- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hihetetlen, hetvegen kb 10 probalkozasbol egyszer nem ment le flex wing 3, oqueue-s bandakkal, max Malkorokot oltuk le, de azt is csak egyszer.
Hihetetlen...[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Flex bejövetelével csak még lejjebb ment az lfr szinvonal Aki eddig nem riadelt aktivan, az most flex be le tud menni, lfr be meg csak föként azok mennek, akiknek még a flex is sok.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
whitezo88
nagyúr
Galakras normalra milyen taktik ajánlott? átlag 540-545 köüli szintre. múlt héten elsőre lement, igaz egyedül éltem túl, de tegnap csak szívtunk rajta, a csapat kicsit más volt, de gearben nem. negyvenre alug tudtuk levinni, mégha volt 1-2x személyes hiba miatti wipe. úgy csináltunk hogy egy csíkban, de elsősorban egy ponton mindenki, aki kapja a tüzet hátrafut majd vissza. akin sok dot volt már (4-5) az max rangere fut hátra. de így is lehaltunk. azon is gondolkoztunk hogy V alakba állunk mögé, így lassabban nő a debuff. Hogy érdemes?
pedig p1 annyira jól ment, Sha-n 1. dps 225k (cloakos retri), többi négy 200k. minden elsőre, Sha-n a legvégén valamiért addoknál szétestünk és 3% wipe de meglett utána. erre Galakrason csak szerencsétlenkedtünk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Arnold2
őstag
válasz whitezo88 #49954 üzenetére
Mi a V alakot toljuk. 2 labda az egyik csapatra 2 labda a másikra, majd kb egy ide egy oda, de mivel már eléggé geareltek vagyunk, olyan nagyon sok labda már nem jön.
Addig viszont ne az egész raidet szopassátok, mert 4-5 debuffos raidet kihealelni eléggé combos.
Ha már megvan a rutin és a picit jobb gear mehet egy pontra a bagázs, mert nagyobb lesz a HP pool is és a healerek is jobban teljesítenek, plusz G is hamarabb hal.
Szvsz! -
Arnold2
őstag
válasz whitezo88 #49959 üzenetére
Bizonyos ember szám után, HA jól emlékszám már mindegy. De azért 10 embert kihealelni egyre növekvő sebeződéssel / sec vs x másodpercenként van egy nagyobb bumm és relatíve kicsi debuffnál szerintem az utóbbi a nyerő, de nem vagyok healer.
Mi próbáltuk mind a két taktikát. A "mindenki egy csoportba" verziónál általában hasonló eredménnyel ment le mint nálatok. Pár ember maradt csak életben, de végül is lement a boss.
A második változathoz kicsivel több skill kell (vagy egy k.va jó raidleader), de ha jól van kivitelezve, akkor sokkal stabilabb az utolsó fázis.Próbálgassátok. Lemegy így is, lemegy úgy is azt kell gyakorolni, ami a ti guideteknek jobban fekszik. Gearrel a "mindenki egy helyre" taktika is életképes, de addig kb ez lesz az eredmény mint most nálatok.
-
Diniboy
aktív tag
válasz whitezo88 #49954 üzenetére
Mi elkövettük eleinte azt a hibát hogy a tankok nem húzták eléggé hátra, pedig az NPC-k nagyon sokat segítenek.. most már nagyon sima szokott lenni kicsit nevetséges is miért vipeoltunk ezen annyit bár nálunk azért 545-560 közt vannak már az emberek szóval biztosan segít a gear is tax : egy soros , de nálunk elég jó a healer sor
-
Diniboy
aktív tag
ha megtámad és esélyed sincs legyőzni akkor /lol és legalább kiröhögted ha meg campelnek, át logolsz másik karira, majd csak megunják nevetni fogsz de én hordás karikat húzok leginkább, ragnán és én is mindig ezt éreztem hogy legalább 5x annyi alis van mindenhol mint hordás 1-1 cc (a mobot vagy a playert ) amúgy csodákra képes, persze akkor mindegy ha 90esek campelnek
-
whitezo88
nagyúr
válasz Diniboy #49962 üzenetére
tegnap ugyanez volt bloodscalpon.. már szombaton se lehetett Blasteden mert gankeltek az allisok, tegnap Spinebreaker postot írtották ki és lőttek agyon mindenkit. Hyjalban sizintető klántársam ugyanerről panaszkodott, illetve hogy négyen kísértek egy embert....
persze átlogolva esélyük sincs, de akkor meg ugyanúgy elmegy az idő, nem lehet fejlődni ezalatt.
[ Szerkesztve ]
-
Diniboy
aktív tag
válasz whitezo88 #49963 üzenetére
Na ugye hogy ez a tipusú world pvp idegesítő engem leginkább az basz fel hogy nincs is haszna belőle, még azt az 1 honort se kapja , ha meg a HK kell , azt bg-n többet szerez egy óra alatt mint így egy egész nap. Ezt már kimondottan csak a köcsögölés miatt csinálják, meg azt nem értem hogy nincs jobb dolga, szerintem tök uncsi lehet kisebbeket ölni, semmi kihívás nincs
-
Wolverine
félisten
válasz Diniboy #49964 üzenetére
Ha túl sokáig csinálja, akkor "harassment" jelszóval reportolhatod a Blizzardnak. Ha úgy ítélik meg, hogy tényleg a játékod teljes tönkretétele volt a cél, akkor tempbanokat fognak osztogatni. Viszont te erről nem fogsz hallani, mert a személyiségi jog miatt nem közölhetik veled, milyen retorzió történt, ha történt.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nonsen5e
addikt
Hány heallel mentetek Galakrast? Másik tank is beleáll a sorba? Először mikor oltuk nekünk is így egy tank maradt életben, most mar nem hal senki sem (2 heal). Raid damage csökkentő, egyéb cd-ket, personal cd-ket nyomnak a nem-healerek is a vége felé? AMS, devotion aura, HotW tranq, rallying cry, egyebek csodákat tudnak tenni. V-alakú 2 sor meg HC-ban van, előnye tényleg az, hogy relatíve kevesebb a damage taken, viszont jól kell managelni a futkosással.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Lirion
addikt
Egy kis gondolatébresztő így reggelre. Gondolom mindenki látta már, hogy a kiegben jön az item squish. Személy szerint az eddigi legrosszabb húzásnak tartom, de a technikai hátterét megértem. Viszont a blizz állításával ellentétben biztos, hogy a régi tartalommal szemben is gyengébbek lesznek a karakterek. Miért? Az exponenciális növekedés miatt.
Ahhoz, hogy minden maradjon a régiben és csak kisebb számokkal játszhassunk, kiegenként a következő hp-kal kéne rendelkezni:
lvl 1 - 2-3 (!!)
lvl 60 - 200-250
lvl 70 - 5-600
lvl 80 - 1500-2000k
lvl 85 - 8-10k
lvl 90 - 35-40k
lvl 100 - 120-150k
köv kieg - MoP szintekRagnaros 1.0-nak 100k hp-val kéne szaladgálnia, a bc-s bossoknak 4-500k-val, stb..
Kiváncsi vagyok, hogy oldják meg ezt a problémát...
-
Wolverine
félisten
válasz Lirion #49967 üzenetére
Pont ez az, hogy az exponenciális értékek azért szálltak el, mert egy-egy ponton függőlegesen emelekdett felfelé a gear szintje (lvl60/70/80/85/90). Ha ezeket a lépcsőket kiiktatják (pl. minden lvl80-as gear azonos szintűvé válik), akkor megoldható, hogy egy lvl90-es még mindig szólózhasson egy lvl80-as raidet, miközben nem kell hozzányúlni a lvl1-60-as hp/mana/sebzés értékeihez.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kenwood
veterán
válasz nonsen5e #49966 üzenetére
igen.ezek is fontosak.rugonak van meg a smoke bomb,amit eleg ritkan hasznalnak.
ha pedig a personalt nezzuk es tortenetesen egy lock kerdezi,a legimbabb self cd a : http://www.wowhead.com/spell=108416/sacrificial-pact
multkor probakepp belealltam vele malkorok hanyasaba, meg se mozdult a hpm (25 normal)Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy év elején valamikor kipróbáltam a Cataclysm trialt, előtte valamikor aktív előfizető voltam, de abbahagytam még WotLK idején. Szóval aktiváltam a Cata trialt, de előtte csináltam egy Battle.net accountot, mert nem volt. Telefonomra is feltettem az Authenticator app-ot. Minden rendben ment, miután vége lett a trial-nak, nem játszottam. Most szerettem volna bejelentkezni, de csupán csak az oldalon, és nem enged be. Egy kis utánaolvasás után, rájöttem, hogy nincs meg a régi restoration kód, mert sajnos letöröltem az app-ot még akkoriban a telefonomról, és csak a serialt írtam fel, a resto kódot nem. Ugye, új telepítés, új serialt is adott, nem tudok belépni, régi resto kódom pedig nincs meg, így nem tudom visszaállítani a régi serialt sem. Mi a teendő ilyenkor? Töröljem a Battle.net accountomat, és hozzak létre újat?
-
Lirion
addikt
válasz Wolverine #49970 üzenetére
megoldható, hogy egy lvl90-es még mindig szólózhasson egy lvl80-as raidet, miközben nem kell hozzányúlni a lvl1-60-as hp/mana/sebzés értékeihez.
Na látod, erre baromira kíváncsi vagyok, hogy mégis hogyan képzeled el te is és azok is, akik ezt állítják folyamatosan. Nyilván egy buffal meg lehet oldani, de ez csak instance-ben megy, outdoor nem. Márpedig az old contentben vannak outdoor bossok vagy nagyon kemény elitek is.
Pont az exponenciális növekedés miatt nem lehet megtartani az 1-60 szintű értékeket, mert akkor iszonyú durva nerfet kap az összes karakter. Gondolj csak bele, hogy most egy 60as karakternek van 2.5-3k hp-ja és 3-500 dps-e, egy 90-esnek van 5-600k hp és 200k körüli dps. A squish után a 60as karinak lesz 2.5-3k hp-ja és 3-500 dps-e egy 90-esnek meg 30k hp-ja és 5-6k dps-e. Érzed a különbséget? -
-
Lirion
addikt
válasz Fandango #49975 üzenetére
Amíg nem látom, nem hiszem el. Nem tudok elképzelni olyan megoldást, amiben az 1-60 szintek érintetlenek, és az erőkülönbség megmarad a 60 és 90-es karik között, mert ilyen szerintem nem létezik. De ha vki tud rá mégis megoldást, szívesen veszem.
Amúgy a heirloomokat is sikerült megcsinálni ugy, mint a peteket, holott arról azt mondták mindíg, hogy ugy nem lehet. Szóval a blizzardnak akkor hiszek el vmit, ha már megvalósult.
-
parandroid
félisten
válasz Lirion #49979 üzenetére
Volt valami változás a heirloomok tekintetében?
Szerk.: Ó, most látom, mai bejelentés. Remek. Most, hogy már 3 különböző szerveren szinte minden heirloomot kiszedtem...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
whitezo88
nagyúr
válasz parandroid #49982 üzenetére
mai? nem blizzconos? de mivel eddig is boa volt lehetett más szerverre küldeni nem? tehát elég egyszer kivenni aztán küldözgetni. vagy csak realmen belül lehet?
-
nonsen5e
addikt
A mai bejelentés pedig: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/8715482427
Azaz account-bound itemeket: heirloom, pandariás okosságok... lehet majd a következő mini-patchel küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
-
-
nonsen5e
addikt
válasz ígyvanferi #49992 üzenetére
Blizzconon arról beszéletek, meg az lesz a következő kiegészítővel, hogy egy menüpontból lesznek 'megidézhetőek' a karakter táskájába a heirloomok. Most ezzel a küldözgetéssel nem csak a heirloomokat, hanem további pár vackot is lehet majd másik karakterre juttatni.
-
-
Mr X
veterán
Urak, hol érdemes most Pandaria kiegészítőt venni?
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #49992 üzenetére
A posta nem arra volt kitalálva, hogy realmek között működjön Nem csodálom, hogy ennyi időbe telt egy megbízható megoldást összehozni.
-
parandroid
félisten
válasz Wolverine #49996 üzenetére
Általában nem a fanyalgók oldalán állok, de itt továbbra is az az érzésem, hogy inkább nem akarásról volt szó, ami mögött akár az állt, hogy nem akarták a rerollokat is túl gyorsan felgyorsítani (gondolom e mögött az is van, hogy megkönnyítette, meggyorsította volna bizonyos szerverek elnéptelenedését), másrészt így akartak minél több játékidőre noszogatni.
Tudom, volt már erről szó, csináljam meg én, ha jobban tudom, de annak ellenére, hogy mindig csak röhögök a Tuskó- és Lirion-féle összeesküvéselméleteken, ezúttal azért én is felhúzom a szemöldökömet, hogy ha a világ egyik legnagyobb szoftverfejlesztője hosszú évek alatt képtelen egy ilyen egyszerű feladat leprogramozására, akkor ott azért nagyon komoly gondok vannak. Persze nyilván nem ez a helyzet, hanem volt egy priorizált todo-lista, amin a játékfejlesztő-részleg ezt a tételt folyamatosan vagy kihúzta, vagy egyszerűen mindig a végére sorolta. Most valamiért megváltozott a priorizálás, valószínűleg egyszerűen tényleg arról van szó, hogy vissza kell csábítani minél több régi játékost még a következő kieg előtt, vagy legkésőbb addig, és ez az ő életüket könnyítené meg, hiszen senki nem jönne szívesen vissza egy olyan szerverre, ahol a barátai már rég nem játszanak, a szerver meg időközben teljesen kihalt. A heirloomok viszont ott figyelnek a main karakternél a bankban, de ne basszunk már ki vele, hogy rögtön transferrel kelljen kezdenie (úgyis teljesen megváltozott a játékmenet, ő is tudja, hogy jobban jár, ha új karaktert indít és gyorsan megtanulja menet közben), hadd küldje már át azokat a vackokat végre másik szerverre.
Szóval nyilván ez egyrészt leegyszerűsítés, másrészt a saját elképzelésem projektálása, de hadd legyen már nekem is véleményem a kérdésben...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Khelben
nagyúr
Árgép szerint itt, mert iceakosnál most nem elérhetőnek van feltüntetve.
-
törölt tag
válasz parandroid #49997 üzenetére
Van benne valami.
Mindig csak jott a valasz, hogy mail-ben nem megoldhato. Sokaig tartott mire veletlen talaltak egy masik megoldast ...
Mondjuk csak egy kis motavico kellett nekik ugylatom, eleget esett a jatekosok szama, hogy ne csak hatradolve szedjek be a havidijat hanem gozerovel dolgozzanak. Kar, hogy ez kellett hozza.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs