Hirdetés

Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz virkir #44798 üzenetére

    Write only módban voltál? Hol írtam, hogy a tényleges játéktudást tükrözi? Pls read 2.a pont Mint írtam szerintem is pontatlan, de pillanatnyilag ez az egyik leghasználhatóbb adat a játékosok összehasonlítására a win ratio mellett.

    A szakasz és század inkább a win ratio-ra van hatással, de ez a hatás függ a platoon társtól. Szerinted egy 35% win ratios KV-5 milyen lenne szakasztársként? Nem kell ideírni, hogy sokat számít az eff-hez, szerintem keveset(10-20%?), de ezen nem fogunk összeveszni.

    A másik ami miatt én már eléggé fenntartásokkal kezelem, hogy túlsúlyoz olyan értékeket amik nem a tudást, teljesítményt tükrözi, cap/def/spot még a kill/hitr/dmg alul van értékelve. Nagyobb súllyal kezeli a killt és dmgt, igaz szerintem sem annyival mint kellene. Ez részben igaz a spotra is. Kb ez a sorrend: dmg, kill, spot, def-cap.

    Az eff szám a játékos hatékonyságát mutatja, nem a képességeit. Szégyen vagy sem én ebben biztos vagyok. Ne akard nekem bemagyarázni, hogy diegho percenkénti egy képkockával is szétdarálná az ellent egy 640x480-as 14 colos monitor előtt és 1660 helyett 1600-as eff-je lenne. Egy bizonyos szint alatt nagyon jelentős hátrány a gyenge hardver. Az arany felhasználás(prém acc, lőszer, képzés, fogyócuccok, stb) is jelentősen befolyásolják ezt az eff számot.

    A lovagolás meg nálam gőz kieresztés szokott lenni és általában csak a relatíve magas csataszámú játékosokon szoktam kiakadni vagy a 0k csatás prémium T8-as júzerekre.

    Csak azt nem értem, miért kell megosztani a fórumozókkal. Magánban is ki lehet akadni. Oké feszültség levezetés, de sokan visszataszítónak találják az ilyen "bemutatom a legbénábbat" gőzkieresztést. Személy szerint ilyenkor nem a belinkelt delikvenst nézem le, hanem kissé a linkelőt. Ha néha-néha egy rekord gyenge stat be esik a fórumra nem probléma (pl ez, te linkelted), érdekesség, megbámulom megyek tovább. Lehet egy kisgyerek játszik a mami laptopján, oszt akkó mi van? De ha 50 hsz-ből 20 ilyen átlagos vagy éppen átlagon aluli stat belinkelése – csak mert valamit elbénázott az illető –, na az már felesleges negatív hullám. (A legfeleslegesebb negatív hullámot fsb tolja, megállíthatatlanul)

    Egyébként én már megszoktam, az utcán is van kutyapiszok, kikerülöm, már nem foglalkozom vele.

    Nem izgat, hogy az 500-as playerek miért nem úgy játszanak mint az 1500-asok. Ami engem jobban érdekel, én miért nem úgy játszom mint a 2500-asok.

Aktív témák