb class az SL/SL lock, bár azt mondják nagyon unalmas vele játszani.
[ Szerkesztve ]
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
-conrad-
addikt
válasz whitezo88 #5337 üzenetére
Én tisztában vagyok a warriorral, lévén a párom mainkarija dps warri.
Legközelebb azért számold össze, hogy mennyi mage, lock, rugó van egy 25fősben, és mennyi dps warri.
Míg mage kb. 6 befér, addig dps warri max 2.
Az egy dolog, hogy mennyi dps-t tud kitolni, az meg egy másik, hogy hányszor visznek helyette jobb dps-t. (nem tuti, hogy a kitolt dps miatt jobb, lehet, hogy kitolt dps ugyanannyi, de többet ad a raidnek - kaja bari buff aoe a mage esetében pl.) -
-conrad-
addikt
A legfontosabb a druidánál, hogy talentolás nélkül tud betölteni 2-2 szerepet.
Cicaformában kiválóan lehet szintezni/farmolni, és csak geart kell cserélni mert a tank és a cicadps talent megegyezik.
Spelldps talentre is van olyan, amivel kiválóan lehet dps ill. gearcserével 5 fős instában healer szerepet betölteni.
Warriornál totál más talent kell tankolni meg dps-elni, és bárki bármit is mond, egy fury warriorral aki beöltözik def gearbe heroicozni pl. kínszenvedés, ha azonos szintűek a partytagok, (a tank nem t5 def gearben tankol fury talenten heroicot, hanem pl kékekben) akkor csak lábujjhegyen mernek dps-elni a dps-ek, a healer meg belezsibbad a folyamatos heal kasztolásba.
Plusz lehet, hogy csak nálunk van így, de annyira healerhiány van raideken, hogy healernek mindig van helye. Egy cicadruid még mindig tud összeszedni healer geart és áttalentolhat healelni, de nem láttam mág warriort primal mooncloth-os setben. -
Vistaboy
veterán
Oké, köszi mindenkinek a segítséget!
Szombaton eldöntöm hogy mi-merre-hány-méter, oszt hajrá!
"Osz' kösd fel a gatyád, haver, mer' gyakni megyünk jól!" - Khitomer.
-
bobace
addikt
válasz -conrad- #5343 üzenetére
Ez igy igaz. És nem csak nálatok van healerhiány Én szerencsés lehetek,mert a guildbe eleve balance druidként jelentkeztem, és csak a magam szórakoztatása végett szoktam átttalentolni. Azért balanceként healelni nem egy üdvözitő feladat, próbáltam, de minek , hacsak nincs 2000hupod, vagy esetleg nem a HT spam talenten vagy, de az meg már nem igazi dps.
off: te jó ég, hetek óta úgy játszom, hogy 600 mhzen megy a procim,mert valamilyen oknál fogva, ki volt kapcsolva a speedstep...és csak most tűnt fel, mikor nem ment együtt a bitcomet meg bspalyer. én marha meg a játékokban veszem minimumra a grafit, és nem tudom mi a baj...4fps AV rulez
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
arpi6k
addikt
-
Apophis
őstag
válasz Vistaboy #5334 üzenetére
A warrior a legerősebb class, de egyben a leginkább gearfüggő is, a leveling pedig rémálom vele. Fajnak mind jó, a gnome escape artist pvp-re nagyon hasznos, human perception szintén, vagy a +5 fegyver skillek, dwarf stoneform. A dranei és NE nem annyira jó, de szvsz mindenképp azt válaszd, amelyik faj hangulatilag a legjobban bejön (és így természetesen a Gnómot ).
Professionként 70-en a blacksmithing alap, mellé pedig illik a mining, ami egyben az egyik legjobb bevételi forrás is.All was naught but to serve the void...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest