Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz H.O.D. #34829 üzenetére

    1-300 skill között a vanilla zónákban kapsz ásatási területeket (kontinensenként egyszerre 4-et, mindegyiken 3-3 leletet áshatsz ki, ha eggyel kész vagy, automatikusan kapsz újat), 300-375 között Outlanden, 375-450 között Northrenden és 450-525 között a Cataclysm zónáiban. Nekem lvl80-on rested állapotban 11k xp volt minden töredék kiásása, vagyis 1370 Survey után meg lehet a lvl85 is :D Az tény, hogy amíg nem tudsz repülni lvl60on, addig macerás az ásatások után rohangálni; de ha pont belebotlasz egy digsite-ba questelés közben, akkor gyors és ingyen xp. Persze emellett takarítani is kell a leletek közelében általában... A digsite-ok gyors követésére érdemes feltenni az Archy nevű addont a WoWInterface-ről.

    LucifeI2: ez egy fun szakma azoknak, akiket érdekel Azeroth történelme és szívesen olvasnának róla. Egyáltalán nem kötelező, sőt, tulajdonképpen ha nem érdekel a lore, akkor nem is érdemes megtanulni.

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák