- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
-
Viktor77
titán
válasz jozso1989 #49298 üzenetére
Nem kell uszítani, a kezdetek óta követem a topicot. Most jött el az idő, hogy szóljak a stílusod miatt.
Amióta megjelentél kb. mindenkinek beszóltál már aki nem 2.2K-n játszik.
Ilyenekre itt nincs szükség.
Átfáradhatsz egy pro aréna fórumra, ott oszthatod az észt a veled egy szinten lévő játékosoknak.Legközelebb nem szólok, automatikusan kiraklak.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
jozso1989
őstag
válasz Viktor77 #49303 üzenetére
Kinek szóltam be a ratingje miatt? És honnan tudhatnám ki-mennyin játszik (játszott)?
Engem csak az zavar, hogy írok valamit, erre jönnek rákontrázni valami pet battle, vagy raid hülyeséggel, aminek abszolút semmi értelme, mert egy aréna meccs teljesen máshogy zajlik le, mint egy raid, ahol egyhelyben állsz és pumpálni kell a dmg-et...
Amúgy szerintem abban a részben igazam van, hogy a pvp részét a játéknak a top játékosok véleménye alapján kéne balanceolni (sajnos ebbe én sem tartozom bele, ahogy az itteniek maradék 99,9%-a sem), ezzel megint kit sértettem meg? Mert az tény, hogy a
low ratedjátékosok túlságosan elfogultak, ha valamit utálnak az mindig is OP lesz (mint a mage, ami az egyik legbalanceoltabb) szerinte, és a blizzard ez miatt nerfel össze-vissza mindent, mert rájuk hallgat, én ez miatt hagytam abba a játékot.Az pl. mi már, amit a warriorral művelnek minden kiegben? Indul kieg, a warrior 2 ütésből megöl egy agyonbuffolt full CD-zett pvp tankot, jön egy patch, és még egy lvl50-es playert sem tud megölni... wtf... És nem, nekem nincs warriorom, de mégis ezt látom. Így kell egy játékot balanceolni, ami havonta 4 ezer forint?????
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
dilipok
veterán
válasz jozso1989 #49305 üzenetére
szemelyeskedessel nyitottal es azota sem igazan hagytad abba. Nem kell ertetlenkedni, itt egy eleg jo tarsasag van, akik tudunk beszelgetni, segiteni egymasnak. De arra nincs szukseg, hogy akarki a topicba berobbanva, hasonlo stilusban ossza az eszt nekunk. Legyszives tartsd ezt tiszteletben es alkalmazkodj vagy nyugodtan menj mashova, ahol ezt elturik. A lenyeg, hogy ez itt nem kivanatos. koszi.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Arnold2
őstag
válasz gabranek #49301 üzenetére
Idén tuti biztos, hogy nem. Jövő augusztus szerintem reálisabb. Most bejelentik, majd jövő tavasszal bétáztatnak és aug-szeptember felé kiadják.
Én a hosszú sárkány mounttal voltam így. Az is feeeel leee feeeel leee mozog. Le is váltottam pik pak. Kéne valami glyph amitől nyíl egyenesen repül, mint egy bot
-
malacka87
őstag
Kicsit offos téma! Nos a béta profilomat nem tudom beállítani leszedtem a klienst de az mindig hibát dob hogy zárjak be minden más alkalmazást. Hearthstonet próbálnám ki.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Wolverine
félisten
válasz malacka87 #49308 üzenetére
Nem jó helyen van a rendszerfigyelő program, ami feltöltené az adataid a Battle.netre. Tedd a WoW mappájába.
#49301: egy interjúban már szó volt róla, hogy legalább fél éves béta lesz majd ezúttal is, azaz június előtt kizárt, hogy megjelenjen az új kiegészítő.
#49305 (meg a többi): ez pont olyan javaslat, hogy a focit csak azok számára tegyük játszhatóvá, akiket Messinek meg Ibrahimovicsnak hívnak. A gond az, hogy belőlük kevés van; csakhogy százszor annyi van sarki Pistikéből, aki szeretne egy keveset játszani viszonylag egyenlő körülmények között 1600-as ratingen. És pont ezért a sarki Pistike hangja is sokkal erősebb lesz, ha az ő szintjén nem balance-olt a rendszer. Sőt, ha a sarki Pistikék emiatt abbahagyják, akkor a mostani játékosok 80+ százaléka tűnne el... és a prók hirtelen nem érdekelnének senkit sem. Nem mellesleg a SC2-ben vajon mindenki profi? Vagy a League of Legendsben? Vajon véletlen, hogy a LoL-ban a kezdőket verbálisan megalázókat kivágják a retekbe?
Nem mindenki pro: van, akinek a skillje nincs meg hozzá; van, akinek az ideje; és van, aki egyszerűen nem akar azon a szinten játszani - mint a futballban. De ez nem jelenti azt, hogy akkor őket le kell nagy ívben szarni, mert ők adják a játék tömegbázisát, és nem a profik."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
jozso1989
őstag
válasz Wolverine #49311 üzenetére
A lol pont rossz példa, mert azzal is játszottam... Ott ugyanúgy szétnooboznak, megaláznak, ha valamit rosszul csinálsz (tapasztalat, kurva béna vagyok lolban, nem is játszom ), rosszabbak, mint akármelyik játéknak a játékostársadalma, még reportolnak is, ha béna vagy, hogy ne tudj a következő pár órában játszani.
Az 1600-as Pistikéről meg... ő akkor is 1600 Pistike lenne, ha a W gombbal felrobbantaná az arénát és meghalna mindenki instant. Ezért nem velük kéne foglalkozni... Gondolom wow fórumot szoktál olvasni, csak nézd meg a pvp részét: OMFG OP NERF LOL QQ *insert random class*... Ilyenek miatt tart ott a játék, ahol most.
Nem mellesleg, aki eddig is napi 24 órát játszott, tökmindegy, mi történik, azután is játszani fog (lásd szerencsétlen rugók panda elején), csak így már néha tud aludni, vagy rerollol.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
dilipok
veterán
válasz jozso1989 #49312 üzenetére
ha az elejen csinalsz valamit rosszul, akkor tuti nem. Ha mar feljebb vagy, akkor meg elvarhato, hogy valamit tudjal a jatekrol. Ugyanugy, mint mas jatekokban is. A kezdoket nem szoktak bantani, vagy ha igen, lehet is oket reportolni. Kivetelek mindenhol vannak, akik nooboznak mindenkit, pedig ok is azon a levelen tartanak csak, mint akikkel jatszanak
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
animatrix11
őstag
üdv
A két karimnak keresnék valami jóféle guildot, jelenleg 85ös mindkettő, a új kieg még nincs meg de hamarosan
Main: Warlock ragnaros szerver
másik: DK bloodscalp szerverelsősorban raid, de pvp is igencsak érdekel,
Szociális guildot keresnék, nem érek rá minden nap játszani, heti 1-2 raid max
Jelenneg mind2 klánban van, de olyanban hogy átlag 10en szoktak fent lenni, sokra nem megyek így velükMás: a Dungeon finder. hogy működik, amíg fejlődtem 80-ról 85re behívott instákba, most megvan az ilevel a hc instákba de nem hív... mitől függ ez?
Előre is köszi az invet és a választ
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Wolverine
félisten
válasz animatrix11 #49314 üzenetére
Lvl85-ös HC instákba gyakorlatilag nem jár senki, ezért nem hív be a DF.
#49312: még mindig nem veszed figyelembe azt a tényt, hogy a jelenlegi 7,7 millió játékos minimum 80%-a nem profi PvP-s (de inkább 90%). Róluk lemondani kontraproduktív lenne.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Steven
addikt
hogy ne haljak meg hülyén a solar beam mit csinál? druidánál?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Wolverine
félisten
válasz Steven #49316 üzenetére
A célpont helyére idéz egy sugarat, ami megszakítja az éppen castolt spelljét és azon a területen belül silence-el is 8 másodpercre. A hátránya, hogy statikus, vagyis simán ki lehet belőle futni.
szerk: egyébként itt egy jó összefoglaló arról, hogy lehet nyerni a WoW-ban.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
LógaGéza
veterán
válasz malacka87 #49310 üzenetére
Ez úgy megy, hogy beállítom a klienst, és hopsz, kapom a bétát? Nekem be van lőve már egy jóideje, és még mindig nemkaptam egyet se, pedig van 3 akkom
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Arnold2
őstag
válasz LógaGéza #49322 üzenetére
Őőőő nekem is több éve be van kapcsolva és nem jött semmilyen béta inv eddig.
Mikor láttam, hogy több guildtársamnak csak úgy a semmiből szórták az invet gondoltam még egyszer ki be csekkolom a jelölő négyzetet és elküldöm hogy milyen bétákban szeretnék részt venni. Majd voilá másnap vagy két napra rá ott volt az inv.
Lehet hogy bazi nagy véletlen és csak én képzelem oda, de egy próbát megérhet.. -
-
slayer006
addikt
Shrine of Seven Stars -ba hogyan lehet eljutni 'hivatalos' úton?
Eddig még csak a falról leugrós trükkel sikerült (rugó). Van valami quest-chain erre?"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Wolverine
félisten
válasz slayer006 #49326 üzenetére
Lvl87-re érve kapsz egy küldetést, ami Tavern of the Mistsbe küld (beszélj egy Messenger Grummle-lal Jade Forestben, Valley of the Four Windsben vagy Krasarang Wildsban). Akkor átjutsz Kun-Lai Summitbe, és Temple of White Tigerben kapsz egy küldetést, aminek a végén kinyílik a kapu és bemehetsz Vale of Eternal Blossomsba, illetve a Shrine-ba.
-
aclandiae
senior tag
A PTR szerver leállt?
-
LógaGéza
veterán
válasz Arnold2 #49323 üzenetére
Eszméletlen, megjött épp most a beta kulcs, pedig kb du. 1-kor frissítettem az adataim.
Túl sok véletlen van itt"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
slayer006
addikt
Instákban néha belinkelnek egy dmg listát ki mennyit is sebzett, szövegesen a chat ablakban. Mi ennek addon -nak neve?
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
LógaGéza
veterán
válasz Arnold2 #49332 üzenetére
Köszönöm! Nagyon addiktív játék, teljesen bele lehet feledkezni - ezt tegnap hajnal 3-kor vettem észre
slayer006
Skada/Recount a két legismertebb, egyéni preferencia kérdése, nagy különbség nincs a kettő közt, én az elsőt preferálom."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gabranek
senior tag
Vale of eternal blossomba nincs közvetlenül portál?
田中れいな
-
Telda
addikt
Hali!
Játszik valaki Lenovo Y570-es laptoppal?
Lenne vele egy kis gondom a WoW kapcsán. -
Diniboy
aktív tag
válasz animatrix11 #49314 üzenetére
Lehet hogy már válaszoltak, de szerintem azért nem hív be 85ös HC instába, mert nincs senki aki oda jelentene, és nem gyűlik össze az 5 ember rá Én is megpróbáltam jelenteni a hunteremmel, mikor meglépte a 85öt, a quest line miatt gondoltam megnézem újra , (bár régebben már eléggé untam ) gondoltam még némi xp is csordogál, de meglepően nehezen haladtunk az új instákhoz képest és aki teheti inkább oda megy. Könnyebbek , jobb cuccok, több xp...
-
Diniboy
aktív tag
válasz Diniboy #49341 üzenetére
Igen, OGból van portal Pandaföldre, aztán taxival berepülhetsz ha ez volt a kérdés . Valley of Honorból , kb az AH előtt. Ahol a kis pandák szaladgálnak Miután megcsináltad 85ösön az első pár mop questet , van portal Jade Forestbe vezet
Lesser Charm
"Turn in to Elder Liao or Elder Lin to earn Elder Charms of Good Fortune." ami annyiban változik hogy már Warforged Sealt kapsz , 50 db ilyenért, amit a Siege of Orgrimar Raiden(minden tipusában) vagy a 2 új world bosson (Celestials vagy ordos (ehhez a legendary back kell)) tudod elhasználni bónusz loot reményében (a world bossokra csak egyszer használhatod el egy héten, RFben és valószínűleg Flexben is akárhányszor, ha hajlandó vagy újra és újra leölni ugyanazt a bost, legalábbis pecs előtt még így volt-normal és hc ugye csak egyszer ölhető egy héten, mert mentést kapsz arra a bossra és már nem lesz bent az instában ). Arra figyelj hogy a megfelelő loot spec legyen beállítva amikor rányomsz ^^ Elvileg ha jól olvastam valahol, minden sikertelen rollal nő az esélye hogy a kövire esik valami.[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
válasz Diniboy #49341 üzenetére
igen már írták, jelenleg 85ön megállt az élet, kell szereznem egy kieget....
Amúgy 85 szint felett lehet menni catás raidbe? csak hogy lássam azokat is? Mert pl most LK-s raidre nem tudok jelentkeznitovábbá is reklámoznám magam kicsit, haha most jár erre olyan aki segíthet nekem:
A két karimnak keresnék valami jóféle guildot, jelenleg 85ös mindkettő, a új kieg még nincs meg de hamarosan
Main: Warlock ragnaros szerver
másik: DK bloodscalp szerver
elsősorban raid, de pvp is igencsak érdekel,
Szociális guildot keresnék, nem érek rá minden nap játszani, heti 1-2 raid max
Jelenleg mind2 klánban van, de olyanban hogy átlag 10en szoktak fent lenni, sokra nem megyek így velükHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Diniboy
aktív tag
válasz animatrix11 #49343 üzenetére
Odamész a bejárathoz és bemész , ezekhez talán már raidben sem kell lenned. Ha megfelelő geart sikerül vásárolnod AHból az sem kizárt hogy sikerül solozod őket, a 450es ilvű kék cuccokkal elég durva kis karit lehet csinálni 85re. De ha kerítesz pár 90 es barátot akkor az is megoldás. Szintednek megfelelő raidet nem hiszem hogy találsz, bár láttam már lvl 60as raiding guildet is, de ez szerintem már az elborult kategória
-
Diniboy
aktív tag
válasz animatrix11 #49343 üzenetére
Kieg megvesz, 25ös guild kerit, szintezés 90re aztán lesz az elvárásaidnak megfelelő guild, biztosan. Ragnaroson a 25 fős hc-t raidelő Voodoo P. töl az egész casual guildig minden van.
-
animatrix11
őstag
válasz Diniboy #49345 üzenetére
ez így igen szép, amíg nem voltam sehol 5 percenként hívtak valahová, csak magyar klán kéne és az bloodscpalp elég kihalt most, de majd meglátjuk, elébb szerzek egy kieget
Azért 90en durván el vannak szállva az értékek ahogy nézegettem 400-500k hp de láttam már 700k-st is
-
Arnold2
őstag
válasz animatrix11 #49346 üzenetére
Akkor a milliós warri tankunkat már be sem mutatom
Lock-ként nekem per pill 700k alulról súrolja a HP-m, de ahogy jön a SOO gear meglesz az is.(mind a két érték raidbuffal értendő )
-
Diniboy
aktív tag
válasz animatrix11 #49346 üzenetére
ááá dehogy jó az maci tank vagyok, raid buffben 1 Milla hp-m van, pedig még nem is láttam hc lootot
sajnos ez egy nagy probléma, eléggé gondolkodnak is a blizardnal, mert nagyon nagy számokkal kell számolni már egy raid esetén elég nagy megterhelést ró a szerverekre, ami kicsit érdekesen hangzik hogy le tudja akasztani pár osztás szorzás, de sajnos már annyi a tizedesjegy hogy igen emiatt érezhető némi lag is néha szóval kezd komolyra fordulni a dolog, pl egy pap skillt pont emiatt szabtak át nemrég - ezt egy pecs noteban olvastam nem másodpercenkét van kiszámolva a sebzése hanem 2-3 secenként. és elég komolyan kell gondolkodniuk mi lesz a kövi kiegekben... a trillios damagekkel. 1 , levesznek néhány 0át de az milyen lesz már, pecs előtt a mage sebzett 1 millát utánna meg megint 15K-t mint anno .... őőőőő nem is tudom mikor volt ez vagy kerekitett számokat használnak egy bizonyos szint felett és nem 68.666.760 lesz a sebzése a skillednek hanem csak annyit fogsz látni hogy 68,7M és ezzel is fog számolni a játék, már persze ha megoldható.. de ez elég durva megoldás lenne
no persze ez a 6 számjegy még nem annyira komoly probléma, de ha már 23 0 lesz egy egy szám után lvl 100ason, az már lehet okoz némi gondot -
-
animatrix11
őstag
válasz Arnold2 #49347 üzenetére
lol akkor mennyi lehetne full pvp gearben
dps táblázat meg ahogy láttam 500+ ilvlnél 150k dps is van, menyi volt régen 5-10k?Juteszmbe ki akartam magam próbálni valami battlegraundot, és valami olyasmit írt, hogy nem tud behívni, mert valaki a csoportomból már jelentkezett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest